IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hoito neuvottelu syyskuussa.Keskiviikko 06.08.2014 13:28

viikon puoli väli. kohta on viikonloppu. aika menee tosi nopeasti. olisin nukkunut aamu päivän mutta en saanut unta joten päätin nyt päivittää blogia. nyt kun on vielä aikaa ennen kun me lähdemme karissimon kanssa jonnekkin iltapäivällä. en muista että mikä sen paikan nimi on, mutta kuulin että me pelataan siellä paikassa mölkkyä.
kämppää pitäisi tänään siivota koska huomenna on taas siivous päivä. siivoan hieman jo tänään niin huomiselle ei tule kauheasti siivottavaa.
sain aamulla karissimon laskun. vuokran. noin alle 500 euroa.
huomenna kun tulee lisää rahaa niin maksan sen laskun heti.
fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. saa vietettyä kavereitten kanssa aikaa :) oon menossa taas mun kaverin kanssa lenkille illalla. tiedetään jo että mikä lenkki heitetään. se on noin puolen tunnin lenkki. sen jälkeen suihkuun ja kaveri tulee sitten mun luokse katsomaan lemmen viemää lopun. eilen illalla tuli taas tuo uusi päivä. tässä kuussa pitäisi alkaa uudet jaksot. en enää muista että mihin se jäi. no se selviää sitten.
käyn ehkä tällä viikolla siellä seppälässä. ostaisi jotain kivaa. sinne on tullut kaikkea uutta. tekisi mieli ostaa kaikki.
mutta päätin että ostan jotain pientä. eilenä en jaksanut katsoa animea. huomenna voisi katsoa kun on aikaa. tänään mulla on aika vauhdikas päivä. varmaan katson taas clannadia.
tunnin päästä on ruoka. meillä on taas kanaa. päivällisenä on kaali keittoa. pitää syödä hyvin kun lähtee lenkille. ai niin siitä tulikin mieleen että mä ja mun kaveri aloitetaan taas syksyllä kuntosali. käydään maanantaina ja keskiviikkona. ojaajat kyseli multa eilenä että haluanko viikko ohjelmaan tuon kuntosalin. kyllä se mulle käy.
on sitten syksyllä ohjelmaa. ja on tosi kiva olla siellä sitten kaverin kanssa. ei tarvi olla yksin. viimeksi kun olin psykologilla niin mulla on alle kuukauden päästä hoito neuvottelu. syyskuun alussa. tapaan lääkärin ja mun oma ohjaaja on tulossa sinne mukaan. psykologikin on siinä keskustelussa mukana. se menee varmasti hyvin. keskustellaan mikä on mun tilanne tällä hetkellä ja voinnista puhutaan..vähän kaikesta jutellaan. yleensä se keskustelu kestää sen tunnin. siitä tulikin mieleen että voisi kysyä siltä lääkäriltä että kauanko joudun vielä syömään masennus lääkkeitä. ohjaajiltakin voisi kysyä siitä. että mitä mieltä ne on siitä. varmaan sanovat että mä jatkan vielä niiden syömistä. uskoisin että ne sanoo mulle niin.
no sen näkee sitten. ainahan voi kysyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.