IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

torstai.Torstai 07.08.2014 15:30

jee. huomenna on pejantai :) olen ehkä menossa poikaystävän luokse. saa nähdä. joko huomenna tai lauantaina. jos olen lähdössä jonnekikin niin ajattelin juoda. tekee ihan kauheasti mieli rekorderlig siideriä. kallista mutta hyvää :) aijon varmaan sitten juoda lauantaina.
kämppä on nyt siisti. ja siivoukset meni läpi. katsoin taas aamulla ajan kuluksi true bloodia. viides kausi menossa.
jee, tänään on tullut rahaa! mutta laskut pitää maksaa. maksan varmaan jo tänään osan laskuista mitä on tullut.
illalla ajattelin käydä kaupassa samalla kun menen lenkille. eilenä käytiin kaverin kanssa lenkillä. vaikka oli kamalan kuuma.
mun paras kaveri lähti tänään mökille viikonlopuksi. joudun viettämään tämän illan yksin. olen varmaan koneella illalla. telkustakaan ei tule mitään. tänään pitää pestä lakana pyykkiä. menen kohta katsomaan onko kone vapaa. iltapäivällä meillä on toiminta tunti. pelataan varmaan taas ulko pelejä.
olo tila on ihan hyvä tällä hetkellä. kun menen illalla taas lenkille niin sekin tekee varmasti hyvää. lenkin jälkeen menen taas suihkuun ja katson lemmen viemää. tänään en näe sitä mun toista kaveria koska se on lahdessa tänään. ei ole kauheasti seuraa paitsi ohjaajat ja muut. illalla skypetän poikaystävän kanssa :) meillä oli vähän draamaa tuossa pari päivää sitten mutta saatiin asiat selvitettyä ja kaikki on taas hyvin. kohta voisi juoda teetä. ai niin tänään kun käyn kaupassa niin pitää ostaa lisää teetä. alkaa kohta loppua.
huuomenna aamulla on taas naisten ryhmä. saa nähdä että mitä tehdään. tajusin juuri että kun käyn tänään kaupassa niin voisi käydä seppälässä samalla. jos vaikka löytyisi jotain pientä kivaa.
vaikka uusia alus vaatteita. housuja tai hameita mä en tarvi. niitä mulla on paljon. voisi joku kerta ostaa vaikka uudet lakanat sänkyyn. mä haluaisin muumi. lakanat. ne on kalliit mutta ihanat.
mega myynti arenalla myydään niitä. siellä on paljon erilaisia.
maksaa melkein jotain 30 euroa. mä olen tosi huono ostamaan lakanoita. animea aijon katsoa tänään. noita uusia sarjoja ja clannadia aijon katsoa. clannadia on vielä kivasti jäljellä :D
uusin mirai nikki manga pitää ostaa. viides osa. aijon varmaan ostaa sen jo tällä viikolla. tulisipa jo uusin anime lehti. odotan kovasti. kyllä se sieltä tulee :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.