IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mahtavaa ! perjantai! :)Perjantai 08.08.2014 12:58

vihdoin ja viimein perjantai. olen menossa poikaystävän luokse viikonlopuksi. pitää alkaa pakkailemaan ja pitää käydä suihkussa. eilenä en käynyt suihkussa. eilen illalla täällä orimattilassa oli ihan kauhea ukkos myrsky. sähkötkin meni. mutta palasi onneksi takaisin.
tänään ei olekaan naisten ryhmää. se peruuntui. ei haittaa. nyt on hyvä aika kirjoittaa blogia. aijon varmaan juoda viikonloppuna. mun tekee mieli rekorderig siideriä. suklaatakin pitää ostaa. nyt kun on viikonloppu. varmaan ostan poikaystävälle jotain juotavaa.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. päätin että viikonloppuna pidän anime katselu maratoonin. clannad animea aijon katsoa.
tänään aijon valvoa myöhään ja viikonloppuna nukkua pitkään.
ottaa rennosti :) nyt mulla on kauhea vaate kriisi että mitä laitan päälle. suunnilleen jo tiedän. jotain kevyttä.
tänään meillä on ruokana kalaa. ihan hyvää varmasti. koitan nyt syödä hyvin. ettei ala heikottaa. ja juoda paljon vettä. pitää ostaa kaupasta kivennäisvettä. kämppä pitää laittaa kuntoon ennen kun lähtee. tiskata ja pedata sänky. yli viikon päästä on se tallinan reissu. vitsii tää aika menee taas nopeasti. pitää nostaa rahaa tililtä sinne reissuun. pankki korttia en aijo ottaa mukaan ettei se katoa. varmaan otan noin 100 euroa mukaan. jos sieltä vaikka löytysi guess laukku. voi olla että se maksaa enemmän kuin sata euroa. mutta no. sen näkee sitten. mutta jotain kivaa sieltä varmasti löytyy.
mutta nyt alan pakkailemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.