IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lahden satamaPerjantai 03.10.2014 11:29

se olisi viikonloppu. olen nyt tämän viikonlopun karissimossa. en ole oikeen kunnossa. masentaa ja väsyttää. aijon levätä. poikaystävä on tulossa käymään viikonloppuna. kerroin sille myös etten ole ihan kunnossa. poikaystävä ymmärsi. aijon vaan olla ja levätä viikonlopun. vietän samalla aikaa yhen kaverin kanssa. käydään lenkillä ja juodaan teetä. poikaystävä on tulossa huomenna kylään.
tänään naisten ryhmässä ollaan menossa lahteen satamaan ottamaan valokuvia. siitä tulee hyvä reissu. aijon myös ottaa sieltä muutaman kuvan. verikokeet on päivällä. täytyy heti ruoan jälkeen lähteä terveys keskukseen. sinne on kolmen kilometrin matka.
tulee heitettyä samalla lenkki. iltapäivällä kun mulla on aikaa niin voisi katsoa big brotherin ja iholla. muistin eilenä laittaa ne tallennukseen.
mun tekee mieli lakuja. voisi ostaa tänään. tai suklaata. huomenna kun poikaystävä tulee käymään niin voisi syödä pizzaa. hakea pizzat koti pizzasta. no pitää katsoa. jee. tänään tuli rahaa. aika jees.
toivottavasti olen vähän pirteämpi ja iloisempi ensi viikolla. pääsisi jopa lomille. mutta. elän nyt päivän kerrallaan. katsoo mihin elämä vie.
nyt on vaikeaa. yritän syödä tänään. edes jotain. voi olla että olen taas tämän päivän nälässä enkä syö kauheasti mitään. en yhtään ihmettele. join äsken mustaa kahvia. olen nyt alkanut juomaan taas kahvin mustana. en enää laita maitoa tai sokeria.
teetä juon enemmän kun taas kahvia. tänään voisi käydä kaupassa ja ostaa lisää sitä vihreää teetä.
tänään tulee taas vain elämää. pitää katsoa. ja bbn aijon katsoa illalla telkasta. jos jaksan valvoa. saa nähdä. jos en jaksa valvoa niin laitan sen tallennukseen. koitan viettää tänään rennon illan.
kun alkaa nukuttaa niin menen nukkumaan. otan varmaan iltalääkkeet myöhemmin tänään. eilenä kävin apteekissa hakemassa lisää lääkkeitä. resepti oli onneksi uusittu.
voisi käydä joku päivä tuolla seppälässä. siellä on varmasti kaikkea ihania syysvaatteita. mä haluaisin uuden villapaidan tai neuleen.
uusia alusvaatteita haluaisin myös. täytyy mennä joku päivä katselemaan ja shoppailemaan. shoppailu piristää aina :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.