IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jes. Nimo lähti.Maanantai 06.10.2014 13:10

se olisi taas maanantai. aamu lähtenyt hyvin käyntiin kahvin juomisella.
tänään on ihan mukava päivä tiedossa. on tekemistä. aijon käydä kaupassa ruoan jälkeen,iltapäivällä on ompeluryhmä. luen varmaan mangaa sen tunnin ajan koska en tee mitään käsitöitä.
illalla sitten taas kuntosalille hikoilemaan. skypetystä poikaystävän kanssa illalla ja sitten parhaan kaverin luokse katsomaan salkkareita ja uusi päivä. jes. nimo onneksi tippui big brotherista. olen tyytyväinen.
jaksoin eilenä katsoa big brotherin. tänään sitten taas tallenukseen. koska en valvo arkena niin myöhään. katson sen sitten seuraavana päivänä kun on aikaa. yritin eilenä pestä pyykkiä mutta pesukone ja kuivuri oli koko ajan varattu. totesin että pesen sitten tiistaina. eli huomenna. mulla on kiva pyykki vuori.
sain eilenä katsottua clannad animen toisen tuotantokauden loppuun.
todella ihana anime. yksi mun suosikeista. sen voisi joku kerta katsoa taas uudestaan. huomasin aamulla kun jaoin lääkkeet dosettiin niin mun e-pillerit alkaa loppua. pitää käydä tällä viikolla apteekista hakemassa lisää. tälle viikolle vielä riittää.
niihin menee taas se 40 euroa. ja ne riittää kolmeksi kuukaudeksi. onneksi huomenna tulee lisää rahaa. ja huomenna varmaan alan maksamaan myös pari laskua mitkä tuli viime viikolla.
olo tila on hyvä tällä hetkellä. ei onneksi ahista mitään. rento fiilis.
kiva mennä taas illalla kuntosalille kaverin kanssa. on juttu seuraa :)
eilenä kävin saman kaverin kanssa lenkillä. oli ihana ilma.
ihan mukava viikonloppu oli. eilen illalla mulla oli kova ikävä poikaystävää. se ikävä tuli yllättäen. oli jotenkin tunteellinen olo.
nukuin viime yönä hyvin. tänään pitää todellakin katsoa salkkarit koska aleksi palasi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.