IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jee. kuntosali tänään.Keskiviikko 12.11.2014 08:28

keskiviikko. tänään olisi ohjelmassa paja tunti ja kuntosali.
ihan ok päivä tiedossa. on jotain tekemistä. eilenä mulla oli illalla vähän outo olo. mun mielikuvitus taas laukkasi liikaa. ja eilenä kuulin poikaystävältä että sillä tapahtui töissä tapaturma. nasta rengas osui sen ostaan ja nyt sillä on kiva haava. nyt sillä on sitten loppu viikko sairas lomaa. vähän säikähdin. onneksi ei käynyt pahemmin.
eilenä oli ihan hyvä päivä. meillä oli sähly. miehet vastaan naiset. me voitettiin. :) tuli juostua ihan hulluna pallon perässä. mä olin puolustaja.
tein jopa yhden maalin. eilenä katsoin pitkästä aikaan animea. pari jaksoa katsoin. ja bbn katsoin koneelta. tänään pitää katsoa eilinen bb jakso ennen kun menee pajalle. kerkiää hyvin.
olen yrittänyt syödä. eilenä söin vähän enemmän kuin yleensä. ja mä ahdistuin iltapalalla koska silloin oli vaan pizzaa. mä olisin halunnut että olisi ollut ruisleipää.söin koko pizza palan ja mulle tuli siitä aika huono olo. juttelin sitten mun ohjaajan kanssa kun olin syönyt sen pizzan. sanoin että en olisi halunnut syödä sitä. mutta söin silti. ohjaaja sanoi että ei kannata yrittää liikaa. ja syödä ihan vielä valtavia annoksia.
koska mua alkaa sitten taas ahdistamaan syöminen.
mutta. päivä kerrallaan nyt mennään. voi olla että olen viikonlopun täällä karissimossa. mutta. sen näkee sitten. onneksi illalla on kuntosali niin saa purettua paineita. aijon nostella ja tehdä isoilla painoilla. maanantaina tein niin ja se on paljon tehokkaampaa.
huomenna aijon mennä taas lenkille varmaan illalla.
pitää pyytää taas kaveria mukaan. kaupassa kävin eilenä. tänään käyn apteekista hakemassa lisää leponexia pajan jälkeen.
alkaa kohta loppua. sain pestyä pyykkiäkin eilenä.
nyt ei tarvi pestä viikkoon. kohta pitää ottaa aamu lääkkeet.
eilenä menin jo nukkumaan yhdeksän aikaan. väsytti paljon.
eilenä taas katsottiin parhaan kaverin kanssa salkkarit,uusi päivä ja sinkku laiva. mä tykkään kovasti tosta sinkku laiva ohjelmasta.
oon nähny melkein kaikki jaksot. salkkarit on alkanu mennä jännäksi. tänään pitää katsoa. bb loppuu vissiin jo pernataina. pitää todellakin katsoa. toivon että andte tai anna voittaisi. ne on mun suosikit. sitten on outoa kun ei enää tule bbtä. pitää keksiä joatin muuta katsottavaa. valheen vangit ohjelmaa olen nyt alkanut seuraamaan. se on mielenkiintoinen. ekaa kautta en katsonut paljoa.
mutta nyt alan katsomaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.