IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hesaan.Keskiviikko 19.11.2014 07:53

tänään on aika vauhdikas päivä. aamulla on kokkiryhmä, päivällä ollaan menossa helsinkiin mielenterveys juttuun, ja illalla kuntosali. ainakaan ei ole tylsää. onneksi mun yksi kaveri on noissa kaikissa ryhmissä niin on seuraa. kokki ryhmässä mä teen yhden jälkiruoan. se oli joku suklaa marja juttu. varmaan hyvää. ruokana meillä on kana currya minkä mun kaveri tekee. hyvät ruoat tiedossa :)
eilenä oli hyvä sähly peli. mä tein jopa pari maalia. meidän joukkue voitti. muutamalla maalilla. tuli kyllä hyvä fiilis pelin jälkeen.
tänään taas sitten kuntosalille kuntoilemaan kaverin kanssa illalla.
ihanaa kun menkat on ohi. olen jälleen oma itseni. mikään ei ahdista ja eikä mielikuvitus laukkaa enään. olen oma itseni. juttelin eilenä niitä näitä mun ohjaajan kanssa. tuli semmoinen olo että halusin jutella. kerroin mun fiiliksestä menkkojen aikana ja että olen hiukan neuroottinen taas. ja että mielikuvitus laukkasi.
onneksi en joutunut syömään rauhottavia. selvisin.
kohta on taas viikonloppu enkä vielä tiedä että mitä tekisi. mun tekisi mieli mennä kotiin viikonlopuksi. pitää katsoa. nyt on vasta keskiviikko.
kohta pitää alkaa meikkaamaan. piitää vähän laittautua kun ollaan menossa sinne helsinkiiin. näytän sitten nätiltä.
aijon ottaa mun pinkin laukun mukaan. eilenä mä näin poikaystävää. pyörittiin ruokakaupoissa. poikaystävä osti mulle suklaa donitsin. oli hyvää. pitäisi useammin syödä niitä.
sain eilenä pestyä pyykkiä. pesin jopa lakanat. ja kävin lenkillä eilenä. huomennakin ajattelin mennä lenkille. huomenna on sitten taas toiminta tunti. saa nähdä mitä tehdään. ja siivous päivä on taas huomenna. tää viikko on mennyt vauhdilla. ollut paljon tekemistä.
mikä on vaan hyvä. ensi viikolla tulee taas rahaa. saa maksettua pari laskua. sitten olen maksanut kaikki tämän kuun laskut.
rahaa tulee ja menee. kohta kuu vaihtuu ja tulee lisää rahaa.
mulle on maistunut jopa ruoka tällä viikolla. olen yrittänyt syödä.
hyvä kausi menossa kun ruokakin maistuu.
onneksi en laske koskaan kaloreita. jos mun tekee mieli syödä suklaata ja sipsiä niin mä syön. aina viikonloppuisin.
sallin herkuttelun silloin. ja pidän taas viikon taukoa.
suklaasta en aijo luopua koskaan. rakastan sitä niin paljon. ja mun poikaystävä on ihana kun se ostaa mulle joskus aina suklaata.
mun lempi suklaa on fazerin hassel pähkinä suklaa levy. se on paras <3 ja panda suklaa on myös joskus hyvää. olen myös koukussa snickers suklaa patukoihin. nams. melkein kaikki suklaa kelpaa mulle. paljon erilaisia vaihto ehtoja :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.