IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

maanantai :)Maanantai 01.12.2014 08:05

jälleen maanatai. oli ihan kiva viikonloppu. rento :) poikaystäväkin kävi eilenä mun luona. oli kiva nähdä sitä :) syötiin irto karkkeja,katottiin leffaa ja harrastettiin taas vähän liikuntaa ;)
aika kiva sunnuntai. tänään alkaa taas arki. ohjelmassa on tänään ompelu ryhmää, kuntosalia illalla..animea aijon varmaan katsoa tänään. ja käydä varmaan lenkillä tuossa päivällä ruoan jälkeen.
iha kiva päivä tiedossa. olin taas eilenä parhaan kaverin luona kylässä.
katsottiin taas vino showta. mä oon nähny ne kaikki jaksot. uutta kautta odotellessa. tänään tulee taas salkkarit. pitää katsoa. huomenna mulla on vauhdikas päivä. mulla on verikokeet huomenna ja se psykologi. pitää vielä tarkistaa. vissiin oli samana päivänä. tänään selviää. ainakaan ei tule tylsää. sählykin on taas huomenna. varmaan taas miehet vastaan naiset. yritetään taas voittaa.
keskiviikkona aijon illalla mennä ehkä kuntosalille tai lenkille. pitää vielä miettiä. mulla on hyvä fiilis tällä hetkellä. ajattelen taas positiivisesti. ruokakin on maistunut onneksi.
nyt on hyvä kausi menossa. en ole kuukausiin edes syönyt noita rauhottavia. mikä on tosi hyvä juttu. ei ole tullut sellaisia tilanteita.
liikunta on auttanut tohon mun pahaan oloon. kiitos kuntosalin ja lenkin. tulee hyvä olo sen jälkeen.
lääkitys mulla on kohillaan. toimii. ei ole tarvinut lisätä mitään.
syön edelleen leponexia ja masennuslääkettä.
mulla on oikea annos mikä auttaa. päivä kerrallaan tässä elän. olen kyllä tosi onnellinen tällä hetkellä :) mulla on ihania kavereita, ihana poikaystävä jota rakastan tosi paljon. <3 hyviä harrastuksia kuten anime ja manga, kuntosali, lenkkeily..päivät menee kyllä hurjaa vauhtia. ei ainakaan tule tylsää :) nautin elämästä tällä hetkellä.
vaikka mulla on noi mun sairaudet. niiden kanssa olen oppinut elämään. välillä on hyviä kausia, välillä huonoja..onneksi olen positiivinen ihminen enkä negatiivinen. olen myös aika iloinen persoona. ja rento. nauran myös aika paljon. mikä tekee vaan ihan hyvää :) odotan innolla desuconia. kiva mennä sinne kaverin kanssa. tulee hauska päivä. me mennään sinne lauantaina.
silloin on ystävänpäivä. juuri sopivasti. ajateltiin käydä jossain syömässä, desuconissa käydään ja varmaan pyörähdetään triossa shoppailemassa.:) sitä odotellessa. parin viikon päästä on ne mun kaverin pikku joulut. odotan innolla. tulee varmasti kivaa.
ja aijon juoda silloin. varmaan taas karpalo lonkeroa ja up cideriä.
ne tavalliset. menee varmaan vaan jotain yli kymmenen euroa niihin juomiin. pitää myös ottaa bussi rahaa. koska me kuljetaan sillä. onneksi rahaa tulee tällä viikolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.