IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

pitää siivota.Torstai 04.12.2014 08:08

tänään on taas siivouspäivä. alan kohta siivoamaan. eka kirjoitan tämän blogin. eilenä oli paljon ohjelmaa. kokkiryhmä,paja ja menin illalla vielä kuntosalille tunniksi. ei ollut kauheasti porukkaa siellä. sai rauhassa tehdä liikkeitä. tuli hyvä olo sen jälkeen.
aijon käydä maanantainakin vaikka ei ole ryhmää. mielummin kuntosali kun taas lenkki. kaveri ei tullut eilenä mun mukaan sinne salille. tänään aijon mennä illalla lenkille. vaikka siellä on pimeää.
kuuntelen musaa samalla. tänään on ohjelmassa toiminta tunti. meillä on vissiin tieto visa. kuulin näin. en tiedä vielä lähdenkö lomille. huomenna selviää. mun paras kaveri lähtee lomille.
yli viikko niin on noi pikku joulut. niitä odotellessa. tulee varmasti hauskaa. saa vietettyä kavereiden kanssa aikaa. ja juoda samalla. jos lähen lomille tänä viikonloppuna niin ajattelin silloinkin juoda. juon sitten pari viikonloppua peräkkäin. ei haittaa mun menoo. pidän vaan hauskaa. tekee nyt vaan mieli juoda. mun ainoa pahe. onneksi en polta tupakkaa. siideristä ja lonkerosta en luovu.
pakko välillä juoda. etenkin silloin jos jokin asia ottaa päähän.
ja haluaa ottaa rennosti. aijon juoda uutena vuonnakin. mulla menee rahaa juomiin tässä kuussa noin yli 30 euroa. ei paljoa. neljä pulloa lonkeroa tai siideriä maksaa vaan yli 10 euroa. tai jos juo kaksi siideriä ja kaksi lonkeroa. mä en juo mitään halpaa litkua. pitää ollaa hyvää ja kallista. aijon viikonloppuna taas syödä suklaata.
pitää varmaan ostaa noita joulu suklaa juttuja kun niitä vielä on.
jee tänään on tullut rahaa ja huomennakin on tulossa rahaa.pitää käydä pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on sitä rahaa. päätin että nyt en osta mitään itselle tässä kuussa. ostan vaan joululahjat ja että mulla on juomiin rahaa. ja ruoka rahaa kun menen poikaystävälle viikonlopuksi. mä löysin iloisen yllätyksen yhdestä mun nurkasta. nahka saapas kengät mitä en ole käyttänyt vielä kertaakaan. kiva löytö. aijon laittaa ne jalkaan kun lähden lomille joskus. hyvännäköiset kengät. nyt en tarvi vähään aikaan uusia kenkiä. niitä on sopivasti. enkä laukkuja.
katsoo sitten jos keväällä ostaisi taas kengät tai uden laukun tai molemmat. lähden lahteen ostoksille. tammikuussa varmaan tulee käytyä lahdessa kun on noi alennus myynnit. silloin voi myös löytyä jotain kivaa. koruja haulaisin myös ostaa. hopea koruja. korviksia ainakin. sormuksia mulla on pari. mitä käytän. yhden olen saanut äidiltä se on kalevala sormus. ja toisen poikaystävältä. mulle tulee alaston olo jos mulla ei ole niitä sormissa. ne pitää olla sormissa.
tänään pitää lakata kynnet. alkaa kulumaan kynsistä toi lakka.
tällä kertaa ajattelin värjätä pinkin värisiksi.
käyn ehkä robbarissa tänään. katsomassa joululahjoja. kavereille pitää ostaa. samalla katson jos löytysi itselle jotain meikkejä.
koitan olla kauheasti tuhlaamatta niihin. joku uusi ripsi väri olisi kiva.
mutta nyt alan imuroimaan ja siivoamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.