IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rento loma :)Perjantai 26.12.2014 13:30

loma mennyt mukavasti kotosalla :) on syöty ja levätty. käytiin kaupassa tänään. pukkilassa. illalla on sitten taas saunomista. ja varmaan käydään haudalla kun tulee pimeää.
eilenä peasin muutaman tunnin final fantasya. kohta voisi taas vaikka pelata niin pääsee eteen päin. nyt mun pitää pyydystää chocobo. syöttää sille siemeniä niin saan sen. pääsee sitten sillä liikkumaan.
sisko tuli tänään kotiin. lähtee myös sunnuntaina kuin minäkin. veljetkin lähtee vissiin silloin. en vielä ihan tiedä että mitä tekisin uutena vuotena. voi olla että olen poikaystävän luona. saa nähdä. pitää miettiä. animea en ole katsonut yhtään. olen nyt vaan keskittynyt tohon pelaamiseen. en edes katsonut eilenä lemmen viemää kun piti vaan pelata :D tänään ajattelin katsoa lemmen viemää. ellen ole saunassa tai jossain. mulla on vielä kivasti suklaata jäljellä ^^
fazerin suklaata ja pari suklaa patukkaa. niillä kyllä pärjää. juotavana on edelleen kivennäisvettä ja limsaa. mietin tänään kaupassa että pitäisikö ostaa pari siideriä. mutta totesin että ei tee nyt oikeen mieli.
katsoo jos juo vaikka uutena vuotena.
ihanaa kun pääsee saunaan illalla <3 mulla on sauna juotavana sprite limu pullo. sprite on hyvää limsaa. mun lempparia.
sitä on kiva välillä juoda. jos ei tee mieli siiderii tai lonkeroa.
vielä pystyy olemaan pari päivää kotona :) ei mihinkään kiire. voi vaan olla. mietin että pitäisikö nukkua päikkärit. en taida nukkua ettei mun uni rytmi mene ihan sekaisin. menin eilenä nukkumaan taas ennen kymmentä. ja heräsin tänään puoli kymmenen.
nukuin kyllä aika hyvin. olen muistanut ottaa aamu lääkkeet.
ei ole unohtunut. ilta lääkkeet myös. en ottanut rauhottavia mukaan koska ajattelin että ei mulle tule mitään huonoa oloa jos olen kotona.
otan vaan ihan rennosti. ei mitään ongelmaa.
olen viestitellyt parhaan kaverin kanssa. kysellyt miten joulu on mennyt jne. illalla ajattelin juoda taas teetä. join tuossa pari tuntia sitten. kahvia en ole juonut yhtään pariin päivään. ei ole tehnyt mieli.
juon enemmän taas teetä kuin kahvia. mutta. nyt aletaan katsomaan veljen kanssa leffaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.