IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

verikokeet jälleen.Perjantai 02.01.2015 08:18

tänään on ne verikokeet. pitää lähteä ajoissa kävelemään terveys keskukseen että kerkiää sinne. sen jälkeen aijon käydä kaupassa. ja sieltä takaisin karissimoon. nukahdin eilenä saman tien kun pääsin sänkyyn. menin nukkumaan tuossa yhdeksän aikaa. katsoin hetken sinkku laiva ohjelmaa ennen kun menin nukkumaan.
eilenä tuli liviltä kumman kaa ohjelma. se on hauska. olen nähnyt varmaan jo sata kertaa sen sarjan. aina naurattaa kun katsoo sitä
en jaksanut eilenä pelata mitään. tänään ehkä pelaan. final fantasy 8 peliä. jos jaksan. ehkä katson animea.
tänään koitan syödä vähän enemmän ruokaa. viikonloppuna söin ihan hyvin. ruoka ainakin maistui silloin. ja varmaan tänään maistuu.
koitan syödä niin jaksan. en varmaan aijo herkutella tänä viikonloppuna. on tullut syötyä aika paljon suklaata lomilla. ja sipsiä
ja join. aijon nyt pitää taas muutaman viikon tauon juomisesta.
juo sitten joskus taas. pitää käydä tänään pankin sivuilla katsomassa onko sitä rahaa tullut. se olisi aika kiva.
tänään olen menossa illalla parhaan kaverin luokse taas viettämään aikaa. se on tulossa tänään lomilta niin näemme tänään.
ja mun yksi toinenkin kaveri on tulossa takaisin karissimoon tänään. on sitten seuraa ettei joudu olemaan ihan yksin. kiva nähdä niitä.
tuolla ulkona on vähän liukasta. meinasin eilenä lentää mun korko kengillä. poikaystävä sanoi niistä mun kengistä että pitikö laittaa ne kun on näin liukasta. :D sanoin että joo :D
tänään en aijo käyttää mun korko kenkiä. laitan jalkaan kunnon talvi kengät niin en liukastele tuolla ulkona.
siellä ei varmaan ole edes kamalan kylmäkään. mikä on vaan hyvä.
tänään voisi siivota tämän mun kämpän. eilenä vähän imuroin kun tulin lomalta. pitää mopata,siivota keittiö ja vessa.
on sitten kiva olla kun on siistiä. pitää kysyä ohjaajilta että voinko tulla aikaisemmin syömään että kerkiän sinne verikokeisiin. ei tulisi niin kamalan kiire. varmaan onnistuu.
join äsken kupillisen mustaa kahvia. olen hereillä. ei väsytä kauheasti. eilenä olin melkein koko päivän unessa. ei oikeen jaksanut tehdä mitään. mutta. tänään olen varmaan pirteämpi.
koitan olla. tänään käyn varmaan siellä seppälässä. olsisipa siellä jotain kivaa nyt mitä ostaa. joku neule paita olisi myös kiva hankkia.
ehkä ostan alusvaatteita tänään ja sukkia voisi myös ostaa.
tarvin niitä ainakin. ja ehkä jotain muuta jos löytyy.
tuntuu oudolta että on taas perjantai. tää päivä tuntuu ihan maanantailta. no mutta. se on vaan hyvä että on taas perjantai. en valita. aika jees :) voi valvoa ja nukkua pitkään.
en tiedä että tuleeko poikaystävä käymään taas viikonloppuna. voi olla. ajattelin että voisi käydä koti pizzassa syömässä tänä viikonloppuna. en ole aikoihin käynyt syömässä siellä. pitää vielä suunnitella. mun tekisi mieli mennä ehkä salille taas tänään. jos jaksan. voi olla etten mene jos haluan nähdä lemmen viemää.
pitää vielä miettiä. kun käy kaupassa niin voisi ostaa kivennäisvettä ilta juomaksi. limsaa en aijo tällä kertaa juoda.
kohta pitää mennä aamu palalle ja ottaa aamu lääkkeet. siitä tulikin mieleen että kohta on taas apteekki reissu. saa noi e-pillerit taas ostettua. kolmen kuukauden annos. maksaa noin 40 euroa.
saisi olla halvempi. mutta. en valita. niistä on mulle paljon hyötyä.
menkat ei ole niin pahat kun syö niitä pillereitä.
mulla on hyvä fiilis tällä hetkellä. kiva kun on perjantai ^^
sitten kun olen selvinnyt verikokeista niin voi ottaa sitten rennosti.
pitää keittää teetä kun pääsee kämpille. voisi ostaa lisää teetä kun käyn kaupassa tänään. poikaystävän luona join sellaista vihreää lipton teetä oli aika hyvää. ajattelin sitä ostaa jos löytyy.
tykkään kovasti vihreästä teestä. juon aina sitä pari kolme kuppia päivässä. raakana. en laita maitoa tai sokeria sekaan.
kahvia olen tosi huono juomaan. mutta aamu kahvi on pakko saada jotta herää. ja mun on juotava ainakin yksi kuppi sitä päivässä koska en halua saada pään särkyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.