IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

nukuin tosi pitkään.Lauantai 03.01.2015 15:13

mä heräsin tänään puoli kaksi iltapäivällä. väsytti sen verran niin nukuin niin pitkään. äsken söin tortilloja. oli hyviä. ruoan jälkeen kävin robbarissa hakemassa limsaa ja mehu kivennäisvettä. suklaata tai sipisä en ostanut koska lomilla tuli herkuteltua.
keitin juuri teetä. vihreää teetä. eilenä olin parhaan kaverin luona kymmeneen asti. menin sitten kymmeneltä nukkumaan.
katsottiin yksi suomalainen leffa mikä tuli telkasta. oli aika hauska.
kesti kaksi tuntia. olen menossa tänäänkin parhaan kaverin luokse illalla valvomaan. mulle on eilenä ja tänään maistunut ruoka. nyt on hyvä kausi kun ruoka taas maistuu. en ole näännyttänyt itseäni tai ollut nälässä. eilenä huomasin että ajattelin aivan liikaa ja mun mielikuvitus laukkasi. ei ollut kivaa. mutta tänään olen ajatellut paljon järkevästi. enkä kuvittele mitään. välillä mulle tulee tollee.
jee. muistin että mulla on pakastimessa vielä jätskiä. voisi syödä sen loppuun tässä joku päivä. en ole nyt jaksanut pelata final fantasya. katsoo jos huomenna alkaisi pelaamaan 8 peliä. ja sitten myöhemmin seiskaa koska siinä mä ollen nyt jumissa. argh. mutta kyllä mä siinäkin pääsen varmasti eteenpäin. eilenä oli tullut postiin mun tilaamat manga kirjat. en ole vielä lukenut niitä. luen sitten kun jaksan. aijon taas myöhemmin tilata lisää varmaan tämän kuun lopulla. rahat oli tullut eilenä :) jee. ensi viikolla tulee lisää. pitää vaan ensi aina maksaa laskut ennen kun alkaa shoppailemaan.
jotain pientä kivaa aijon ostaa tässä kuussa.
illalla skypetn poikaystävän kanssa. ennen kun menen parhaan kaverin luokse. tajusin juuri etten ole katsonut nyt animea viikkoon. aika pitkä aika. jos vaikka ensi viikolla innostuisi taas katsomaan. mulla on muutama sarja katsomatta. ensi viikon maanantaina menen taas kuntosalille. ja keskiviikkona ja ehkä torstaina myös.
ihanaa kun on viikonloppu. ei ole kiire minnekkään. voi vaan olla.
valvoa ja nukkua. ensi viikolla alkaa taas noi ryhmät. ne oli tauolla koska oli joulu. tulee sitten taas jotain tekemistä.
alkaisipa jo ne salkkarit. niitä odottellessa. mutta. kyllä ne pian taas alkaa. ja uusi päivä. pitäisi vähän siivota tätä kämppää. aika sotkuinen. no. siivoan tänään tai huomenna. mulla on paljon aikaa.
pyykkiäkin voisi pestä. tai pesen sitten ensi viikon tiistaina.
en jaksanut käydä eilenä seppälässä. käyn ensi viikolla.
ja mä selvisin niistä verikokeista. nyt ei tarvi taas kuukauteen mennä niihin. ensi viikon alussa mulla on se psykologi. muistaakseen maanantaina? pitää muistaa kysyä ohjaajilta koska ne laittoi sen ajan ylös. mutta. sitten kun olen sielläkin käynyt niin ei varmaan tarvi taas kuukauteen mennä. musta se mun psykologi on ihan ok. tosi rento tyyppi. on ihan kiva jutella sen kanssa.
viime aikoina me ollaan puhuttu vaan mun alkoholin käytöstä ja syömishäiriöstä. tuttuja keskusteluita. ei haittaa yhtään. kyllä mä niistä voin jutella. ei mitään ongelmaa.
ne asiat kuuluu mun elämään. ollaan me myös kivoistakin asoista juteltu. kuten kavereista ja harrastuksista.
yleensä me jutellaan se vähän yli puoli tuntia. aika kuluu kyllä nopeasti siellä. mikä on vaan hyvä.
ai niin. tässä kuussa alkaa uudet anime sarjat. muistin juuri. eikun niitä katsomaan ^^ toivottavasti on tulossa jotain hyviä.
on sitten taas katsottavaa ja jotain mitä odottaa. poikaystäväkin alkaa katsoa niitä. nyt pitää alkaa suunnittelemaan että mitä manga sarjaa alkasin keräämään. pitää käydä puolenkuun pelit sivuilla katsomassa. kyllä sieltä löytyy varmasti jotain mielenkiintoista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.