IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kävijä laskuri hävinnyt.Keskiviikko 07.01.2015 08:24

viikon puoli väli. kohta se viikonloppukkin lähestyy. eilenä oli ihan mukava päivä. vietin kavereitten kanssa aikaa. ja ruokakin on maistunut. tänään aijon myös syödä hyvin. jaksaa sitten. tänään aijon siivota kämpän kokonaan. vähän sotkuinen. illalla on sitten naisten kuntosali tunti. menen sinne taas kaverin kanssa. muuta ohjelmaa mulla ei ole tänään. aika rento päivä. tänään ajattelin käydä kaupassa.
pitää ostaa puuroa. alkaa kohta loppumaan.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. olen varmaan viikonlopun karissimossa. poikaystävä sanoi että lähtee reissuun viikonloppuna. ehkä. mutta. vietän sitten aikaa mun kaverin kanssa joka on myös täällä karissimossa. käydään lenkillä ja juodaan teetä. mä varmaan nukun aika paljon viikonloppuna. aijon ottaa rennosti.
ja varmaan syön paljon suklaata. mulla on sitä aika paljon jäljellä mitä sain jouluna. kauhea varasto. tänään voisi käydä seppälässä. kun käyn samalla kaupassa. jos löytyisi jotain kivaa. tänään on taas tullut rahaa niin voisi hiukan shoppailla. seppälässä. se on yksi mun lempi vaate liike. sieltä aina löytyy joskus jotain kivaa.
tänään aijon katsoa animea. pitkän tauon jälkeen. aijon katsoa sitä "Ao haru ride" sarjaa. se on aika mielenkiintoinen. mangaa voisi myös lukea. mulla on vielä lukematta ne yotsuba&! mangat mitkä tilasin. tänään varmaan juon aika paljon teetä. eilenä join pari kuppia. tänään ehkä menee hiukan enemmän. aina kun katson animee niin juon teetä samalla. se naisten kuntosali tunti on puoli kuudesta puoli seitsemään illalla. kestää tunnin. sanoin poikaystävälle että tulen sitten skypeen kun kerkiän. keritään varmaan hetki juttelemaan. mutta huomenna illalla mulla ei ole mitään niin pystyy skypettää rauhassa.
eilenä huomasin ja tänään että kävijälaskuri ircissä on hävinnyt.
tuleekohan se koskaan takaisin? saa nähdä. tuntuu oudolta kun sitä ei näy. mutta no. ei voi mitään. ehkä ilmestyy taas jossain vaiheessa. en eilenä jaksanut pestä pyykkiä. pesen varmaan sitten viikonloppuna jos olen täällä. on sitten aikaa pestä.
eilenä mulla ei ollut onneksi kireää oloa. mutta maanantaina oli vähän. kohta alkaa ne päivät. pitää syödä paljon suklaata. se auttaa ja piristää. jos olen täällä karissimossa niin tajusin että mä säästän rahaa samalla. aika jees. mun paras kaveri lähtee lomille viikonloppuna. näemme sitten taas sunnuntaina. mutta näemme myös vielä tänään ja huomenna. ensi viikolla alkaa salkkarit :) ja uusi päivä myös. tulee sitten taas katsottavaa telkasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.