IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

siivoamista.Torstai 08.01.2015 08:31

se olisi torstai. tänään on taas siivous päivä. alan siivoamaan kun olen kirjoittanut tämä blogin. eilenä olin melkein koko päivän koneella. illalla menin sitten kaverin kanssa kuntosalille. jaksoin joten kuten tehdä niitä liikkeitä. kohta olisi viikoloppu. en vielä tiedä että mitä tekisi silloin. voi olla että olen menossa taas poikaystävän luokse tai olen karissimossa. jompi kumpi. mutta. tänään selviää. en jaksanut eilenä lähteä kauppaan. mutta tänään aijon mennä ruoan jälkeen. pitää edelleen ostaa sitä puuroa. söin äsken vikat puurot.
muuta ihmeellistä tänään ei oikeastaan ole. eilenä katselin vähän animea. pari jaksoa. katsominen jatkuu tänään. illalla olen menossa taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. eilenä en nähnyt kun olin salilla. mutta tänä aamulla tulee uusinta.
eilenä mulla oli vähän kireä olo. ja väsynyt. mutta nyt olen hiukan pirteämpi. tästä on tulossa ihan hyvä päivä. uskoisin.
ruoka on maisunut edelleen. ei ole nyt ollut hetkeen nälkä päiviä. mulle on oikeasti maistunut ruoka. mikä on hyvä.
eilenä oli ihan hyvät ruoat. ja varmaan tänäänkin.
tänään yritän pestä sitä pyykkiä. on alkanut kertyä kone on varmaan tänään vapaa. uskoisin. tänään aijon maksaa pari laskua. mitkä sain pari päivää sitten. vuokra ja netti lasku.
mulla on positiivinen ja hyvä fiilis tällä hetkellä. johtuu siitä varmaan koska huomenna on perjantai :) viikonloppu. jee.
pitää syödä jonkin verran suklaata. ja sitä mulla on vielä paljon joulun jäljiltä mitä olen saanut. ei tarvi ostaa kaupasta vähään aikaan. varmaan syön taas sipsiäkin viikonloppuna.
ja juon limsaa tai kivennäisvettä. musta vähän tuntuu jos lähden lomille niin tulee taas varmaan juotua vähän lonkeroo ja siiderii. eilenä mun teki mieli niitä kovasti. paras kaverikin sanoi myös että tekee kans mieli. täällä karissimossa ei saa juoda tai pitää mitään alkoholi juomia. se on ehdottomasti kielletty. tupakkaa saa polttaa. mutta ulkona. ei sisällä. onneksi en enää poltaä en ole kohta polttanut viiteen vuoteen. mikä saavutus. onneksi lopetin. kaikki rahat meni silloin tupakkaan. onneksi mun poikaystävä ei polta. tai mun perhe. kaverit polttaa. olen tottunut siihen.
kohta pitää ottaa lääkkeet. ja mun pitää varmaan käydä vielä apteekissa hakemassa lisää leponexia. tajusin juuri että alkaa kohta loppua. jos vaikka hakisi jo tänään kun käyn samalla kaupassa.
samalla tulee lenkkeiltyä kun menen keskustaan. raitis ilma tekee hyvää. mutta. nyt alan siivoamaan. saa kämpän siistiin kuntoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.