IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu taas.Perjantai 09.01.2015 08:39

jee. perjantai. tää viikko on mennyt taas äkkiä. on ollut kaikenlaista tekemistä. olen taas lähdössä viikonlopuksi poikaystävän luokse.
se hakee mut taas illalla kun pääsee töistä. käydään kaupassa. pitää ostaa ruokaa ja juomaa. en vielä tiedä että juonko alkoholia. tässä on vielä aikaa miettiä. tekisi kyllä taas mieli. mutta. katsoo sitten kun menee kauppaan. sipsiä mä ainakin haluan ostaa. suklaata ei tarvi ostaa koska sitä mulla on vielä paljon.
tänään koitan maksaa ne pari laskua niin näkee että paljon jää jäljelle.
kävin eilenä seppälässä. siellä oli aivan ihanat housut ja mietin että pitäisikö ostaa? mutta sitten tajusin että mulla on aika kivasti housuja. joten. totesin vaan etten nyt tarvi. katsoo sitten myöhemmin tänä vuonna niitä uusia housuja. mä säästän taas rahaa kun en osta. pystyy silä rahalla ostaa vaikka lonkeroa, siideriä..ajattelin tänään laittaa ne mun yhet vaaleat farkut mitkä ostin viimeksi seppälästä.
ja mun yhet uudet kengät mitkä ostin joskus mega myynti arenalta.
ajattelin tänään ottaa myös käyttöön mun guess laukun. en ole käyttänyt sitä pitkään aikaan. nyt on taas aika käyttää sitä.
ihan kiva mennä taas poikaystävän luokse viettämään aikaa.
ja pääsee samalla pois täältä karissimosta. mun pitää ilmottaa mun yhelle kaverille että lähden lomille tänään. sanoin sille että lähden ehkä lomille. laitan viestiä sille. mun paras kaveri lähtee myös lomille tänään. me nähtiin eilenä vielä. luvattiin että viestitellään loman aikana. mun pitää käydä suihkussa vielä tänään. eilenä en käynyt koska en ollut hikoillut paljoa.
ensi viikolla alkaa sitten kaikki muut ryhmät. kokki ryhmät,sähly,toiminta tunnit,paja.. on sitten taas jotain tekemistä edes. ja kuntosali pari kertaa viikossa. päivät menee äkkiä kun on tekemistä. tajusin juuri että mulla on parin kuukauden päästä hoito neuvottelu. sinne tulee mun oma ohjaaja,lääkäri ja psykologi.
keskustellaan mun voinnista ja tulevaisuudesta. menen sinne keskusteluun positiivisin mielin. ihan hyvin se menee varmaan. mutta aina se jännittää ennen kun menee.
psykologi mulla on taas ensi kuun alussa. alle kuukauden päästä. sinne on vielä aikaa. eilenä mulle ei oikeen maistunut ruoka. kyllä mä söin jotain mutta en paljoa. eilenä oli sitä paitsi aika pahoja ruokia mitsä en kauheasti pitänyt. toivottavasti tänään on jotain hyvää. naisten vaivat alkaa taas tänä viikonloppuna. jippii.
niitä taas odotellessa. ja itkupotku raivarit tulee aivan varmasti ensi viikon alussa. jos saisin kunnolla itkettyä niin se helpottaisi oloa. tajusin että en ole itkenyt pitkään aikaan. varmaan kuukauteen.
oon aika hyvin selvinnyt. ja ei ole tarvinut syödä rauhottavia.
psykoottisia kohtauksia mulla ei ole ollut pitkään aikaan. mikä on vaan hyvä. olen vähän paremmassa kunnossa.
mutta niitä kohtauksia on vielä varmasti tulossa elämän aikana.
onneksi on olemassa niitä rauhottavia mitkä auttaa siinä tilanteessa.
elämä ei ole aina helppoa. välillä tulee tuollaisia tilanteita. mutta onneksi en ole itse tuhoinen siinä tilanteessa kun se kohtaus tulee.
mä tavallaan jähmetyn siinä tilantessa, puhe hidastuu, en halua että joku koskee minuun. mutta se kestää sen muutaman minuutin. ja kun olen ottanut sen rauhottavan niin olo alkaa silloin jo helpottua.
välillä nää sairaudet on vaikeita. mutta hyvin olen selvinnyt.
onneksi mulla ei ole koko ajan semmoinen huono olo. yleensä olen rento,iloinen ja positiivinen. ja elän sen päivän kerrallaan. välillä on vaikeaa ja välillä asiat menee hyvin :) onneksi mulla on hyvä lääkitys. mikä pitää mut kasassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.