IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kirvelee edelleen :(Maanantai 12.01.2015 08:17

toivottavasti saan tänään lääkkeet tuohon tulehdukseen. ohjaajat ottaa multa pissa näytteen, tutkii sen ja soittaa tuonne lääkäriin niin saan ne lääkkeet sitten. käyn päivällä apteekissa ja samalla kaupassa.
mulla on myös ala vatsa kipuja naisten vaivojen takia. join äsken kupin mustaa kahvia jotta heräisin. eilenä käytiin poikaystävän kanssa kaupassa ja ostettiin mulle neljä litraa karpalo mehua. karpalo ehkäisee noita virtsatien putken tulehduksia. kyllä se hiukan helpotti kun join yhden litran. se kesti sen pari tuntia ja sitten alkoi taas kirvellä. mulla on vielä kolme litraa sitä mehua jäljellä. tänään aijon juoda taas yhden litran. mutta. muuten oli ihan mukava viikonloppu :)
en aijo mennä kuntosalille tänään. katsoo sitten keskiviikkona jos se tulehdus olisi silloin jo parantunut. kun joudun syömään sitä lääkettä niin mun pitää juoda tosi paljon vettä. eli se tarkoittaa sitä että ravaan koko päivän vessassa :D mutta. haluan että paranen pian.
en ole vielä saanut itku potku raivareita. oon ihan varma että ne tulee seuraavien päivien sisällä. itken taas silmät päästäni. mikä onneksi vaan helpottaa oloa. tänään yritän taas syödä. sen tiedän että iltapäivällä meillä on puuroa ruoakana.
ai niin kun käyn apteekissa niin pitää muistaa myös hakea leponexit ja masennus lääkkeet. on sitten taas niitä joksikin ajaksi.
huomenna aijon pestä sitä pyykkiä. en ole varmaan kohta kahteen viikkoon pessy. ja tänään maksan sen vuokran ja netti laskun.
mun piti ne maksaa jo viime viikolla. tänään maksan. viime viikolla oli tullu mulle ne loput rahat. mikä on hyvä juttu.
nyt kun mulla on aikaa niin voisi katsoa vaikka animea. ajattelin katsoa "school days" animea. oon nähnyt sen kerran mutta ajattelin katsoa uudestaan. varmaan tällä viikolla tulee ne mun mangat postiin taas. tai ensi viikolla. niitä odotellessa.
en aijo nyt käydä tänään seppälässä. katsoo myöhemmin. robbarissa pitäisi myös käydä. sukkia pitää ostaa. mun kaikki sukat on hukassa :D vaate kaappi syönyt ne.
tänään taas jaetaan viikon lääkkeet. varmaan jakaan ne vasta illalla tai ilta päivällä kun olen käynyt apteekissa.
mutta. ainakin tulee heitettyä lenkki samalla kun on käynyt asioilla.
saa raitista ilmaa. jee. mä näen tänään lemmen viemää illalla.
kun en ole menossa salille. salkkarit ja uusi päivä tulee taas telkasta :) niitä on odotettu. katsotaan taas niitä parhaan kaverin kanssa illalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.