IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu karissimossa.Perjantai 16.01.2015 08:31

se olisi taas viikonloppu. aijon olla karissimossa tämän viikonlopun. poikaystävän kanssa juteltiin että näemme viikonloppuna. ollaan huomenna menossa kärkkäiselle katsomaan pari juttua. syödään taas varmaan pizzaa, katsotaan leffaa.. :)
ihan jees viikonloppu tiedossa. mun molemmat kaverit on maisemissa niin näen niitäkin viikonloppuna. eilenä tuli soitto terveys keskuksesta että mulla ei ole virtsa tien putken tulehdusta. aika jännä koska mua kirvelee vielä vähän. mutta no. ihan hyvä jos ei ole sitä tulehdusta.
eilenä meillä oli toiminta tunti. laulettiin karaokea. ja juotiin kahvia. se kesti tunnin se toiminta tunti. tänään olen menossa pajalle kuluttumaan aikaa. ja käyn samalla kaupassa. mun kaverikin on tulossa sinne. on sitten seuraa. eilenä kävin robbarissa ja ostin kolme litraa karpalo mehua ja suklaa levyn. syön sitä suklaata tänään.
nams. eilenä oli muutenkin ihan hyvä päivä. ruoka maistui edelleen. ja varmaan myös tänään :) tosi hyvä juttu. muutenkin olo on aika rento ja hyvä. kiva kun on viikonloppu. ajattelin ostaa limsaa tänään kaupasta. on sitten jotain juotavaa.
aijon viikonloppuna kokeilla noita mun uusia kenkiä. toivottavasti en kaadu. osaan kyllä aika hyvin kävellä niillä. ja uudet housut aijon ottaa tänään käyttöön. laitan ne valkoiset mitkä ostin. todella hyvännäköiset. ajatella. oikea hinta olisi ollut sata euroa mutta kun oli ale niin ne sai 30 eurolla! todella ihana löytö :)
huomenna saan sitten pitkästä aikaa pizzaa. mennään koti pizzaan poikaystävän kanssa. en ole käynyt aikoihin siellä. pitää katsoa minkä pizzan syön. onneksi tässä kuussa tulee vielä rahaa. saa maksettua sitten taas sen yhden laskun. tänään aijon katsoa animea :) mulla on tänään jonkin verran aikaa katsoa. illalla sitten taas kavereitten kanssa oleskelua. menen taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. ja skypetystä poikaystävän kanssa.
ja yhden kaverin kanssa katsotaan lemmen viemää. ei tule ainakaan tylsää tänään. aika jees päivä tiedossa. tänään on taas naisten ryhmä aamulla. me luetaan jotain kirjeitä mitä ollaan saatu.
tänään aijon käydä taas robbarissa. pitää ostaa ripsiväriä.
käyn tuossa päivällisen jälkeen. tai sitten päivällä.
kohta pitää ottaa aamu lääkkeet. ai niin pitää apteekissa käydä hakemassa noi masennus lääkkeet. koitan käydä tänään kun olen menossa kylille. on sitten niitäkin taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.