IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rahan käyttö.Sunnuntai 18.01.2015 09:53

viikonloppu on mennyt ihan kivasti. poikaytävä ei käynyt eilenä koska hän lähti yhtä kaveria moikkaamaan. olin että ok. eilenä istuin koko päivän koneella. ja katsoin animea ja join teetä. sekä pyörin täällä ircissä. illalla menin sitten parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. katsottiin kingi ohjelmaa. näin nyt sen ekan kerran. en osaa oikeen sanoa että onko hyvä. mutta kyllä sen katsoi ajan kuluksi.
mua edelleen kirvelee kun pissaan. musta vähän tuntuu että pitää varmaan mennä lääkäriin tämän takia. ne sanoivat että mulla ei olisi tulehdusta. eilenä kävin robbarissa. piti saada sipsiä. teki mieli. syön niitä vielä tänäänkin. ruoka on maistunut edelleen koko viikonlopun ajan. en ole ollut nälässä. ihan hyvä fiilis tällä hetkellä.
olen menossa ehkä lenkille kaverin kanssa tänään. saa vähän raitista ilmaa. eilenä en käynyt ollenkaan ulkona paitsi robbarissa.
meillä on ruoka tänään kahdelta. eilenä oli ruokana makkaraa ja peruna muussia. oli ihan hyvää. sain syötyä koko annoksen.
illalla söin leipää ja yhtä makeaa piirakkaa. ja vähän suklaata päälle.
mun pitäisi siivota vähän tätä kämppää. mun vaatteet on pitkin lattioita ja kiva tiski vuori. pyykkiä voisi pestä tänään. mun pitäisi pestä noi mun pyyhkeet ainakin koska en ole pessyt niitä vähään aikaan. pesen samalla vähän vaatteita.
nyt on tullut taas herkuteltua viikonlopun aikana. kun alkaa arki niin syön taas normaalia ruokaa ja jätän herkut pois. olen päättänyt että viikonloppuna aijon aina herkutella.
huomenna olisi taas kuntosali. sinne taas ihmettelemään kaverin kanssa. ihan kiva mennä. kaupassa en varmaan käy huomenna.
tänään voisi katsoa animea taas ajan kuluksi. suihkussa pitää käydä tänään. eilenä en käynyt koska en hikoillut paljoa.
kohta voisi keittää teetä. tekee mieli. äsken tosin join ison kupin mustaa kahvia että heräisin.
pitää käydä pankin sivuilla katsomassa että paljon mulla on rahaa tällä hetkellä. varmaan ihan kivasti. vielä tulee yli sata euroa tässä kuussa. saa maksettua taas sen yhen laskun.
onneksi mun puhelin lasku ei ole paljoa. se on noin 16 euroa kuussa. mun netti maksaa kuukaudessa 35 euroa. ja on hyvä netti. olen tyytyväinen. nyt ei onneksi tarvi ostaa vähään aikaan noita e-pillereitä. mikä on vaan hyvä. ja ne riittää mulle kolmeksi kuukaudeksi. mun vuokra on noin alle 500 euroa. välillä sekin vaihtelee. mutta. saan aina noi kaikki maksettua kuukaudessa.
mikä on vaan hyvä juttu. onneksi mulla ei ole raha onglemia.
aina olen pärjännyt joka kuukausi. ja enkä tuhlaa ihan kaikkea shoppailuun. muistan kun olin 16 vuotias. niin silloin mulla meni kaikki rahat shoppailuun. en osannut silloin käsitellä rahaa.
mutta nyt kun olen aikuinen niin osaan paljon paremmin käsitellä rahan käyttöä. sallin itselleni sen että välillä pitää vähän shoppailla.
mutta ei ihan joka kuukausi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.