IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

saa nähdä millainen viikko.Maanantai 02.03.2015 08:27

uusi viikko alkaa taas. tääkin viikko menee varmaan aika äkkiä. kohta on ne bileet ;) lauantaina. niitä odotellessa.
eilenä mulla oli vähän kiukkuinen olo. melkein meinasi tulla itkupotku raivarit. poikaystävä naureskeli mulle kun olin niin kiukkuinen. sanoin poikaystävälle että tää johtuu siitä että naisten vaivat tulee ensi viikolla. ja voi johtua myös noista uusista e-pillereistä. saa nähdä millainen viikko tästä tulee. onneksi on kuntosali tänään illalla niin pääsee purkamaan näitä paineia ja ärsytystä.
onneksi kaveri lähtee mun mukaan. on sitten juttu seuraa. käyn tänään kaupassa. tulee samalla heitettyä lenkki. menen ruoan jälkeen.
kuuntelen musiikkia samalla. pitää vaan ladata kännykän akku.
tällä viikolla pitää käydä apteekissa hakemassa lisää leponexia.
huomenna mulla on psykologi aamulla. klo 10. pitää taas sanoa sille että uusii taas noi mun lääke reseptit. saa sitten taas lääkkeitä.
mulla on myös veri kokeet huomenna. mulla on vauhdikas aamu päivä huomenna. eka pitää mennä sinne psykologille. kun tulen takaisin niin pitää syödä äkkiä että kerkeää sitten verikokeisiin. mulle on varattu aika. klo 11:45. ainakin tulee huomenna liikuntaa. ja mulla on sähly taas huomenna iltapäivällä.
tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta. näin viime perjantaina puolet siitä. aijon tänään katsoa school rumble animea. olen katsonut 5 jaksoa. vielä on paljon jäljellä. tänään on aikaa katsoa ennen kun menee kuntosalille. jee. salkkarit tulee taas ja uusi päivä.
pitää katsoa. toivon että tää viikko menee hyvin ettei tulisi kauheasti noita huonoja oloja. ja että mielikuvitus ei laukkaisi kauheasti. mutta. varaudun siihen jos niin käy. onneksi voi mennä ohjaajille juttelemaan jos tulee tarvetta. ja jos tulee vielä huonompi olo niin saa sitten noita rauhottavia. aijon liikkua paljon tällä viikolla.
ja senkin näkee miten ruoka maistuu. koitan syödä edes vatsan täyteen. se on mun tavoite. huomenna pitää taas pestä pyykkiä.
pesen taas päivällä kun on aikaa. kun tulen sieltä verikokeista.
tänään on se ompelu ryhmäkin iltapäivällä. ihmettelen sitten siellä kun muut kutoo ja virkkaa. en itse tee mitään koska en tykkää yhtään käsitöistä. olen huono siinä. eikä mua kiinnosta.
kaikesta ei voi tykätä. tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. oli ihan hyvä etten juonut viikonloppuna. mulla olisi ollut vielä paskempi olo eilenä. sitten kun juon tänä viikonloppuna niin näkee onko millainen olo sitten taas. toivon ettei ihan kamala.
mutta. oli muuten mukava viikonloppu poikaystävän luona. paitsi että kiukuttelin eilenä. mutta rauhotuin lopulta. onneksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.