IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kirpputorille :)Keskiviikko 11.03.2015 08:51

en jaksanut pestä pyykkiä eilenä. ei vaan jotenkin jaksanut. pesen vaikka sitten huomenna tai viikonloppuna.
eilenä oli ähly. en jaksanut kauheasti pelata. me hävittiin jätkille.
no. ehkä ensi kerralla voitetaan ja että jaksan silloin paremmin pelata.
tänään on ohjelmassa paja iltapäivällä. mennään lahteen kirpputorille. saa nähdä löytääkö mitään kivaa. illalla mennään taas kaverin kanssa kuntosalille. ihan hyvä että tänään on kuntosali. saa purettua vähän paineita. en jaksanut eilenä katsoa yhtään animea. katsoo jos vaikka tänään, huomenna, viikonloppuna katsoisi..
syöminen ja ruokailu on mennyt hyvin. ruoka on maistunut.
muutenkin mun olo on tällä hetkellä ihan hyvä. ei ole semmoista jännitynyttä oloa. tasainen ja rento. olin eilenä parhaan kaverin luona. katsottiiin telkkaa. uusi päivä sarja meni vähän ohi koska kerkesin jo nukahtaa kaverin sohvalle. kaveri herätti mut kun uusi päivä loppui.
kun pääsin omaan sänkyyn niin nukahdin heti. join äsken taas kahvia jotta heräisi. nyt se kahvin keitin keitti taas ei niin kuumaa kahvia. pitää kyllä hankkia se uusi kahvin keitin.
onneksi mulla on rahaa ostaa se. saa sitten vähän kuumempaa kahvia.
huomenna ajattelin herkutella. aijon ostaa suklaata. huomenna mulla on vaan ohjelmassa siivous ja toiminta tunti. käyn huomenna kaupassa samalla. hakemassa sitä suklaata.
päätin että tämän viikonlopun aijon ottaa rennosti. kaverit lähtee lomailemaan. poikaystävä on varmaan tulossa käymään viikonloppuna. pitää katsoa jos vaikka haettaisiin pizzat taas koti pizzasta. ajattelin viikonloppuna pitää anime katsomis maratoonin.
aijon katsoa school rumblea. aijon käydä viikonloppuna myös lenkillä. on varmaan upea ilma silloin. kuuntelen musaa samalla kun ulkoilen. en jakanut eilenä edes maksaa laskujakaan. aijon tällä viikolla maksaa ne jossain vaiheessa. menen kohta aamupalalle. alkaa jo olla nälkä. teetä voisi keittää jonkin ajan päästä.
tänään voisi vähän taas siivota keittiötä. niin ei tule sitten huomiselle kauheasti siivottavaa. tästä on tulossa ihan kiva päivä. ajattelen positiivisesti taas. ihanaa kun nyt tällä hetkellä on hyvä olo.
koitan nyt vaan nauttia. eikä oikeastaan tarvitse stressata nyt mistään. päivä kerrallaan taas mennään :) loppu viikkokin menee varmasti ihan mukavasti. ensi viikolla on se himos reissu. mennään tiistaina sinne, ollaan yksi yö ja tullaan takaisin keskiviikkona.
tulee varmasti kiva reissu. onneksi kaverit on mukana. niin ei tule tylsää. olen päättänyt etten aijo juoda nyt taas vähään aikaan.
pidän varmaan aika pitkän tauon. huomasin kun join niin mulle tuli taas nää vatsa kivut. ne on kestänyt nyt kolme päivää.
mun vatsa ei nyt kauheasti tykkää alkoholista.
aijon nyt pysyä limu ja kivennäisvesi linjalla. se tauko tekee samalla varmasti hyvää. ainakaan ei tule kaloreita kun ei juo.
no limsassa on kyllä sokeria. mutta en kauheasti juo limsaa. ja jos juon limsaa niin juon noita pikku pulloja. jos ostaisin ison limu pullon niin se jäisi varmasti juomatta kokonaan.
saa nähdä tekeekö sitten mieli alkholia kun menee lomille.
katsotaan miten käy..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.