IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna reissuun :)Maanantai 16.03.2015 08:26

huomenna himos reissuun. :) tulee varmasti mukava retki. pitää alkaa jo vähän pakkailemaan tänään. me lähdetään huomenna iltapäivällä. matka kestää pari tuntia. huomenna pääsee saunaan. odotan innolla. ihanaa kun mun kaverit on mukana. on seuraa eikä tule tylsää. keskiviikkona me ulkoillaan. jotain ohjelmaa on silloin.
on luvattu mukava keli. aurinko paistaa ja on lämmin.
viikonloppu meni ihan mukavasti. eilenä oli vähän tylsää. katsoin animea pari tuntia. aloitin katsomaan taas uutta sarjaa. sen niminen kuin: "Yama no susume". katsoin eilenä ekan kauden. yksi jakso kesti kolme minuuttia. nyt olen toisessa kaudessa. toisessa kaudessa jakso on 13 minuuttia. aijon jatkaa tänään katsomista. hyvä anime. tulee hyvälle tuulelle kun katsoo tuota sarjaa. iloinen meininki :)
katsoin eilenä myös yhden jakson school rumblea. vielä on monta jaksoa jäljellä. eilenä kävin kaupassa. tuli samalla lenkkeiltyä. ostin kaupasta lisää teetä. nyt ei tee ainakaan lopu heti kesken.
eilenä katsoin parhaan kaverin kanssa tähdet tähdet. ihan tyhmää että mira tippui. se oli paras laulaja. nyt en enää tiedä ketä fanitan seuraavaksi. aijon kyllä katsoa koko ohjelman alusta loppuun.
tänään tulee taas onneksi salkkarit :) ja uusi päivä. lemmen viemää en taas näe koska olen silloin kuntosalilla. kiva mennä salille taas tänään. kaverin kanssa :) tulee varmasti tehokas tunti.
pitäisi käydä tokmannilla. ajattelin että kävisin tänään. mun tekee mieli ostaa sieltä toi "klikkaa mua" toinen kausi. maksaa vaan 20 euroa koko kausi. sen voisi ostaa. tykkään siitä sarjasta.
uusia ponnareita pitäisi ostaa. mulla on melkein kaikki ponnarit kadonnut jonnekkin. söin eilenä vähän jätskiä. teki mieli. vielä on pakastimessa paljon jäljellä. onneksi jäätelö ei heti vanhene.
nyt teen taas niin että herkuttelen vasta tämän viikon viikonloppuna.
viikolla syön vaan normaalia ruokaa. juomana mustaa kahvia,vihreää teetä, ja vettä. juon aina vihreää teetä raakana. en laita mitään maitoa tai sokeria sekaan. se on ihan hyvää sellaisenaan. eilenä mä pesin kaikki mun pyyhkeet. tuli innostus. nyt aijon tehdä niin että pesen mun pyyhkeet aina kerran kuukaudessa.
ei ala heti haisemaan. huomenna ei tarvi pestä onneksi pyykkiä. voi ottaa rennosti ennen kun lähdetään sinne reissuun.
mulla on tosi hyvä olo tällä hetkellä. iloinen ja pirteä :) ja positiivinen fiilis. tästä on tulossa varmasti ihan mukava päivä.
tänään pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin. en ainakaan heti vielä joudu hakemaan ääkkeitä. uskon että riittää vielä tälle viikolle. jos alkaa loppumaan niin sitten apteekkiin.
uskon että syöminen ja ruokailu menee ihan hyvin siellä reissussa. pikkuisen jännittää mutta hyvin se menee. aina kun lähtee jonnekkin niin on matka jännitystä. ihan normaalia.
otan lompakon mukaan jos sieltä löytyy jotain kivaa ostettavaa.
luulen että tää viikko menee aika äkkiä. viikonloppuna olen menossa varmaan poikaystävän luokse. pääsen näkemään sen uuden sängyn minkä se on ostanut. se on paljon isompi kun edellinen. mulla on ihan hyvä sänky. se on 120 senttiä leveä. hyvin mahtuu nukkumaan. se on jo muutaman vuoden vanha.
ja aika kallis oli silloin kun ostin sen. kestää vielä monta vuotta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.