IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

maanantai. pyhä päivä.Maanantai 06.04.2015 07:52

tää mun vanha tietokone toimii vielä. ei ole pahasti seonnut. aijon viedä tämän huoltoon sitten kun pytyn. pitää kysyä ohjaajilta että veisi mut sinne giganttiin. mistä ostin tämän koneen. toivotaan että ne saa tän korjattua niin annan tämän sitten poikaytävälle. tai saan tilalle uuden. tällä viikolla tulee sitten se uusi kone. saan sen tänä viikonloppuna. poikaystävä laittaa sen kuntoon ennen kun saan sen. siihen pitää ladata joitakin ohjelmia mitä käytän.
ja poistaa ohjelmia mitä en käytä.
huomenna tulee taas rahaa. yli huomenna ollaan menossa paja tunnilla kauppa keskus veturiin :) mistä mä ostan sitten sen uuden guess laukun. en malta odottaa <3 sitten olen taas seitsemässä taivaassa kun pääsen sinne liikkeeseen. ostan sen laukun ja katsoo jos vaikka löytyy samalla uudet kengät :) jos ei löydy kenkiä niin ei löydy.
eilenä olin parhaan kaverin luona illalla ja katsottiin tähdet tähdet.
ihan oikea tippui tällä kertaa. en tykännyt arjasta.
pitää katsoa netistä että tuleeko salkkareita ollenkaan tänään?
uusi päivä vissiin tulee. se pitää katsoa. tänään mulla on aika rento päivä. mun pitää vaan pestä pyykkiä ja käydä lenkillä.
siinä on mun ohjelma. katson ehkä täydellisiä naisia ja klikkaa mua sarjaa. eilenä kun tulin poikaystävän luota niin katsoin yhden jakson täydellisiä naisia. oon nyt katsonut 8 jaksoa. vielä on yli puolet jäljellä ekaa kautta. ai niin laskuja pitää tänään maksaa. ainakin netti lasku. join äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt olen hereillä.
pitää juoda taas teetä myöhemmin. menen huomenna käymään kaupassa. tänään kaupat on kiinni. pitää kysyä ohjaajilta miten on noi syömiset tänään kun on pyhä päivä. se selviää kun menen aamupalalle. joka on vissiin yhdeksältä? no menen sitten silloin.
syöminen on mennyt mulla nyt ihan hyvin. paitsi viime torstaina mä taas vähän näännytin tseäni. halusin olla nälässä. enkä syödä kauheasti mitään. mutta tänään taas yritän syödä. ruoka varmasti maistuu taas. muutenkin mun fiilis on hyvä tällä hetkellä.
mikään ei ahdista tai mielikuvitus laukannut.
lääkitys on kohallaan. ei ole tarvinut lisätä siihenkään mitään.
en ole pitkään aikaan syönyt rauhottavia. en edes enää muista koska olisin viimeksi syönyt niitä. siitä on varmaan jo pari kuukautta.
eikä mulla ole ollut taas pitkään aikaan psykoottisia kohatuksia.
olen nyt aika hyvässä kunnossa tällä hetkellä :) mutta kyllä niitä huonoja kausiakin on vielä edessä. mutta. kyllä mä niistä selviän. tää mun elämä on päivä kerrallaan elämistä. ei voi tietää että onko huomenna hyvä päivä tai huono. mutta. mun elämässä on onneksi paljon hyviä asioita :) niiden avulla jaksan eteen päin.
ihanaa. kohta on kesä. odotan sitäkin innolla. sitten pääsee taas shoppailemaan kesä vaatteita, bikinit pitää ostaa..
kaikkea kivaa :) pitää alkaa säästämään taas sitten shoppailu rahaa kun olen ostanut tuon guess laukun. mä haluaisin uuden guess lompakon mutta mä en tarvi. toi edellinen on vielä ihan hyvä. katsoo jos ostaa sen lompakon joku toinen kerta.
ellei ole alennuksessa joku guess lompakko minkä ehkä voisi ostaa samalla? no. sen näkee sitten. kynnet pitää taas lakata. ajattelin tällä kertaa pinkin värisiksi. mulla ei ole ollut aikoihin pinkkejä kynsiä. tänään voisi katsoa vaikka animea. school rumblen toista kautta. katsoin eilenä ekan jakson. enää on jäljellä 25 jaksoa.
kivasti katsottavaa. ja sitten muistin juuri eilenä että mulla on katsomatta toi idol master anime. sitäkin pitää katsoa.
katsominen ei lopu heti kesken. tulisipa jo uusi anime lehti. odotan innolla taas sitä. kyllä se sieltä tulee ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.