IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna kauppa keskus veturiin :)Tiistai 07.04.2015 08:00

tiistai. nyt alkaa taas arki. kaikki ryhmät alkaa taas tänään. mulla on sähly iltapäivällä. käyn kaupassa tänään ja ajattelin katsoa vähän animee. aijon katsoa yama no susume animea. voisi pitää pienen katsomis maratoonin. ennen sählyä.
menen kaupassa käymään ruoan jälkeen. tulee samalla lenkki heitettyä. tästä on tulossa ihan mukava päivä :) olen todella positiivisella mielellä. ja muutenkin on hyvä olo ja fiilis.
olen syönyt hyvin. meillä oli ruoka eilenä kahden aikaa. oli lihaa ja kerma perunoita. hyvää oli. tänään tulee taas salkkarit. onneksi.
saa nähdä miten lasse reagoi kun se näki sen aaron.
tuleekohan kauhea tappelu. sen näkee tänään.
tänään on tullut lisää rahaa. huomenna mennään paja reissulla sinne kauppa keskus veturiin ja mä pääsen ostamaan vihdoin ja viimein uuden guess laukun. odotan innolla :) varmasti tulee vaikea päätös minkä laukun valitsen koska ne kaikki laukut on varmasti ihania.
onneksi mun kaveri on mukana maku tuomarina.
jos siellä on joku pinkki ihana guess laukku niin se lähtee sitten mun mukaan. en ole vielä omistanut pinkkiä guess laukkua.
se voi olla että siellä on muitakin hienoja värejä. hinnat pitää myös katsoa. haluanko kalliin guess laukun vai halvan..mutta. sen näkee huomenna :) valitsen kumminkin jonkun laukun sieltä liikkeestä. en lähde tyhjin käsin. voi olla että uusia kenkiä ei varmaan tule ostettua. tein nyt semmoisen päätöksen, että ostan nyt huomenna sen guess laukun niin sitten en osta mitään muuta pariin kuukauteen.
alan säästämään rahaa noihin kesä vaatteisiiin. shoppailen seuraavan kerran vasta kesällä. se on mun tavoite.
pärjään ihan hyvin pari kuukautta. sitten kun on kesä niin on kiva taas shoppailla. ja tuosta guess laukusta om mulle iloa pitkään. varmasti sopii se laukku kaikken vaatteiden ja kenkien kanssa.
pitää käydä taas apteekissa hakemassa lisää e-pillereitä.
kolme kuukauden annos alkaa kohta loppumaan. ja niihinkin menee se 40 euroa. huhhuh. mutta. en valita. noi mun uudet e-pillerit on parhaat e-pillerit mitä olen syönyt. ei ole enää noita vatsa kipujakaan. mikä on vaan hyvä. ja mun mieli ala on ollut paljon tasaisempi. kannatti kyllä vaihtaa.
eilenä olin taas vähän neuroottinen. mutta selvisin. tänään on varmasti helpompi päivä. mulla oli eilenä vähän pinna kireällä.
no, tänään pääsee ulkoilemaan. raitis ilma tekee hyvää.
meillä on varmaan taas tänään seka joukkueet sählyssä.
se olisi ihan hyvä. eikä aina vaan miehet vastaan naiset.
mä olen jälleen puolustaja. siinä mä olen parempi kuin hyökkääjä.
syke varmasti nousee kun juoksee sen pallon perässä puolituntia.
hyvää liikuntaa. eilenä sorruin syömään jätskiä vaikka mun ei pitänyt syödä. no. semmoista sattuu. nyt en enää herkuttele.
herkuttelen vasta ensi viikonloppuna. huomenna pääsee taas kuntosalille kuntoilemaan. mikä on vaan hyvä. menen taas kaverin kanssa. tulee varmasti hyvä tunti. ja hyvä olo sen jälkeen.
pitää taas siivota keittiö. mulla on taas tiskiä kivasti. ja tasot pitää pyyhkiä. teen sen tässä aamulla kun mulla on aikaa.
nyt ei tarvi katsoa lemmen viemää uusintaa tänään koska näin lemmen viemää eilen illalla. tänään illalla pitää taas katsoa.
mun kaveri tulee tänään lomilta ja me nähdään taas huomenna. kiva kyllä nähdä sitä. ei olla nähty kohta viikkoon. sillä oli pitkä loma. ihanaa kun mun kaverit on taas maisemissa. pääsee niiden kanssa viettämään aikaan. ja se piristää paljon kun on kavereiden seurassa. tulee tosi hyvä fiilis. sain eilenä pestyä pyykit. nyt ei tarvi vähään aikaan pestä. aloin heti eilen aamulla pesemään.
tässä kuussa tulee se uusi anime lehti :) odotan innolla sitä.
kumpa se tulisi aina joka kuukausi.
kattelin eilenä vähän noita uusia anime sarjoja mitä on nyt tullut. tänään pitää katsoa vähän lisää. tietää mitä voisi alkaa katsomaan.
varmasti jotain katsottavaa löytyy.
olen nyt taas innostunut katsomaan animea. mikä on vaan hyvä juttu :) piristää paljon mieltä kun katsoo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.