IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lauantai.Lauantai 18.04.2015 10:03

heräsin hetki sitten. join mustaa kahvia. eilenä oli ihan mukava päivä. olin pajalla kuluttamassa aikaa ja kävin kaupassa. ostin jätskii.
söin eilenä jätskiä ja vähän suklaata. nukahdin eilen illalla sohvalle. heräsin jotain yhdentoista aikaan illalla. ja menin omaan sänkyyn nukkumaan. poikaystävä on ehkä tulossa käymään tänään.
se on ollut vähän kipeänä muutaman päivän. no jos se ei tule tänään käymään niin vietän mun kaverin kanssa aikaa tänään. käydään lenkillä ja juodaan teetä. jos tulee oikeen tylsää niin aijon katsoa true bloodin vikaa kautta. mulla on vielä katsomatta se.
ja katson myös täydellisiä naisia. eilenä katsoin yhden jakson.
eilenä naisten ryhmässä käytiin mega myynti arenalla. mä ostin sieltä
ihanan sohva tyynyn ja pmmp:n yhden levyn. en ole vielä kuunnellut sitä. pitää tässä viikonloppuna jossain vaiheessa kuunnella se.
fiilis ja olo on ihan hyvä tällä hetkellä. ihanaa kun voi ottaa vaan rennosti. syöminen on edelleen mennyt ihan hyvin. ruoka on maistunut.
ei ole nyt ollut mitään itku kohtauksia tai ahdistusta. hyvin siis menee.
ensi viikolla pitää varmaan hakea taas lääkkeitä. mun lääke reseptit on taas uusittu. ensi viikko on aika rento. mulla on vaan noi ryhmät.
ei olla vielä puhuttu siitä lahden klubi talo jutusta vielä ohjaajien kanssa. mutta kyllä sekin asia on varmaan tulossa kohta esiin.
alkaisin siellä käymään. huomenna mulla on juttu tuokio ohjaajan kanssa. suunnitellaan varmaan vähän mun tulevaisuutta,missä tarvitsen vielä tukea, jne. menee varmaan ihan hyvin se juttelu.
ei jännitä yhtään onneksi. mutta. elän päivän kerrallaan. katsoo mitä sitten tulevaisuudessa tapahtuu. onneksi mua ei pelota yhtään.
aijon olla positiivinen :) kastoin eilenä matka tv ohjelmalla sen fitness päiväkirjat. oli tosi hyvä. aijon alkaa katsomaan sitä. mielenkiintoinen. animea en kastonut eilenä. mutta. tänään tai huomenna voisi vähän katsoa. pitäisi pestä pyykkiäkin. mulla on kiva pyykki vuori. no katsoo jos huomenna pesee.
jos en ole menossa tänään lenkille niin sitten huomenna kaverin kanssa. tulee vähän liikuntaa. maanantaina on sitten taas kuntosali.
onneksi mä nautin liikunnasta. sen jälkeen tulee aina hyvä olo.
ja että syön terveellisesti. haluan elää tosi terveellistä elämää.
kun elää niin on aina hyvä olo ja fiilis :) olen huomannut sen.
ja se on aivan ihanaa. olen siitä tyytyväinen että lopetin juomisen. en ole juonut pariin kuukauteen. jos aina join liikaa niin mulle tuli ne vatsa kivut. ja huono olo seuraavana päivänä. mun vatsa ei kestänyt alkoholia. oli siis hyvä lopettaa. ja mä join silloin sen takia että halusin sen humala tilan. eli siis ei mitään järkeä.
ja siinä säästää paljon rahaa kun ei osta mitään alkoholi juomia. huomasin senkin. mielummin käytän ne juoma rahat vaikka shoppailuun. viimeksi sain ostettua sen uuden Guess laukun.
eilenä mä käytin sitä laukkua ekaa kertaa kun oltiin mega myynti arenalla. oli ihanaa käyttää sitä laukkua. kokeilin eilenä myös mun uusia korviksia. ne oli ihan kivat. voisi vaikka tänäänkin kokeilla niitä. jos poikaystävä tulee tänään käymään niin saa nähdä saanko siltä sitten sen flunssan. no jos sairastun niin sairastun.
olen sitten kipeänä. makaan vaikka sohvalla ja katson täydellisiä naisia. ja true bloodia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.