IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sähly taas tänään.Tiistai 21.04.2015 08:22

eilenä oli ihan ok päivä. kun mentiin kaverin kanssa kuntosalille niin mua alkoi kauheasti kiukuttaa. en tiedä miksi. varmaan sen takia koska mulla on ollut aika kireä olo. no tänään on taas sähly niin pystyy purkamaan sielläkin paineita. kävin eilenä kaupassa. ja seppälässä. löysin sieltä ihana oranssin napatopin missä lukee "What" maksoi 12 euroa. mun ei pitänyt ostaa mitään mutta mun oli ihan pakko saada se toppi. kesä vaate :) kun kesä tulee niin käytän sitä.
ompelu ryhmässä aloitin tekemään kaulahuivia. saa nähdä koska saan senkin valmiiksi. eilenä katsoin myös muutaman tunnin täydellisiä naisia. olen kohta saanut katsottua sen. sen jälkeen alan katsomaan true bloodia. katsoin myös vähän animea. "ore monogatari" animea. oli tullut toinen jakso niin katsoin. tänään pitä pestä pyykkiä. lakanat ja vaatteet. laitan ne kaikki pesukoneeseen. toivottavasti mahtuu.
sähly on taas tänään. saa nähdä onko seka joukkueet vai miehet vastaan naiset. mä aijon olla taas puolustaja.
sain eilenä labra ajan. eli ajan koska mun pitää mennä taas verikokeisiin. ensi kuun alussa heti aamulla. onneksi kerkeän syödä aamupalan ja kerkeän tulla takaisin kun on ruoka. toivottavasti silloin on hyvä kävely ilma. tulee lenkkeiltyä samalla. ajattelin tänään mennä taas lenkille. lounaan jälkeen. jaksaa kävellä kun on vatsa täynnä. tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta mikä tulee aamulla. ja tänään mun kaveri on tulossa illalla katsomaan lemmen viemää. juodaan teetä samalla. ihan kivasti ohjelmaa tänään. fiilis on ihan ok. tällä viikolla tulee taas lisää rahaa. yli sata euroa. pärjään ihan hyvin tämän kuun loppuun.
huomenna menen taas illalla kuntosalille. yksin. mutta ei se haittaa. olen ennenkin ollut yksin siellä. olen sen noin tunnin siellä. eilenä tuli kyllä kivasti hikoiltua. mikä on vaan hyvä. saa nähdä mitä tehdään huomenna pajalla. ei mitään tietoa. huomenna aamulla selviää.
huominen aamu on aika rento koska ei ole kokki ryhmää. meillä on aina kokkiryhmä parin viikon välein keskiviikkoisin.
join äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt on pirteä olo. se aina herättää mut aamulla. jaksaa kirjoittaa blogia.
aamupala on puolen tunnin päästä. syön vaan ruisleipää. se on hyvää. aamulääkkeet pitää myös ottaa. tänään aijon katsoa sen fitness päiväkirjat. laitoin eilenä tallennukseen. hyvä ohjelma.
mun pitää taas tiskata ja siivota keittiö. kahvin puruja kaikkialla ja tahroja. siivoan tämän blogin jälkeen. pitää vaikka kerätä pyykit samalla kasaan ja katsomaan onko kone vapaa. aloitan kohta pesemään. saa nekin pois alta. saa nähdä mitä meillä on ruoakna tänään. koitan taas syödä. nyt mulle onneksi maistuu ruoka. taas vaihteeksi. mikä on hyvä juttu. en ole ollut nyt neuroottinen ruokaa kohtaan. olen pystynyt syömään. nyt on hyvä kausi.
mutta kyllä niitäkin kausia tulee ettei halua syödä. mutta. nyt nautin tästä. mun tekee mieli tällä hetkellä kivennäisvettä. voisi käydä ostamassa tokmannilta. en jaksa mennä keskustaan asti hakemaan sitä kivennäisvettä. tokmanni on ihan tuossa vieressä.
eikä se kivennäisvesi maksa paljoa. olisi sitten juotavaa samalla kun skypettää poikaystävän kanssa.
taidan käydä ostamassa. mulla on aikaa hakea. kun menen lenkille niin käyn sitten samalla reissulla siellä tokmannilla. otan kolikoita mukaan niin ei tarvi laukkua kantaa tai ottaa lompakkoa mukaan.
mulla on paljon kolikoita. hyvä että ulkona paistaa aurinko. eikä sada räntää tai vettä. hyvä lenkkeily keli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.