IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vähän pirteämpi olo :)Tiistai 09.06.2015 08:09

pikkaisen väsytti eilenä. mutta nyt on vähän pirteämpi olo. nukuin eilenä jopa päikkärit. ja menin ajoissa eilenä nukkumaan. yhdeksältä.
keitin äsken aamu kahvit. olen varmasti tänään paljon pirteämpi.
tänään on vaan liikunta tunti iltapäivällä. mennään kaverin kanssa lenkille. tänään näen varmaan toista kaveria illalla. katsotaan taas lemmen viemää. oli kiva jutella pitkään poikaystävän kanssa skypessä :) oli ihana kuulla sen ääntä. näemme sitten viikonloppuna.
sain eilenä haettua sen seksiasun ja sopi hyvin mun päälle. ei ollut onneksi liian iso. poikaystävä näkee sen viikonloppuna.
se on läpinäkyvä. ja sen mukana tuli mini stringit. mitkä menee nekin onneksi päälle. maskoin eilenä hammaslääkäri laskun.
nyt sekin on maksettu. eikä tule onneksi vähään aikaan noita hammaslääkäri laskuja. elokuussa on sitten seuraava aika.
kävin eilenä apteekissa hakemassa lisää rauhottavia. nyt niitäkin sitten on jos tarvii niitä taas jossain vaiheessa. muuten mulla on hyvä olo tällä hetkellä. tästä on tulossa ihan mukava päivä :)
voisi katsoa animea tänään. ennen kun alkaa se liikunta tunti. pyykkiä pitäisi myös pestä. katson onko kone vapaa nyt aamulla niin pääsee pesemään. eilenä kun menin parhaan kaverin luokse niin annoin sen tuliaisen minkä ostin. semmoisen pienen pöllö pehmo lelun. ostin sen sealifesta. maksoi vaan 8 euroa. paras kaveri tykkäsi siitä kovasti. ei ollut turha ostos.
poikasytävälle ostin myös semmoisen pienen pehmolelun. oli pakko :D ne näytti niin söpöiltä ne pehmolelut siellä kaupassa.
mulla on ala selkä vähän kipeä. pitäisi jotenkin venytellä. pitää katsoa jos menen salille huomenna. eilenä väsytti niin paljon etten jaksanut mennä salille tai lenkille. totesin että ei. lepäilin eilisen illan.
mutta huomenna sitten taas. ja tänään pääsee onneksi lenkille.
en enää muista koska mulla on se psykologi seuraavan kerran. mun pitää kysyä ohjaajilta kun menen aamupalalle.
sen muistan että se oli tiistaina mutta en muista mones päivä. no kyllä se selviää sitten. huomenna on kokki ryhmä taas aamulla. meillä on pizzaa ja jälki ruoaksi uuni omena paistosta. mä teen jälkkärin. hyvät ruoat tiedossa. ei valittamista. kiva syödä taas pizzaa :) huomenna on myös paja tunti. en tiedä vielä mitä me tehdään silloin. mutta kyllä sekin sitten selviää.
salkkarit jää yli huomenna kesä tauolle. onneksi lemmen viemää sarja ole millään kesä tauolla. se tulee arkisin joka päivä ympäri vuoden. mikä on vaan hyvä. tulee kesällä telkasta edes jotain.
animea mitä ajattelin katsoa on "photo kano" olen katsonut vasta yhden jakson. vaikutti ihan hyvältä. alan sitä katsomaan.
nichijouta pitää myös katsoa tänään. vielä on muutama jakso jäljellä sitä sarjaa. se on jotenkin pirteä ja hauska sarja.
kiva katsoa. katson taas sinkku elämää tänään ajattelin katsoa muutaman jakson tässä aamulla. ennen kun menen syömään. sen jälkeen katson animea. ja juon teetä samalla.
mun kämppä on ihan räjähtänyt. voisi kohta vähän siivota. laittaa vaatteet kaappiin ja tiskata. sitten olisi hetken taas siistiä.
siivous päivä on taas torstaina. voisi silloin vaikka viedä matot ulos.
viimeksi vein matot ulos jouluna. kahvin keitin pitäisi taas pestä..
paljon kaikenlaista. kerkeän tehdä kaiken ennen kun juhannus tulee.
mulla on tää ja ensi viikko aikaa. kerkeää ihan hyvin tehdä noiden ryhmien välillä. pitää käydä taas kohta pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on nyt tilillä rahaa. vielä menee tässä kuussa jonkin verran rahaa taas. nyt en shoppaile mitään ylimääräistä. rahaa saa mennä nyt vaan tässä kuussa ruokiin ja juomiin.
katsoo sitten taas heinäkuussa jos shoppailisi taas.
mutta. nyt alan laittamaan tätä kämppää järjestykseen. kuuntelen samalla musiikkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.