IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tiistai :)Tiistai 16.06.2015 07:47

tiistai. meillä on jo tänään paja tunti. kahdelta. poikaystävä on tulossa tänään käymään. keretään nähdä ennen kun menen sinne pajalle.
eilenä kävin kaupassa, apteekissa ja pyörähdin myös seppälässä. en ostanut mitään sieltä. sain hillittyä itseni. siellä oli ale myynnit. 50 % alennusta. en mennyt kuntosalille. se on nyt vissiin kesän kiinni. menin sitten vaan lenkille. heitin 45 minuutin lenkin. teki tosi hyvää. mulla oli vesipullo mukana. mun dvd soitin tekee kuolemaa. pitää ostaa vaikka joku bluray soitin. missä pystyy myös katsomaan dvd:tä.
parhaalla kaverilla on se bluray soitin. hankki jokin aikaa sitten.
eikä ne ole onneksi kamalan kalliita.
nyt sain mun säästöistä käyttö tilille pari sataa euroa. pärjää hyvin tämän kuun. nyt on raha asiat taas hyvin. kesällä menee enemmän sitä rahaa. kuin talvella taas. muuten mulla on hyvä olo tällä hetkellä :)
animea pitäisi taas katsoa. pesen varmaan myös pyykkiä tänään.
ja voisi juoda taas kohta teetä. äsken join kahvia.
mun pitää maksaa taas pari laskua. puhelin ja yksi toinen lasku. saa ne pois alta. nyt saan kelalta joka kuukausi melkein tonnin rahaa.
eilenä tuli postissa kirje sieltä paljon saan kelalta joka kuukausi.
onneksi raha asiat on kunnossa. ei niitä tarvi murehtia.
ja se on hyvä että pystyy sillä rahalla maksaa laskuja ja jää jonkin verran käyttö rahaa. ai niin pitää käydä tänään kaupassa. kahvi alkaa loppumaan. pitää ostaa lisää. kulta katriina kahvia. se on paras kahvi. eielnä söin taas hyvin ruokaa. mahan täyteen. ja tänäänkin maistuu ruoka. pitää nyt vaan syödä hyvin niin paino ei tipu kauheasti. torstaina pitää käydä kaupassa. koska juhannuksena kaupat on kiinni. ostan kaiken sitten torstaina. niin selviän viikonlopun. en vielä tiedä menenkö kotiin vai poikaystävän luokse. mutta kyllä se selviää. onhan tässä pari päivää aikaa miettiä.
mutta jos mun maha alkaa temppuilemaan niin olen sitten täällä.
en mene tänään lenkille. huomenna menen sitten taas illalla. kävelen ainakin sen puolituntia. ripeää tahtia kävelen.
tunnin päästä on aamupala. syön taas ruisleipää.
onneksi nyt vähään aikaan ei tarvi hakea lisää lääkkeitä. pärjään nyt hyvin jonkin aikaa. olen päättänyt etten aijo juoda juhannuksena. pidän taas pari viikkoa taukoa. juon nyt vaan limua ja kivennäisvettä. niillä kyllä selviän.
olen nyt tottunut siihen uuteen puhelimeen. ihan hyvä puhelin.
kestää varmasti pitkään. ja uusi liittymä tulee tuossa heinäkuun alussa voimaan. eikä maksa paljoa onneksi. aika halpa liittymä.
tänään näen toista kaveria. se tulee taas illalla mun luokse kylään katsomaan lemmen viemää. jutellaan samalla niitä näitä. ei olla nähty taas moneen päivään. kiva taas nähdä.
ihan mukava päivä tänään tiedossa :) on ohjelmaa ja tääkin päivä menee varmasti äkkiä. kun on paljon tekemistä.
kiva nähdä tänään poikaystävää. se on tulossa moottoripyörällä mun luokse. olen varmaan tämän aamun koneella. en nyt keksi muutakaan tekemistä. rento aamu tänään. voi vaan olla. ja pestä tietysti pyykkiä. jos kone on vapaa vaan.
mulla on vaate kriisi taas iskenyt. en tiedä mitä pistän päälle tänään. pitää mennä kaivamaan vaate kaappia kohta. laitan varmaan vaan farkut ja joku paita. no pitää katsoa.
laukun tiedän minkä otan käyttöön tänään.
huomenna ajattelin siivota koko mun kämpän. ajattelin viedä matot huomenna ulos tuulettumaan. imuroida ja mopata kunnolla.
sitten on taas hetken siistiä. eli vaan viikon.
pitää myös tiskata taas. ja vähän siivota tätä keittiön pöytää koska tää on aika täynnä tavaraa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.