IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

verikokeet aamulla.Keskiviikko 01.07.2015 07:07

tänään piti herätä vähän aikaisemmin. mulla on verikokeet puoli yhdeksältä aamulla. pitää lähteä kävelemään sinne noin tunnin päästä.
kerkeän kirjoittaa tämän blogin.
eilenä oli ihan ok päivä. katselin taas tabletilla vähän noita sarjoja, olin koneella jonkun aikaa ja oli liikunta tunti iltapäivällä. menin parhaan kaverin kanssa lenkille. juteltiin samalla niitä näitä. oli ihan hyvä lenkki.
mun tavoite on nyt käydä joka päivä kävelemässä ainakin puolen tunnin lenkki. ajattelin tehdä sen aina päivällisen jälkeen illalla. pitää ottaa vesipullo aina mukaan kun menee. ei tule neste hukkaa.
tänään on taas paja tunti. ollaan menossa lahteen markkinoille. näin ainakin kuulin. saa nähdä löytyykö sieltä jotain ostettavaa.
siitä tulikin mieleen että tilasin taas eros.fi sivuilta uuden seksiasun. se on semmoinen mustan värinen. maksoi 32 euroo plus toimitus kulut niin hinnaksi tuli yhteensä 41 euroo. tulee varmaan tällä viikolla jo postiin. pitää käydä se hakemassa. tänä perjantaina tulee taas rahaa. jippii. sitten aijon ostaa sen mekon sieltä seppälästä.
kiva taas vähän shoppailla ;) mietin, että voisin kysyä mun omalta ohjaajalta että voisinko tehdä lahti reissu päivän. menisin lahteen vähän shoppailemaan. ja kävisin jossain syömässä. mulla on kauhea shoppailu himo päällä. tahtoo kaikkea kivaa taas.
nyt alkoi sitten heinäkuu. ja tänään pitäisi avautua toi mun uusi kännykkä liittymä. ja saan siihe tuon 4 g yhteyden. nopea netti on ainakin. nopeampi mikä mulla on nytten.
fiilis on ihan ok tällä hetkellä. onneksi ei sada vettä. ainakaan vielä.
aijon silti ottaa sateen varjon mukaan. lainasin sateenvarjoa mun parhaalta kaverilta. palautan sen tänään takaisin. eilenä kävin tokmannilla. ostin uudet kuulokkeet. makoi vaan jotain 6 euroa.
piti hankkia että pystyy keskustelemaan skypessä. edelliset kuulokkeet on rikki. en ostanut mitään muuta. katselin mä vähän noita meikkejä. mutta en tarvi koska mulla on jo. tänään ajattelin vähän meikata. en ole vähään aikaan meikannut.
pitää myös katsoa noi vaatteet. farkut ajattelin laittaa ja varmaan taas nahkatakin. laukunkin jo tiedän minkä otan käyttöön.
kohta pitää syödä toi ruisleipä minkä tein eilen illalla iltapalalla. jaksaa kävellä tuonne terveys keskukseen.
muistin eilenä ottaa noi iltalääkkeet normaalisti. en ottanut vahingossa aamu lääkkeitä. siitä tulikin mieleen että kohta pitää ostaa taas uudet e-pillerit. kolmen kuukauden annos taas. niihin menee taas jotain 40 euroa. mutta sitten ei tarvi taas vähään aikaan ostaa niitä. pakko ostaa etten vaan tule raskaaksi.
ja noi on parhaat e-pillerit mitä mulla on ollut.
mieli aloihin ne ei oikeen auta. mutta. ei voi mitään.
sanoin poikaystävälle että olen varmaan viikonlopun täällä.
poiaksytävä sanoi että tulee sitten käymään. mutta voi olla että mun mieli saattaakin muuttua ja menen sittenkin lomille.
sen näkee sitten. eilenä oli taas veren paine mittaus ja punnitus.
paino oli pysynyt samana. painoin jotain 52,7 kg. olen tyytyväinen siihen painoon. ja hyvä että on pysynyt samana.
koitan pitää tuon painon tuossa. onneksi en herkuttele muuten paitsi viikonloppuisin. viikolla syän ihan normaalia ruokaa, liikun ja juon vaan vettä, raakaa vihreää teetä, ja mustaa kahvia. niissä ei ole onneksi kamalasti kaloreita. viikonloppuisin saatan juoda limsaa.
ja syön suklaata tai sipsiä. onneksi en herkuttele viikolla.
paino pysyy hallinnassa. ja mun vartalo näyttää hyvältä.
koitan liikkua paljon. tuonne terveys keskukseen on kolmen kilometrin matka. tulee nyt aamulla hyvä lenkki sinne.
ja aijon käydä taas illalla lenkillä. tulee liikuntaa taas tänään.
tänään mun kaveri tulee taas katsomaan lemmen viemää illalla.
se oli eilenäkin katsomassa. juodaan samalla teetä ja jutellaan.
ihan ok päivä tänään. on jonkin verran ohjelmaa ja mukavaa kun aurinko paistaa. eilenä satoi vähän vettä. helteet alkaa vissiin kohta. pitää juoda paljon vettä. ettei tule neste hukka. ja laittaa aurinko rasvaa kun menee ulos. pääsee sitten käyttämään kesä vaatteita kunnolla :) shortseja ja napa toppia.
ja jotain kivoja mekkoja. katselin taas tokmannilla hiusvärejä mutta päätin etten aijo värjätä hiuksiani. mulla on oma väri vasta kasvanut takaisin ja olen ihan tyytyväinen siihen. ja olen päättänyt etten enää koskaan värjää mun hiuksia.
en ole värjännyt moneen vuoteen. viimeksi vuonna 2011. keväällä värjäsin viimeksi. se taisi olla punainen väri silloin.
ennen mulla oli violetin väriset hiukset. ja se on helppoa kun on oma väri tullut takaisin. pystyy käyttämään normaalia shampoota hiuksiin ja hoito ainetta. siitä tulikin mieleen että pitäisi ostaa suihku geeliä lisää. alkaa kohta loppumaan.
puolen tunnin päästä lähden kävelemään sinne terveys keskukseen.
pystyy olemaan hetken vielä koneella.
pitää laitaa hiukset poni hännälle. meikkaan vasta myöhemmin. ennen kun mennään sinne markkinoille.
saa nähdä kauan ollaan siellä. varmaan joku tunti varmaan ?
ajattelin käydä kaupassa tänään verikokeiden jälkeen. pitää ostaa lisää teetä. alkaa kohta loppumaan.
pari pakettia voisi ostaa. pitää ostaa sitä citrus vihreää teetä. ja intensent mint vihreää teetä. ne on mun lempi teet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.