IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rento torstai :)Torstai 02.07.2015 08:03

tänään on taas siivous päivä. eka kirjoitan blogin. eilenä oli ihan mukava päivä. käytiin markkinoilla paja tunnilla. en löytänyt mitään ostettavaa. samalla näin yhden mun kaverin sattumalta torilla. vaihdeltiin kuulumiset. paras kaveri osti itselleen metri lakua.
eilenä ei satanut aamulla onneksi vettä kun kävelin terveyskeskukseen. oli vaan älyttömän kuuma. no se on paljon parempi kuin joku vesi sade. kävin sitten kaupassa ostamassa pari pakettia teetä ja purkkaa. olen nyt alkanut syödä taas purkkaa.
en ole syönyt vuosiin sitä. tänään voisi käydä kylillä asioilla. se seksiasu on tullut postiin niin sen voisi nyt samalla hakea.
käyn kaupassakin tänään. tänään on toiminta tunti. en tiedä että mitä me tehdään. selviää sitten. tänään ajattelin taas katsoa tabletilla noita sarjoja. ajattelin katsoa kolme miestä ja tyttö sarjaa. tykkään kovasti siitä sarjasta. aijon mennä illalla taas lenkille päivällisen jälkeen.
käyn suihkussa ja sitten menen kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. eilenä mun kaveri oli mun luona.
ajattelin joo olla viikonlopun täällä. keräilen voimia. poikaystävä tulee varmasti käymään. päästään testaamaan sitä asua sitten ;)
huomenna ajattelin ostaa suklaata. jätskiä on pakastimessa.
pitäisi lidlissäkin käydä. voisi ostaa vaikka suklaa donitsit mulle ja kaverille. perjantain kunniaksi. muuten olo on aika hyvä. onneksi ne tietyt päivät on ohi. olen taas oma itseni. ruokakin on maistunut.
mikä on vaan hyvä juttu. pitää syödä että jaksaa. eilenä kävin myös apteekissa hakemassa yhtä suihku saippuaa. en pysty käyttämään tavallisia suihku saippuoita koska mulle saattaa tulla se ihottuma.
mikä mulla oli silloin puolitoista vuotta sitten. se maksoi 10 euroa mutta se riittää pitkäksi aikaa. join äsken ison kupin kahvia. olen nyt pirteämpi. toi mun uusi kahvin keitin on ollut hyvä. ja olen muistanut pestä aina pannun kun olen keittänyt kahvit. ettei se lika jää siihen heti kiinni. kahvia pitää ostaa muuten kaupasta tänään. alkaa loppumaan. ostan taas kulta katriinaa. paras kahvi.
ja ihan hyvän hintainen. ei millään jaksaisi siivota mutta täytyy. on sitten taas siisti kämppä. koitan ajatella positiivisesti. olen positiivinen ihminen. helteiden pitäisi vissiin alkaa. pitää laittaa taas kilo aurinko rasvaa etten pala kun liikun tuolla ulkona. aijon ottaa sitten käyttöön noi mun farkku shortsit. parhaan kaverin kanssa suunniteltiin että mentäisiin kahdestaan lahteen shoppailemaan joku päivä. tänä kesänä. pitää vaan kysellä ohjaajilta että päästäisiinkö
joku arki päivä vaikka shoppailemaan. pidettäisiin tyttöjen päivä. käytäisiin samalla syömässä. koitan nyt säästää rahaa niin on sitten kiva shoppailla kaikkea. haluaisin edelleen seppälästä sen yhden mekon. menen taas tänään katsomaan sitä. ja aijon ehkä sovittaa ja jopa ostaa sen. mulla menee ainakin yli 40 euroa siihen seksiasuun. olikohan se 41 euroa? no kumminkin. nyt päätin että pidän tauon noista seksiasuista enkä aijo ostaa vähään aikaan uutta.
kyllä mä ja poikaystävä pärjätään noilla mitä olen ostanut.
kun ostin tuon niin nyt on sitten ainakin neljä seksiasua.
niitä pitää vaan vaihdella välillä. ai niin animea pitäisi taas katsoa. en ole aikoihin katsonut nyt mitään. uuden ore monogatari jakson voisi katsoa tänään ja ehkä jotain muutakin.
en ole katsonut animea varmaan viikkoon taas. viikonloppuna voisi katsoa kun on aikaa. joko tabletilla tai tietokoneella.
pitää kohta taas kaivaa vaate kappia että mitä laitan päälle tänään. en vielä tiedä. vaate kriisi iski taas. ajattelin laittaa noi mustat sukkahousut ja farkku shortsit päälle sekä joku toppi. tai sitten mekko ja mustat sukkahousut. argh. vaikeaa taas päättää.
no jotain laitan silti. aamupala on puolen tunnin päästä.
kerkeää hetken siivomaan ennen kun menen syömään. aloitin aloittaa siivoamisen imuroimalla. sen jälkeen moppaan ja pesen vessan. siihen siivoamiseen menee noin tunti varmaan tai alle. riippuu kuinka nopeasti siivoaa. aijon laittaa musaa soimaan kun siivoan. kivempi siivota. roskat pitää myös viedä koska mun roskis on aika täynnä. ei ala sitten myöhemmin haisemaan.
mun keittiön pöytäkin on taas täynnä tavaraa. pitää vähän järjestellä. eilenä mulle tuli se uusi puhelin liittymä ja 4 g yhteys. nyt mulla on nopeampi netti. jee. se on nopeampi mikä mulla on tällä hetkellä. se on erittäin tärkeää että on nopeampi netti. ainakin mulle. kivempi olla sitten netissä kun sivut aukeaa nopeammin.
se puhelin liittymä on mulle juuri sopiva. ei mene rahaa kamalasti puhelin laskuihin. se on yksi dna liittymä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.