IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään maksan laskuja.Keskiviikko 08.07.2015 08:31

eilenä oli ihan mukava päivä. vanhemmat kävi kylässä. keitin kahvit ja juteltiin siinä samalla. eilenä ei ollut liikunta tuntia koska satoi vettä.
eilenä lueskelin mangaa tabletilla. ja katsoin pari anime jaksoa.
sitten katsoin myös kolme miestä ja tyttö sarjaa.
päivä meni ihan mukavasti. kaveri tuli illalla taas kylään katsomaan lemmen viemää. en eilenä kerennyt oiken juttelemaan poikaystävän kanssa koska se oli lahdessa asioilla. mutta tänään pystytään varmasti kunnolla taas juttelemaan skypessä.
en edelleenkään ole muistanut maksaa noita laskuja. koitan tänään maksaa ne. mulla on koko aamu aikaa ennen paja tuntia. saa nähdä mitä tehdään paja tunnilla. ei mitään tietoa. selviää tässä aamulla.
toivottavasti tehdään jotain mukavaa. ajattelin mennä lenkille tänään illalla ellei sada vettä. eilenä en käynyt lenkillä koska oli kurja ilma.
huomenna menen sinne psykologille. huomenna on myös taas toiminta tunti. kerkeän varmaan sinne kun olen käynyt psykologilla. ajattelin viimeistään perjantaina mennä käymään siellä apteekissa. haen leponexit ja e-pillerit. samalla voisi käydä kaupassa.
ajattelin mennä porukoille viikonlopuksi. ellei tule mitään esteitä. sinne on vielä muutama päivä. mieli voi ehkä taas muuttua. mutta sen näkee sitten. ohjaajat kyseli eilenä että ketkä lähtee taas lomille niin mä ilmoitin että menen taas.
huomenna pitää taas siivota. mun keittiö on aika siisti. siivosin vähän eilenä ennen kun porukat tuli kylään.
porukat toi viinereitä. oli kyllä hyviä. pystyin jopa syömään niitä.
joskus mulla on silleen että jos on jokin pulla tai viineri esim, niin en uskalla välttämättä syödä sitä. tulee vaan jotenkin neuroottinen olo.
ettei pysty syömään. se liittyy myös tähän mun syömishäiriöön.
saatan olla joskus neuroottinen ruokaa kohtaan. mutta tänään koitan syödä taas hyvin että jaksan. varmaan tänään on ihan hyvää ruokaa. eilenä sain pestyä taas pyykkiä. nyt ei tarvi taas viikkoon pestä. aamulla kone oli vapaa. pitää nyt taas miettiä että mitä laitan päälle tänään. vaate kriisi taas iski. pitää myös meikata.
varmaan laitan farkut ja nahka takin. ehkä korvikset myös.
en ole vähään aikaan pitänyt mitään korviksia.
kohta taas aamupalalle. äsken join taas kahvia. olen nyt hereillä.
menen nyt kaverin luokse kylään katsomaan lemmen viemää.
ja sitten myöhemmin menen parhaan kaverin luokse.
onneksi toi emmerdale sarja tuli salkkareiden tilalle. tulee edes jotain ohjelmaa telkasta. ja toi uusi päivä sarjan vanhat jaksot.
niitä on ihan hauska katsoa vaikka on jo nähnyt ne.
ja salkkareiden uusinnat tulee myös nyt telkasta. seuraan niitä joskus. mutta en aina. unohdin tallentaa tuon the affair sarjan viime jakson. pitää nyt tänä sunnuntaina muistaa laittaa se tallenukseen.
katson sen sitten taas tabletilla.
tykkään siitä sarjasta. ihan hyvä. mulla on jotenkin kamalan kuuma. voisi avata noi ikkunat niin tulee raitista ilmaa.
eilenä tuuletin vähän tätä kämppää. voisi tehdä niin taas.
onneksi mulla on toi tuuletin minkä sain poikaystävältä.
se on aika kätevä. sitä on hyvä käyttää kun on joskus noi helteet se tuuletin on tuolla mun olo huoneessa.
pääsin eilenä eroon noista mun vanhoista vaatteista mitä löysin kaapista. porukat vei ne keräykseen. tuli neljä muovi kassillista niitä.
nyt vaate kaappiin mahtuu taas uusia vaatteita. tuli aika paljon tilaa.
mulla on veren paineet nyt vähän alhaalla äsken kun nousin ylös niin alkoi pyörryttää. ja mulla on myös nälkä. syön taas ruisleipää kun menen aamupalalle. toivottavasti lounaalla on jotain hyvää ruokaa. ja päivällisellä. sain eilenä katsottua ekan kauden kolme miestä ja tyttö sarjaa. nyt on toinen kausi menossa.
katson varmaan taas sitä tänään. pajan jälkeen varmaan kun jää vähän aikaa ennen kun menen taas syömään ja lenkille.
pitää kohta juoda taas teetä. alkaa tehdä mieli.
juon tuossa myöhemmin aamulla. kahviakin on vielä kivasti jäljellä. ei tarvi ihan heti hakea lisää. juon aamulla aika vahvaa kahvia. jotenin tykkään enemmän siitä kun laihasta kahvista.
herää paremmin kun on vahvempaa. fiilis on aika hyvä tällä hetkellä.
odotan taas viikonloppua. kyllä se sieltä tulee. silloin pitäisi paistaa aurinko. eikä sada vettä. hyvät ilmat.
huomenna sataa vissiin taas vettä. pitää ottaa käyttöön toi mun rikkinäinen sateen varjo. pitäisi ostaa uusi mutta en ole jaksanut.
no jossain vaiheessa sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.