IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonlopusta selvitty. häät olivat mukavat. ne pidettiin lahden mylly saaressa. vihittiin rannalla. oltiin siellä häissä muutama tunti. oli hyvät ruoat ja kakku. sekä ohjelmaa mitä siellä oli.
ne häät alkoi siinä kahden aikaan. ja oltiin häissä jotain seitsemään asti. en juonut yhtään alkoholia. vettä vaan join.
onneksi oli mukava ilma lauantaina. kaverit laittoi viestiä ja soitti mulle
illalla ja lähetti terveisiä. ne oli siellä pippaloissa.
syksyllä on sitten taas noi pippalot. juhlitaan parin kaverin synttäreitä. niitä odotellessa :) silloin on pakko päästä juhlimaan.
menin lauantai iltana nukkumaan jo kahdeksan jälkeen. pikkaisen väsytti. ja nukuin pitkään sunnuntaina. poikaystävä kävi meillä porukoilla kylässä. keitin teetä meille ja syötiin pullaa. ihan kiva kun se kävi. oli jo vähän ikävä. poikaystävä on varmaan lähdössä tänä viikonloppuna taas reissuun niin me ei varmaan nähdä sitten viikonloppuna. mutta. tuleehan noita viikonloppuja ja on ihanaa nähdä taas toista pitkän ajan jälkeen <3 onneksi on puhelin ja skype.
pystyy soittelemaan joka päivä. halsin herätä tänään vähän aikaisemmin. join äsken ison kupin kahvia. teki hyvää. en juonut lomilla kun yhden kupin kahvia. aina kun olen lomilla niin olen tosi huono kahvia juomaan. teetä juon enemmän lomilla.
tulin eilenä takasin tänne eilen iltana. kerkesin käydä suihkussa ennen iltapalaa. ja menin eilen illalla parhaan kaverin luokse. juteltiin miten viikonloppu meni. paras kaveri oli pikkaisen väsynyt juhlimisesta. mutta oli vielä hengissä. näen tänään toista kaveria. saa nähdä onko sekin vähän väsynyt. tänään on ompelu ryhmä niin nähdään ja sitten vielä illalla jos se tulee taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. tänään pitää käydä kaupassa ja lenkillä.
toivottavasti illalla ei sada. lainaan taas kaverin sateenvarjoa taas. pakko päästä tänään lenkille. satoi tai paistoi.
ei se haittaa jos vähän sataa. en kastu pahemmin.
muuten mulla on ihan hyvä olo tällä hetkellä. ja ruoka varmasti maistuu. syön taas hyvin niin jaksan. siellä häissä en syönyt paljoa ruokaa. ei maistunut oikeen. mutta eilenä maistui taas ruoka.
uusi viikko alkaa jälleen. toivottavasti on mukava viikko.
eikä ole huonoja päiviä. koitan käydä joka päivä lenkillä taas. tuli herkuteltua viikonloppuna taas. söin suklaalevyn ja pari suklaa patukkaa. sitten ne hää ruoat. lenkki tekee varmasti hyvää taas.
odotan että kuntosalikin aukeaisi. ensi kuussa taas avautuu.
eilenä katsoin taas tabletilta moderni perhe sarjaa ja kolme miestä ja tyttö sarjaa. ne on ihan hauskoja. varmaan katson taas tänään niitä. eilenä katsoin muutaman tunnin taas kun en keksinyt muutakaan. en jaksanut tulla koneelle.
nyt olen taas koneella. en ollut kahteen päivään koneella. nyt jaksaa kirjoittaa taas tätä blogia. viikonloppuna en jaksanut kirjoittaa. eikä muutenkaan huvittanut olla koneella. nyt olen varmaan ainakin tämän aamun koneella. en ihmettele yhtään.
tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. saa nähdä pitääkö tällä viikolla hakea lisää lääkkeitä. voi olla että täytyy. mutta. sen näkee sitten. pesen varmaan tänä aamuna pyykkiä. jos kone on vapaa. yleensä pesen tiistaisin mutta voisi tänä aamuna pestä. kun olen syönyt aamupalan. mulla on kiva pyykki vuori.
kun pesee nyt niin ei tarvi taas viikkoon pestä. onneksi omistan paljon vaatteita. kohta on elokuu. tää kuukausi on mennyt ainakin mun mielestä nopeasti. kohta alkaa noi muut ryhmät syksyllä.
sähly alkaa taas ja naisten ryhmä.
ei enää kauaa niin salkkarit alkaa taas. ja uusi päivä.
tulee taas ohjelmaa telkasta syksyllä.
mulla on verokokeet viikon päästä. maanantai aamuna.
ja sydän filmi. ihan hyvä että ne on heti alku viikosta. saa ne pois alta. ja psykologi on myös ensi kuussa taas. näkee sen uuden psykologin. hyvin se varmaan tapaamine menee. koitan olla positiivinen. katselin taas yksi päivä eros.fi sivuilta noita seksiasuja taas. siellä olisi pari mitä haluaisin mutta maksaa jotain 50 euroa asu. voisi ensi kuussa vaikka ostaa sitten. kun rahaa tulee taas.
innostun taas vähän shoppailemaan. ostan nyt vaan yhden asun ensi kuussa. en enempää. ettei vaan kaikki rahat mene noihin asuihin. mulla on jo aika kiva kokoelma niitä. omistan nyt 4 seksiasua. ja lisää pitää ostaa. ne asut roikkuu henkareissa ettei ne mene ryppyyn. ensi kerralla voisi käyttää taas tuota ekaa asua minkä ostin silloin. se on vähän kireä. se on s koko. olisi pitänyt ostaa se m koko niin ei olisi kamalan kireä. mutta menee kyllä mun päälle. pitää juoda taas teetä jossain vaiheessa aamulla. varmaan sitten kun on jakanut noi lääkkeet. vielä mun ei tee mieli kun join äsken kahvia. hyvin lähtenyt kyllä tää aamu käyntiin.
ja varmasti on tulossa ihan mukava päivä. pääsee lenkille taas :)
aijon ottaa vesipullon taas mukaan. kävelen ripeää vauhtia sen puoli tuntia ainakin. sitten suihkuun sen jälkeen, keittää teetä ja katsoa lemmen viemää. sitten lemmen viemän jälkeen skypetystä poikaystävän kanssa, ja parhaan kaverin luokse vielä illalla.
teen taas tänään ompelu ryhmässä sitä kaulahuivia. ei ole vielä pitkään aikaan valmis vielä. teen sitä ihan rauhassa. ei ole mikään kiire. kohta voisi kuunnella taas musaa. tekee mieli kuunnella koska viikonloppuna en kuunnellut ollenkaan musaa.
tulee hyvä fiilis kun kuuntelee taas. pitäisi ostaa tokmannilta noi kuulokkeet tuohon puhelimeen niin silläkin voisi sitten taas kuunnella musaa. ostan ne kuulokkeet jossain vaiheessa. maksaa jotain vähän yli kymmenen euroa. ei ole onneksi kamalan kalliit.
katsoo vaikka jos ensi kuussa ostaisi ne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.