IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sunnuntai. eilenä oli mukava päivä. poikaystävä tuli käymään.
käytiin kaupassa, katsottiin yksi kauhu leffa ja harrastettiin seksiä.
oli kyllä ihanaa. kiva oli taas saada seksiä muutaman viikon jälkeen.
ja se mun seksiasu taas toimi jälleen kerran.
poikaystävä tykkäsi. oli kyllä ihana taas nähdä sitä. varmaan me nähdään taas viikon päästä. menen varmaan sen luokse viikonlopuksi. sen näkee sitten. eilenä väritin taas koko illan. sain väritettyä pari kuvaa ja aloitin taas uuden kuvan värittämisen. väritin eilenä melkein neljä tuntia. menin siinä yhdeksän jälkeen nukkumaan. kävin jopa lenkillä eilenä. menin lenkille kun poikaystävä oli lähtenyt. kävelin sen puoli tuntia. kannatti mennä. muutenkin on tällä hetkellä tosi hyvä fiilis.
on ollut ihan mukava viikonloppu. tänään näen taas mun parasta kaveria. menen illalla sen luokse.
aijon varmaan tänäänkin värittää taas. ajan kuluksi.
eilenä söin vähän jätskiä ja sipsiä. ostettiin kaupasta poikaystävän kanssa. oli tosi hyvää. nyt on taas herkuteltu. en aijo enempää herkutella. sitten ensi viikon viikonloppuna taas.
huomenna mulla on aamulla noi verikokeet. pitää lähteä ajoissa kävelemään sinne. niin kerkeää. en ole varma kerkeänkö huomenna aamulla kirjoittaa blogia. no katsoo huomenna aamulla miten kerkeää. pitää muuten taas käydä kaupassa ennen kun lähtee sinne reissuun. aijon tiistaina käydä. aamulla varmaan. ollaan lähdössä tuossa ilta päivällä tiistaina. pitää alkaa pikku hiljaa alkaa pakkailemaan. miettiä mitä ottaa mukaan reissuun. otan ehkä mun tabletin mukaan. ehkä. en tiedä vielä. tänään pitää taas mennä lenkille. menen päivällisen jälkeen. pakko päästä lenkille.
olen nyt käynyt aina joka päivä lenkillä. mikä on vaan hyvä.
tulee ihan hyvä olo sen jälkeen kun on käynyt.
pitää varmaan ottaa rauhottavia mukaan reissuun jos tulee toi huono olo. sitä ei koskaan tiedä. ihan hyvä olla niitä mukana.
varmuuden vuoksi. annoin eilenä poiaksytävälle sen paidan minkä ostin kärkkäiseltä. hyvin sopi sille. poikaystävä tykkäsi siitä paidasta.
kannatti ostaa. kohta voisi kuunnella vähän musiikkia. tulee hyvä fiilis kun kuuntelee. aijon nauttia tästä päivästä. ei ole kiire minnekkään. voi vaan olla. ai niin pyykkiä pitäisi tänään pestä. alan kohta tässä aamulla pesemään. aamupalan jälkeen. kone on varmaan vapaana. uskon ainakin. pitää lakanat pestä ja vaatteet. on sitten puhtaita vaatteita kun lähtee sinne reissuun.
kohta voisi juoda teetä taas. aijon juoda tässä aamulla. koneella ajattelin nyt olla tämän aamun. eilen illalla en ollut koneella. en jaksanut. pyörin nyt vaikka täällä ircissä. en keksi muutakaan.
aijon värittää sitten jossain vaiheessa tänään taas. varmaan vasta sitten kun olen tullut tuolta lenkiltä. kerkeää hyvin värittämään muutaman tunnin ennen kun menen parhaan kaverin luokse.
soitin äidillekkin eilenä. vaihdeltiin kuulumiset. kerroin että ihan hyvin on mennyt. kaikki on hyvin. saa nähdä koska menen seuraavan kerran kotona käymään. en ainakaan lähi aikoina. katsoo jos vaikka tässä kuussa kävisi taas kotona. mutta ensin haluan mennä kyllä poikaystävän luokse. en ole senkään luona ollut muutamaan viikkoon. tahdon päästä taas viettämään aikaa poikaystävän kanssa. huomenna on taas ompelu ryhmä. teen sitä kaulahuivia. ei ole lähellekkään vielä valmis.
muuta ohjelmaa mulla ei ole huomenna. paitsi ne verikokeet aamulla. saa ne pois alta kun menee sinne. pitää tehdä eväät mukaan koska en saa syödä kahteentoista tuntiin enkä saa ottaa aamulääkkeitä aamulla. otan aamulääkkeet sitten kun tulen sieltä.
muuten huomenna on ihan ok päivä.
animea pitäisi taas katsoa. katson ehkä tänään jos jaksan. saa nähdä. sitten kun tullaan sieltä reissusta niin sitten voisi katsoa myös. miten kerkeää. on paljon katsottavaa.
ja pitäisi katsoa noita sarjoja taas tabletilla. ainakaan katsominen ei lopu kesken. ai niin pitä muistaa ottaa reissuun mukaan toi kännykän laturi. pystyy soittamaan poikaystävälle.
ei varmaan kauheasti keretä jutella mutta kuulee edes toisen äänen.
se on se tärkein. pitää ostaa tuliaisia poikaystävälle jos löytyy jotain ostettavaa. pitää katsoa. join hetki sitten vähän kahvia. nyt olen pirteä taas. huomenna aamulla en saa juoda kahvia. juon varmaan sitten vähän myöhemmin. kahvikin alkaa taas loppua. pitää pyytää ohjaajilta lisää. nyt kun kuu on vaihtunut niin saan taas tässä kuussa pari pakettia kahvia. ohjaajat aina antaa. nyt meillä on ollut onneksi kulta katriina kahvia. se on paras kahvi.
maistuu tosi hyvälle kun juo sitä mustana.
aamupala on taas alle tunnin päästä. yhdeksältä. pitää syödä ruisleipää. alkaakin olla nälkä taas. hyvä ulkona paistaa aurinko. mukavaa mennä tänään lenkille. otan vesipullon taas mukaan.
hyvä juoda samalla kun kävelee. yli huomenna tulee taas rahaa. onneksi. pääsee maksamaan taas noita laskuja.
pitää laittaa taas tabletti lataukseen. akkua on vähän jäljellä.
laitan sen kohta lataukseen. aijon nyt ladata sen ihan täyteen niin pystyy käyttämään sitä taas. varmaan ehkä käytän sitä tänään. jos en niin viimeistään huomenna. katson jotain sarjaa.
poikaystävä korjasi eilenä muuten tämän mun pöydän. se heilui hieman mutta nyt se ei enää onneksi heilu. poikaystävä osasi korjata sen. ihan hyvä vaan.
huomenna pitää katsoa lemmen viemää taas. se jäi jännään kohtaan. kaveri tulee varmaan taas mun luokse katsomaan sitä.
sitä sarjaa on kiva katsoa aina kaverin kanssa. ja joskus siinä sarjassa on huvittavia kohtauksia mille me aina nauretaan.
ja ne hahmot on hyviä siinä sarjassa. harmi kun se sarja siirtyy AVA kanavalle. toivottavasti näkyy noi tekstit. pystyy katsomaan sitä. no sen näkee sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.