IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

eilenä käytiin klubitalolla.Keskiviikko 23.09.2015 08:23

uusi päivä jälleen. aamu taas lähtenyt kahvin juonnilla. tänään on vauhdikas päivä. aamulla on taas kokki ryhmä, paja tunti on päivällä meillä on palo harjoitukset tuossa parkki paikalla. ja illalla kaverin kanssa taas kuntosalille kuntoilemaan. on tekemistä tänään.
eilenä käytiin ohjaajien ja asukkaiden kanssa tutustumassa klubitaloon.
oli ihan mielenkiintoista. ja oli ihan kiva käydä siellä.
voi olla että alan käymään siellä sitten kerran viikossa. tulee hieman tekemistä sitten viikolle. ajattelin kerran viikossa käydä siellä.
menen bussilla sinne. ei ole paha matka. ja mä tiedän missä se klubitalo on niin sinne ei ole vaikeaa mennä.
eilenä pelattiin taas sählyä. meieht vastaan naiset. miehet voitti yli voimaisesti. mutta kyllä mekin saatiin aika monta maalia. ja paras kaveri teki muutaman maalin ja mun syötöistä syntyi pari maalia. oli hauskaa pelata. kannustin muita pelin aikana.
pelattiin se puolituntia. se puolituntia meni tosi äkkiä. sen jälkeen päästiin syömään. menin ruoan jälkeen suihkuun ja kaveri tuli taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. tänään ei nähdä sitä koska ollaan salilla siihen aikaan. tunti alkaa puoli kuudelta.
ja kestää puoli seitsemään. ollaan siis tunti salilla ja sen tunnin vetää yksi ohjaaja. mutta kiva kun on kaveri mukana niin on seuraa salilla ja voi jutella samalla. mutta. uskon että tästä tulee ihan mukava päivä. ja se on mukavaa kun on tänään taas kokki ryhmä. paras kaveri on pää kokki tällä kertaa ja mä teen jälki ruoan. se jälki ruoka minkä teen oli joku mansikka rahka. varmaan aika helppo tehdä. mutta hyvät ruoat tulee varmasti. syö mahan täyteen niin jaksaa sitten niissä palo harjoituksissa.
eilenä sain maksettua loput tämän kuun laskut. ja nyt säästöistä on otettu se pari sataa euroa niin nyt pärjää taas muutaman kuukauden. raha huolet ovat poissa. ja onneksi joka kuukausi tulee kelalta rahaa mulle. pystyy jotenkin elämään. ja jää vähän rahaa aina shoppailuun. löysin netistä taas yhden sivuston missä oli myynnissä paljon seksi välineitä ja asuja. sen niminen sivusto kuin www.kahdenkesken.com siellä oli vaikka mitä. ja aika monta asua mitkä pystyy tilaamaan melkein heti ja mun kokosia asuja sieltä löytyi paljon. aijon tehdä silleen että tilaan asun netistä, se tulee pakettina postiin ja maksan sen siellä. se on musta paljon helpompi tapa. mutta. marraskuussa sitten ostelemaan noita asuja. ensi kuussa ei mitään shoppailuja. vaan säästämistä. kyllä mä varmasti pystyn olla ostamatta mitään ensi kuussa. koitan vaan ajatella samalla järkevästi. kyllä mä selviän. mutta nyt mulla on taas vaate kriisi. en tiedä että mitä pistän tänään päälle. jotain lämmintä ajattelin laittaa ettei tule kylmä helposti. farkut laitan taas. varmaan ne uusimmat mitkä ostin viimeksi. ja joku lämmin paita tai neule.
meikkaan taas hieman ja pidän varmaan hiukset auki.
on sitten taas ihan nätti. aamupala on taas alle tunnin päästä. pitää syödä hyvä aamupala niin jaksaa kokki ryhmässä.
aamu lääkkeet pitää taas ottaa. nyt mun ei ole tarvinut hakea lääkkeitä koska mulla on niitä vielä riittävästi.
katsoo sitten taas ensi viikolla jos joutuu hakemaan.
huomenna on jo torstai. viikonloppu lähenee. mikä on vaan hyvä. nähdään sitten taas poikaystävän kanssa. ikävä on ollut kova. eilenä pystyttiin taas skypettää kun skype taas toimi. onneksi.
tänään me ei keretä skypettää koska olen salilla silloin. soitan poikaystävälle sitten puhelimen kautta kun tulen salilta.
pystyy puhumaan hetken ennen kun pitää mennä taas suihkuun ja iltapalalle. mutta huomenna pystytään taas skypettää.
mulla on hyvä fiilis tällä hetkellä. eilenä mulla oli vähän ärsyyntynyt olo mutta sekin meni ohi. onneksi tänään pääsee taas salille purkamaan paineita. ja hyvä olo tulee sen jälkeen.
huomenna ajattelin taas mennä lenkille ellei sada vettä. tosin jos sataa vettä huomenna illalla, niin voisi mennä lenkin sijaan vaikka taas salille niin ei kastu. mutta jos aurinko paistaa niin sitten kyllä lenkille. pitää nyt nauttia tuosta auringon paisteesta kun vielä pystyy.
kohta sataa vaan vettä ja vettä. silloin ei tule kauheasti kyllä käytyä lenkillä illalla. mutta onneksi on toi kuntosali ihan tuossa vieressä niin sinne voi aina mennä. saan aina liikunta kortin ohjaajilta.
sillä pääsee aina tuonne salille. tuonne salille on täältä vaan alle viiden minuutin kävely matka. ei ole kaukana. siellä on myös uimahalli, mutta mä en tykkää uida siellä. en pidä kloori vedestä yhtään. se haisee pahalle. mielummin uin vaikka järvessä.
kloori vedestä en tykkää. kaikesta ei voi tykätä.
sain eilenä pestyä pyykit. nyt on taas vaatteita. ei tarvi pestä viikkoon taas. pesin jopa muutaman mun pyyhkeen samalla. laitoin huuhtelu ainetta pesukoneeseen pulverin lisäksi niin nyt mun vaatteet ja pyyhkeet tuoksuu hyvältä. tiskaan taas kohta. ja pesen samalla tuon kahvi pannun. on sitten taas puhdas. mukit ja puuro lautaset pitää taas pestä. onneksi mulla on aikaa tehdä se ennen kokki ryhmää. ja onneksi kerkeän tämän blogin kirjoittaa myös.
hyvin on aina aikaa joka aamu kun herään vaan ajoissa, juon kahvia niin sitten aina sen jälkeen alan kirjoittaa. tykkään kovasti näistä aamuista kun voi kirjoittaa rauhassa eikä ole kauhean kiire. tälleen mun päivä lähtee joka aamu käyntiin. sitten on hyvä fiilis kun on saanut taas kirjoitettua. ja mä keksin aina jotain kirjoitettavaa tänne. aiheet ei heti lopu kesken. ja tietysti että miten päivä on mennyt ja miten olen voinut. nyt on taas hyvä kausi ja hyvä viikko taas tällä hetkellä. aijon olla iloinen ja positiivinen. sillä fiiliksellä nää mun päivät menee. ja kaikki päivät on aina melkein hyviä. mutta tulee niitä huonojakin päiviä. nyt vaan aijon nauttia.
ja innolla odotan taas viikonloppua. kyllä se sieltä tulee.
pitää sitten taas herkutella. ajattelin nyt syödä viikonloppuna sipsiä. en ole aikoihin syönyt sipsiä. moneen viikkoon en ole syönyt. nyt voisi taas syödä. ja tottakai taas myös suklaata.
se on ihanaa aina kun on viikonloppu, niin en ollenkaan mieti mitään kaloreita silloin vaan herkuttelen. silloin on taas ihanaa syödä herkkuja. ja mä tiedän sen etten lihoa helposti niin voi vaan syödä silloin. pidän siitä kovasti kiinni etten herkuttele ollenkaan viikolla.
vaan viikonloppuisin. ja koitan liikkua viikolla paljon. ja syön hyvin niin jaksan. tänään pitää syödä hyvä päivällinen niin jaksaa salilla illalla. pitää ottaa taas vesipullo mukaan. aijon nyt lisätä tällä kertaa vähän enemmän painoja. tulee vähän tehokkaampaa. pikku hiljaa.
tiedän minkä hiki topin otan sinne sitten. verkkarit ja sisä kengät.
hiukset laitan poni hännälle niin ei ole tiellä.
sitten on taas ihanaa rentoutua illalla salin jälkeen. uni tulee varmasti illalla äkkiä taas. menin eilenä taas yhdeksältä nukkumaan ja nukahdin saman tien. nukuin hyvin viime yön. nukun onneksi joka yön tosi hyvin. koska toi leponex lääke pistää aina väsyttämään illalla. hyvä uni lääke. ja se rauhoittaa samalla.
olen syönyt nyt leponexia jo kahdeksan vuotta. ja edelleen syön sitä. voi olla että syön sitä loppu elämän. ei haittaa. olen tottunut siihen jo että syön sitä lääkkettä. jos en söisi sitä niin varmasti tulisi taas psykoosi ja olisin osastolla hoidossa. hyvä että syön sitä lääkkettä. sillä pystyn elämään jotenkin normaalia elämää. välillä mielikuvitus saattaa laukata liikaa mutta se liittyy tähän mun sairauteen. hyvin olen aina selvinnyt. jos tulee todella huono olo niin on onneksi noi rauhottavat lääkkeet. mitkä auttaa heti kun ottaa.
ja aina voi jutella ohjaajien kanssa jos tuntuu siltä. ja ne auttaa jos tarvitsee. tää paikka on tosi hyvä missä nyt asun. apu ja tuki on lähellä. ja on kaverit naapurissa. onneksi en ole yksin. tai yksinäinen. se olisi vielä pahempaa jos mulla ei olisi ketään kaveria.
onneksi mulla on noi kaverit. ja poikaystävä. ja ne on aina tukena jos tarvitsee. kavereiden avulla jaksan elää päivästä toiseen.
mutta. tunnen itseni onnellikseksi tällä hetkellä. kaikki mun asiat on tasa painossa nyt. eikä ole mitään stressiä. päivä kerrallaan vaan elän tätä mun elämää. ja aijon nauttia. kun pystyy.
en ole nyt jaksanut värittää yhtään. ehkä innostun taas jossain vaiheessa. kyllä sekin innostus tulee vielä monta kertaa. sitten on taas mukavaa värittää tunti tolkulla. ja aika kuluu silloin äkkiä.
animeakaan en ole nyt katsonut. kohta alkaa uudet sarjat. toivottavasti tulee jotain hyviä sarjoja. odotan innolla. on sitten taas katsottavaa. ja sarjaa mitä seurata. mangaa pitäisi myös lukea. tuolla tabletilla. sillä on aina kiva lukea mangaa. pyyhkäisee sivua sormella eteen päin. helppoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.