IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

torstai. ja huomenna perjantai :)Torstai 24.09.2015 08:23

se on torstai. eilenä oli ihan mukava päivä. vaikka oli paljon ohjelmaa.
kokki ryhmä oli meillä aamulla. tehtiin uuni kinkku pasta ruokaa, feta salaattia ja mansikka kaura rahkaa. mä tein sen jälki ruoan. tuli tosi hyvää ja voisi vaikka joskus tehdä sitä.
paja tunnilla meillä oli sammutus harjoitukset. ne meni ihan hyvin. palo miehet oli vaan puolituntia myöhässä.
illalla menin sitten yksin kuntosalille. kaveri ei tullut koska sille oli iskenyt flunssa. en varmaan mene kylään tänään etten saa vaan tartuntaa. kyllä mun kaveri ymmärtää jos en halua mennä sen luokse.
mutta muuten oli hyvä tunti eilenä kuntosalilla. teki tosi hyvää.
ja tunti meni tosi nopeasti. sen jälkeen soitin poikaystävälle. pystyttiin puhumaan hetken aikaa. tänään taas keretään hyvin skypettää illalla.
tulee vähän enemmän nyt juteltua. eilenä menin taas parhaan kaverin luokse katsomaan salkkareita ja uusi päivä sarjaa. menin sitten yhdeksän aikaan jo nukkumaan ja nukuin hyvin viime yön.
nyt join taas äsken kahvia niin olen hereillä. tänään on taas siivous päivä. täytyy siivota siis tässä aamulla. kun on hyvin aikaa. ja iltapäivällä on taas toiminta tunti kahdelta. ei mitään tietoa että mitä tehdään. mutta se selviää sitten. eilenä katsoin parin anime sarjan vikat jaksot. katsoin ne tabletilla. viikonloppuna ajattelin alkaa katsomaan uudestaan tuon Yuru Yuri sarjan ekan kauden. se anime on ihana. ja nyt siitä alkaa syksyllä kolmas kausi. jee. odotan innolla. varmasti hyvä. ja katsoi netistä eilenä muista anime sarjoja mitkä alkaa syksyllä. sieltä löytyi muutama mitä voisi alkaa seuraamaan. on sitten taas katsottavaa. eilenä en nähnyt lemmen viemää. mutta tänään näkee sen taas. olen varmaan nyt ihan pihalla taas mitä siinä on tapahtunut. mutta eilinen salkkari jakso loppui hauskasti. kristiinan hiukset liekeissä. naurettiin parhaan kaverin kanssa sen jakson lopulle. tänään pitää taas katsoa miten siinä sitten käy. ensi viikon maanantaina alkaa taas uusi päivä sarjan uudet jaksot. olen niin odottanut sitä. ajattelin katsoa huomenna tuon posse jakson koska siellä on vieraana niko saarinen.
joka tekee nyt jonkun tempun siellä. en katsonut viimeksi posse jaksoa mutta nyt täytyy katsoa. olen menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. ei olla nähty pariin viikkoon niin nyt on ihanaa taas nähdä sitä. ikävä on ollut kova. mukavaa taas viettää sen kanssa taas aikaa. tulee varmasti mukava viikonloppu. aijon ottaa rennosti. viikonloppu juomana mulla on päärynä mehukivennäisvettä ja limsaa. hyvät juomat. suklaata täytyy ostaa ja ehkä sipisiä. ei mene varmaan kauheasti rahaa huomenna kaupassa. tänään mun pitää käydä kaupassa tpiminta tunnin jälkeen koska mulla loppuu kohta puuro. sitä täytyy ostaa lisää.
onneksi se puuro paketti maksaa vaan sen alle pari euroa. nalle puurot on parhaita ja halpoja. aijon ostaa sitä.
ja yksi paketti voi kestää sen kuukauden. mulla on aika hyvä olo ja fiilis tällä hetkellä. ihan mukava päivä tänään taas tiedossa.
on jonkin verran tekemistä ja puuhaa. tää päivä menee varmasti äkkiä. ja huomenna on sitten jo perjantai. ihanaa.
kuulin eilenä huhuja että huomenna naisten ryhmässä mennään lahteen jonnekkin sisustus kaupassa käymään. ihan mukavaa. mutta en aijo ostaa mitään sieltä vaikka kuinka tekisi mieli.
täytyy nyt vaan säästää. ai niin pitää varmaan ostaa myös lisää teetä kun käyn kaupassa. alkaa loppumaan kohta. olen juonut taas aika paljon. mutta ei se mitään. vihreä tee on vaan niin hyvää mun mielestä. tänään aijon mennä taas lenkille illalla. toivottavasti ei sada vettä. jos sataa vettä niin menen sitten vaikka kuntosalille. katsoo nyt sään mukaan. liikuntaa on pakko saada joka tapauksessa tänään. ja viikonloppuna voi taas herkutella eikä miettiä mitään kaloreita. sitten taas alkaa liikkumaan viikonlopun jälkeen. ei yhtään huvita siivota mutta on pakko. on sitten taas siisti kämppä. ja huomenna kun lähtee lomille niin kämppä on järjestyksessä. ja kiva sitten palata viikonlopun jälkeen siistiin kämppään. paras kaveri lähtee myös lomille. me näemme sitten taas sunnuntaina. katsotaan taas varmaan toi voitolla yöhön ohjelma. se vaikutti aika mielenkiintoiselta. pitää siis katsoa. ellen nukahda sen ohjelma lopussa kun viimeksi. olin pikkaisen väsynyt viikonlopun jälkeen. ruoka on maistunut. olen syönyt nyt taas aika hyvin. ei ole nyt ollut pieniä annoksia. niitä tulee välillä otettua. mutta nyt olen taas tehnyt niin että maha täyteen. niin olen jaksanut.
hyviä ruokia on nyt taas ollut. nyt tää mun syömishäiriö ei tunnu kamalan pahalta. hyvä kausi menossa. mutta tulee varmasti taas niitä päiviä että tulee taas pieniä annoksia syötyä. en ihmettele yhtään. sellaista tää mun elämä on. mutta onneksi pystyn syömään herkkuja aina viikonloppuna. suklaa on se paras herkku. ja sitä tulee syötyä viikonloppuna aika paljon. se on vaan niin hyvää.
toinen on sipsi jos niitä syö niin siitä ei tule helposti loppua kun aloittaa sen syömisen. jos syön nyt taas sipsiä niin ostan ranch sipisejä. en ole syönyt niitä aikoihin. ne on mun lempi sipsit tällä hetkellä. sotken taas poikaystävän sängyn sipsillä ja suklaalla.
ja poikaystävä tietysti tykkää. se aina valittaa siitä. mutta on jo tottunut että aina sotken. koitan nyt olla kauheasti sotkematta. katson aina telkkaa poikaystävän sängyllä. ja syön samalla joko sipsiä tai suklaata. aijon juoda taas varmaan aika paljon myös teetä viikonloppuna. otan noi mun omat vihreät teet mukaan. orient teetä pitää olla. se on mun lempi vihreä tee tällä hetkellä.
todella hyvää. toinen lempi vihreä tee on toi intense mint.
tänään tulee juotua ainakin pari kuppia teetä. join taas hetki sitten aamu kahvit. aamu kahvi on se paras. joka aamu aina pakko saada niin jaksaa olla hereillä aamun ja kirjoittaa tää blogi.
aamupala on taas puolentunnin päästä. aijon kohta laittaa musaa taustalle soimaan ja siivoamaan. kivempi siivota.
aijon aloittaa imuroinnilla. sen jälkeen moppaan. vaatteet pitää laittaa taas kaappiin koska niitä on taas pitkin makkarin lattioita.
osaan aina välillä sotkea tämän kämpän. välillä ei vaan jaksa pitää tavaroita järjestyksessä. sain ohjaajilta labra ajan eilenä. mulla on taas verokokeet viikon päästä yhdeksältä aamulla. tosi kiva että heti aamusta. toivon ettei sada silloin vettä kun kävelen sinne terveyskeskukseen. pitää ottaa sateen varjo mukaan. varmuuden vuoksi. etten kastu matkalla. onneksi saa syötyä tuon aamupalan niin jaksaa kävellä sinne. no tulee ainakin aamu lenkki samalla. ja saa raitista ilmaa. ainakin herää silloin. jotain positiivista siinäkin.
en aijo valittaa kauheasti. se on vaan hyvä että on noi verikokeet taas alku kuusta niin saa ne posi alta eikä tarvi taas kuukauteen käydä. ihan hyvä vaan. kerekän kyllä sinä aamuna juomaan kahvit ja blogin kirjoittaa ennen kun menen sinne. pitää varmaan sinä aamuna herätä vähän aikaisemmin. niin kerkeää.
psykologi mulla on sitten taas 6 päivä lokakuuta. klo 10.
heti aamulla. no ihan hyvä vaan että se on aamulla niin saa senkin asian pois alta. kerkeän hyvin takaisin sitten syömään tänne sen jälkeen. kylille on vaan kymmenen minuutin matka. ja tuleehan siinä taas aamu lenkki. se uusi psykologi on ihan ok. en aijo valittaa.
täytyyhän siellä välillä käydä taas. juttelemassa.
tekee joskus välillä ihan hyvää. ja voi saada aina hyviä neuvoja kun käy siellä. näkee elämän jotenkin taas paremmin sen jälkeen.
pitää taas sitten sanoa sille että uusii noi mun lääke reseptit. niin saa sitten taas noita lääkkeitä. musitan aina sanoa sille kun käyn siellä. ja ohjaajat muistuttaa että sanon.
ensi viikolla mun ei tarvi varmaan vieläkään hakea mitään lääkkeitä. laskin viimeksi kun jaoin lääkkeitä dosettiin että riittää vielä ensi viikolle noi leponexit. on siis niitäkin vielä.
ihan hyvä vaan. ja onneksi toi apteekki ei ole kaukana. se on tuolla keskustassa. pitää vähän miettiä että mitä pistän päälle huomenna.
täytyy jotain hyvää laittaa päälle kun on perjantai. korko kengät aijon laittaa kun lähden lomille. ja guess laukku. ehkä nahkatakki. toi uusin minkä ostin viimeksi. poikaystävä näkee huomenna nää mun lyhyet hiukset. varmasti tykkää. aijon pitää huomenna hiukset auki. en tiedä että laitanko korvikset. meikata aijon.
pakkaan vasta huomenna. on koko päivä aikaa. kannettavan ja tabletin aijon ottaa mukaan taas. pystyy katsomaan animea ja netflixistä sarjoja ja leffoja. sauna kamat otan mukaan jos vaikka saunotaan taas viikonloppuna. ja sauna juomaksi limsaa.
varmaan taas fantaa tai jaffaa. hyvää kylmänä. kun tulee kuumasta saunasta. koitan valvoa viikonloppuna. mutta jos mua alkaa väsyttämään niin sitten vaan nukkumaan. mutta aijon nukkua viikonloppuna niin pitkään kun pystyn. sanon poikaystävälle että antaa mun nukkua. ettei vaan herätä johonkin kahdeksan aikaan.
silloin alan kiukuttelemaan. onneksi poikaystävä antaa mun nukkua.
se ei haittaa sitä yhtään jos nukun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.