IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään taas psykologille.Tiistai 06.10.2015 08:12

mulla on tänä aamuna psykologi. kymmeneltä oli aika. lähden kävelemään sinne tuossa puoli kymmenen aikaa. kerkeän ihan hyvin.
tulee samalla tehtyä aamu lenkki. siellä on aika viileää. mutta onneksi mulla on paksu takki mikä lämmittää. ja sen alle pistän lämpöisen hupparin niin ei tule helposti kylmä. muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. eilenä mulla oli myös aika mukava päivä. katselin taas tabletilla weeds sarjaa muutaman jakson. kävin kylillä kaupassa. pyörähdin seppälässäkin mutta en ostanut mitään. siellä oli vaikka mitä ihania neule vaatteita. ja housuja. siellä olisi yhdet harmaat farkut mitkä haluaisin niin kovasti ostaa. lähdin sitten sieltä ostamatta mitään. hyvä minä. sain hillittyä itseni. olin eilenä iltapäivällä kuntosalilla. oli siellä sen 45 minuuttia. oli ihan mukavaa. siellä oli jonkin verran porukkaa. sain tehtyä noita liikkeitä ihan hyvin. ennen kun menin salille niin oli tuo ompelu ryhmä. mun kaulahuivi alkaa valmistumaan pikku hiljaa. nyt kun toi edellinen lanka loppui, niin aloitin jatkamaan sitä kaulahuivia punaisella langalla. ihan kivan värinen kaulahuivi tulossa.
tänään on taas sähly iltapäivällä. syödään taas se välipala tuossa kolmelta varmaan. jaksetaan sitten pelata ja päivällinen on sitten sen pelin jälkeen vasta. varmaan taas pelataan miehet vastaan naiset.
saa nähdä kumoi voittaa tänään. toivon että naiset. noi jätkät on aika hyviä pelaajia. tekee monta maalia hetkessä.
no katsotaan miten käy. jaksoin eilenä pestä pyykkiä. pesin mun vaatteet ja lakanat. aijon kohta laittaa noi puhtaat lakanat sänkyyn.
on sitten mukavaa mennä nukkumaan illalla puhtaisiin lakanoihin.
katsoin eilenä taas lemmen viemää. se on alkanut mennä jännään suuntaan. tänään pitää taas katsoa. kaveri tulee taas mun luokse katsomaan sitä. se on aina kivempi katsoa kaverin kanssa se ohjelma. salkkarit jäi taas myös mielenkiintoiseen kohtaan.
tänään pitää taas katsoa. en kerkeä juomaan teetä tässä aamulla. juon vasta sitten kun olen syönyt lounaan. aijon varmaan taas tänään katsoa weeds sarjaa. se on mennyt niin jännäksi että on pakko katsoa sitä lisää. olen kohta katsonut neljännen kauden.
vielä sen jälkeen on ainakin neljä kautta. niitä on netflixissä yhteensä 8 kautta. paljon on siis vielä katsottavaa. laitoin eilenä taas tabletin lataukseen illalla. niin sitä voi taas tänään käyttää.
en ole nyt jaksanut olla kauheasti koneella. ei ole vaan huvittanut. mutta uskon että tulee taas niitäkin kausia että istun koko ajan koneella. no istun nyt tänään aamulla siihen asti ennen kun menen sinne psykologille. kerkeän onneksi kirjoittaa tämän blogin.
aamupala on taas tunnin päästä. ai niin pitää muistaa sanoa sille psykologille että uusii tuon leponex lääkkeen. haen sitä sitten tällä viikolla ja samalla hankin noi uudet e-pillerit. nekin on kohta loppu.
aijon ysödä hyvän aamupalan niin jaksan kävellä sinne psykologille. se on tuolla keskustassa ja sinne kävelee vähän yli kymmenessä minuuttissa. ei ole pitkä matka. saa nähdä mitä tänään jutellaan. varmaan siitä ainakin että miten on mennyt.
sitten kun olen taas käynyt siellä niin ei tarvi kuukauteen taas käydä. se on ihan hyvä että se on tässä aamulla niin saa sen pois alta. ihan mukavaa kyllä mennä pelaamaan sählyä tänään. onneksi paras kaveri on mukana. ollaan taas puolustamassa. tulee hyvä peli. saa nähdä ketkä ohjaajat on tulossa myös pelaamaan.
siinäkin saa sitten taas päivän liikunnan. huomenna on taas kokkiryhmä aamulla. tulee aamulla vähän tekemistä. hyvät ruoat taas tehdään. mä teen tällä kertaa salaatin ja paras kaveri tekee jälki ruoan. kolmas joka on myös meidän ryhmässä tekee pää ruoan. siinä se aamu sitten taas menee. huomenna on myös taas paja tunti ja illalla sitten taas kaverin kanssa naisten kuntosali tunnille. tulee vauhdikas päivä. ainakin on tekemistä. eikä tule tylsää. hyvä päivä huomenna. positiivisella asenteella mennään.
tästäkin tulee ihan kiva päivä. näkee kavereita.
kohta pitää taas alkaa tiskaamaan. alan kohta tiskaamaan niin saa sen nyt tehtyä tässä aamulla. ennen kun menen aamupalalle.
huomenna tulee onneksi lisää rahaa kelalta. saan maksettua vuokran ja yhden toisen laskun. maksan ne huomenna aamulla. jos vaan muistan. tai sitten päivällä.
tiedän mitä puen päälle kun olen menossa sinne psykologille. laitan farkut ja sen mun yhden paksun punaisen hupparin. se onneksi on lämmin. ja mahtuu hyvin mun takin alle. jaloille ei tule kauhean kylmä kun se takki on aika pitkä. ja tulee myös lämmin kun kävelee. ulkona on jo aika viileät ilmat. kohta pitää alkaa käyttämään toppa housuja. kun talvi tulee. onneksi mä omistan tosi hyvät mustat toppahousut. on tosi lämpimät. ja kalliit kun ostin ne pari vuotta sitten. ne maksoi jotain vähän yli 80 euroa. ostin ne yhdestä urheilu liikkeestä. ja on ihan hyvännäköiset. tärkein on se että on lämpimät. kannatti hankkia. ja ne kestää varmasti vielä monta vuotta. sopii hyvin melkein kaikkien takkien kanssa mitkä omistan. sopii pitkän takin kanssa, nahkatakin kanssa, toppatakin kanssa. olen myös alkanut käyttämään mun yhtä mustaa hattua. se on tosi hyvä ja lämmin. korvat ei jäädy. ostin sen joskus vuosia sitten ja kestää vieläkin. käytän myös jo kaulahuiviakin.
kohta tulee lumi. onneksi omistan lämpöiset talvi vaatteet.
selviää talven. kohta on joulu taas. ja kohta tulee myyntiin noi kaikki joulu suklaat kauppoihin. ja niitä pitää sitten aina ostaa kun pystyy. joka viikonloppu. isoja rasioita missä on paljon suklaata. nam. odotan innolla. hyvät suklaa herkut viikonlopulle.
ja sitä on sitten vähän enemmän. tulee syötyä jonkin verran.
pitää myös alkaa katsomaan noita joulu lahjoja kavereille. ajattelin ostaa ne tuossa joulu kuun alussa kun rahaa taas tulee. ostan jotain pientä. suklaata pitää olla siinä joulu lahjassa aina.
poikaystävän synttärit on myös kohta. joulukuun alussa. olen pikku hiljaa jo sillekkin suunnittelemassa jo lahjaa.
se on sitten yllätys. josta se tykkää varmasti.
alkaa olla taas nälkä. no kohta aamupalalle. syön hyvin niin ei tule heti nälkä. saa nähdä mitä tänään on sitten ruokana. varmaan tänään on ihan hyvää ruokaa. jaksaa sitten kun on syönyt hyvin.
sählyssä pitää jaksaa. onneksi on se välipala ennen sitä niin jaksaa pelata. nyt on taas kahviakin. kävin eilenä pyytämässä ohjaajilta uuden kahvipaketin. me asukkaat saadaan aina joka kuukausi pari kahvipakettia kuussa. kulta katriina kahvia. se on paras kahvi. onneksi se ei ole mitään halpaa pahaa kahvia.
sitä oli jossain vaiheessa. nyt meillä on ollut joka kerta kulta katriinaa. se ei ole edes kamalan kallista kaupassa. vähän yli kolme euroa paketti. presidentti kahvi olisi se paras mutta on kamalan kallista. no kulta katriina on ihan hyvä. saa hyvät aamu kahvit joka aamu. mä juon aina sitä ison kupillisen. semmoisesta sydän mukista. se on mun lempi muki aina mistä juon tuon kahvin.
iso ja hyvä. juon kahvin aina mustana. en tykkää laittaa mitään maitoa siihen. joskus ennen laitoin maitoa. mutta en enää. ja kun juo mustana kahvin niin siinä ei ole paljoa kaloreita.
juon vihreän teenkin aina raakana. en laita siihenkään mitään sokeria. ihan hyvää ilmankin. eilenä tuli taas juotua varmaan kolme kupillista vihreää teetä. tänään menee varmaan taas saman verran.
olen nyt tykästynyt tuohon vihreään orient teehen. idän makuista teetä. siinä on hyvä jännä maku. maistuu siis hyvältä. ja toinen tee mitä juon aika paljon on vihreä citrus tee. sekin on vaan niin hyvää. ja sitäkin pitää olla aina. jos se loppuu niin sitä pitää ostaa lisää.
teetä pitää olla aina. olen juonut nyt muutaman vuoden tuota vihreää teetä ja olen jäänyt koukkuun. juon sitä mielummin kun taas kahvia. aamuisin juon vaan kahvia. en muuten.
säästän siinäkin kahvin puruja. kun juon vaan sen aamu kahvin.
pitää varmaan tällä viikolla ostaa kaupasta tuota intense mint vihreää teetä. se on mulla loppu. ostan sitä lisää sitten kun menen seuraavan kerran kauppaan. on sitä sitten myös taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.