IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna on jo perjantai :)Torstai 29.10.2015 07:50

oli eilenä mukavaa käydä fazerilla. ostin poikaystävälle vähän suklaata sieltä. itselle en ostanut kauheasti. sitten kun tultiin sieltä niin pikkaisen väsytti. en olisi jaksanut lähteä enää salille. mutta mentiin kaverin kanssa. otin vaan rennosti sen tunnin. en ottanut kauheasti mitään painoja. tein sen minkä jaksoin. ensi viikolla pitää sitten vähän enemmän tehdä sitten niitä liikkeitä ja enemmän painoja.
sitten kun on vähän enemmän energiaa.
nukuin hyvin viime yön. eilenä kun menin yhdeksältä nukkumaan niin nukahdin saman tien. olin eilenä taas parhaan kaverin luona viettämässä iltaa. huomenna on perjantai. olen menossa varmaan lomille. poikaystävän luokse. ei olla nähty pariin viikkoon. on taas mukavaa nähdä se. on ollut kauhea ikävä.
huomenna nähdään. odotan innolla. huomenna mun molemmat kaverit ei ole tulossa naisten ryhmään aamulla koska niillä on muuta menoa.
näen siis parasta kaveria vielä tänään illalla.
muuten mun olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. tasainen hyvä olo.
eilenä mulla meni vaan 10 fazerilla. ei kauheasti. huomenna ostan sitten taas viikonloppu suklaat. aijon varmaan taas syödä pizzaa viikonloppuna. ristorante pizzaa taas. ja juomana mulla on mehukivennäisvettä ja limsaa.
tänään on taas siivous päivä. alan siivoamaan kun olen kirjoittanut eka blogin. ei ole kauheasti siivottavaa. pitää imuroida ja mopata.
sekä siivota vaan vessa. muuten täällä mun kämpässä on siistiä.
toiminta tunti on taas tänään iltapäivällä. voisi sen jälkeen käydä taas kaupassa. hyvin kerkeää ennen päivällistä.
pitää katsoa tänään aamulla toi lemmen viemää uusinta. en nähnyt sitä eilenä kun oltiin salilla. nyt pitää katsoa se.
hyvin kerkeän sitä ennen siivoamaan. ai niin tänään tulee taas se ikuisesti nuori. pitää laittaa tallenukseen ja katsoa se huomenna tabletilta. huomenna on hyvin aikaa katsoa ennen kun menen lomille. sain taas eilenä laskuja. maksan ne laskut ensi kuun alussa. kun tulee taas lisää rahaa. me käytiin vielä fazeri reissun jälkeen kahvilla. itse join teetä vaan. neljän aikoihin oltiin takaisin.
oltiin neljä tuntia reissun päällä. ja sinne kesti noin tunti ajaa fazerille. tää oli mun viides kerta kun olen käynyt siellä.
siellä on aina mukavaa käydä. saa syödä suklaata siellä ja ostaa suklaata. huomenna on sitten vaikeaa taas päättää että mitä suklaata sitten ostan. käyn tuossa lounaan jälkeen kaupassa ostamassa ne suklaat. tekisi mieli ostaa noita joulu suklaata.
en ole vielä ostanut niitä. ihanaa kun on rento aamu taas. ei ole kiire. voi rauhassa olla. aamupala on taas tunnin päästä. kerkeän ennen sitä hyvin siivoamaan. aijon olla sitten koneella tuonne kymmeneen asti. sitten alan katsomaan lemmen viemää.
aijon värittää tänään. jos vaikka innostuisin. kokeilen sitä kun olen syönyt. hyvin kerkeää vähän värittää ennen toiminta tuntia.
toiminta tunti alkaa kahdelta ja loppuu kolmelta.
yleensä se tunti menee äkkiä. molemmat kaverit tulee myös sinne. on seuraa sitten. menen taas tänään illalla kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. ja juomaan teetä samalla.
tänään kerkeää juomaan vähän enemmän teetä mitä eilenä. eilenä mä join vaan pari kuppia teetä. tänään pitää taas juoda vähintään kolme kupillista. join taas hetki sitten aamu kahvit.
nyt on pirteä fiilis kun join äsken. aamu kahvi aina herättää.
keitän aina vahvat kahvit. jee. pääsee taas tiskaamaan kohta.
tiski vuori on taas tullut. samalla voisin pyyhkiä kaikki keittiön tasot. ja ruoka pöydän. pölyjä ei ole kauheasti. nyt pystyy hyvin imuroimaan koska nurkat ei ole täynnä tavaraa.
laitan kunnon musaa taas soimaan kun alan siivoamaan. kivempi siivota.kohta on marraskuu. tää kuukaisi on mennyt tosi nopeasti. kohta on joulu. parin kuukauden päästä. aijon ostaa joulukuussa vasta ne lahjat. sitten kun rahaa on taas tullut. nyt ensi kuussa aijon vähän shoppailla itselle jotain. kun aijon mennä sinne lahteen.
ei enää kauaa mene. odotan innolla kun menen trioon pyörimään ja katselemaan. eikä ole kiire silloin kun shoppailen. aijon käydä jossain kahvilassa juomassa teetä. ja katselen samalla ihmisiä.
tulee mukava lahti päivä. en malta odottaa että näen poikaystävän.
huomenna nähdään. ihanaa. poikaystävä alkaa pikku hiljaa jo olla paremassa kunnossa. se on nyt mennyt taas töihin ja hyvin on jaksanut. eilenä mä soitin pika puhelun sille kun tulin salilta. tänään illalla pystytään taas skypettämään. ja puhumaan vähän pitempään.
salkkarit jäi eilenä jännään kohtaan. pitää katsoa taas tänään.
uusi päivä jaksokin oli aika hyvä. se tulee sitten taas vasta ensi viikolla. se sarja saisi tulla myös joka päivä. no onneksi salkkarit ja lemmen viemää tulee joka päivä. on jotain katsottavaa.
en ole edelleenkään jaksanut katsoa animea. olisi jonkin verran katsottavaa. katson sitten kun jaksan. eienä katsoin taas hetken weeds sarjaa tabletilta. olen kohta siinä viimeisessä kaudessa.
sitten sekin sarja on katsottu. sitten pitää keksiä mitä katsoa seuraavaksi. onhan noita leffoja mitä voi katsoa.
netflixissä saisi olla enemmän noita sarjoja. ja leffoja voisi myös olla vähän enemmän. mulla on taas vaate kriisi päällä. en tiedä että mitä laitan päälle tänään. pitää siis kaivaa vaate kaappia ja katsoa.
tai sitten laitan samat vaatteet mitkä mulla oli eilenä päällä.
huomenna ajattelin laittaa ne mun uudet korko kengät.
nyt se on niiden neitsyt matka. en ole vielä kertaakaan käyttänyt niitä. huomenna laitan ne jalkaan. ehkä laitan niiden kanssa jonkun nahkatakin tai sitten sen mun yhden pitkän takin. mikä myös sopii niiden kanssa. pitää meikata ja laittaa korvikset. ja guess laukku pitää ottaa myös tottakai. mulla oli eilenäkin käytössä toi guess laukku. ensi vuonna aijon ostaa sitten uuden guess laukun. odotan innolla. sitten kun olen ostanut sen niin en voi sitten oikeen shoppailla taas pariin kuukauteen. koska siihen menee se pari sataa euroa. seuraavat kuut pitää sitten taas säästää.
mutta siitä laukusta riittää iloa pitkäksi aikaa.
ja sopii kaikkien vaatteitten ja kenkien kanssa se laukku.
mä haluaisin pinkin guess laukun. en vielä omista sen väristä laukkua. näin kerran semmoisen pienen yhdessä liikkeessä. oli tosi söpö laukku. hinta vaan oli melkein pari sataa euroa.
toi mun edellinen guess laukku minkä ostin maksoi 189 euroa.
se on kallein laukku minkä olen koskaan ostanut.
ja hienoin laukku minkä tällä hetkellä omistan.
sain eilenä lakattua kynnet taas. ne on nyt turkoosin väriset. nyt ei tarvi taas lakata vähään aikaan. kestää aika pitkään toi kynsilakka.
se turkoosi on mun lempi väri. pirteän värinen kynsilakka.
voisi taas ostaa vaikka mustaa kynsi lakkaa. muistan kun käytin sen väristä joskus kun olin teini. en ole vuosiin käyttänyt sen väristä lakkaa. noi mavalan kynsilakat on parhaita kynsilakkoja.
ne on hyviä ja kestää pitkään kynsissä se väri. eikä ole kamalan hintaisia. mutta seiraava kynsilakka minkä ostan on mustan värinen mavalan kynsilakka. sitä myydään tokmannilla ainakin. ostan sen sieltä sitten jossain vaiheessa. kun alan käyttämään sitä lakkaa.
mutta ei vielä. nyt käytän noita vanhoja lakkoja mitä mulla on niin loppuun. sitten kun ne on saanut käytettyä niin voi ostaa uusia.
ja säästän rahaa siinäkin kun en nyt osta vielä mitään kynsilakkaa. mä en tarvi uusia koska mulla on kynsilakkaa vielä.
mutta mukava päivä tänään tiedossa. on jonkin verran tekemistä.
nyt alan siivoamaan ja musiikkia soimaan taustalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.