IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna taas lomille :)Torstai 05.11.2015 08:14

se on torstai taas. tänään pitää aamulla siivota. ensin kirjoitan tämän blogin. mä heräsin tuossa seitsemän aikaa. keitin aamu kahvit.
nyt olen hereillä. onneksi kahvi herätttää mut joka aamu.
eilenä oli vaihdikas päivä. oli kokki ryhmä aamulla ja mä olin pää kokki. tein ruokasi carbonara kastiketta ja pastaa. tuli tosi hyvää ruokaa. sitten oli salaatti ja jälki ruoaksi kääre torttua.
hyvät ruoat oli. huomenna on perjantai. olen varmaan menossa taas poikaystävän luokse. mun molemmat kaverit lähtee viikonlopuksi lomille enkä mä halua jäädä tänne yksin. joten menen sitten poikaystävän luokse. oltiin eilenä salilla kaverin kanssa. oli ihan ok tunti. ja hyvä olo tuli sen jälkeen. sitten kun pääsin salilta niin soitin poikaystävälle. sen jälkeen menin suihkuun. iltapalalle ja parhaan kaverin luokse. nukahdin hyvin illalla. heti kun menin omaan sänkyyn niin nukahdin saman tien. eilenä mulla oli taas neuroottinen ja säikky olo. menin juttelemaan siitä ohjaajalle. ja sanoin että hermot alkaa olla hieman kireällä taas. otin iltalääkkeet vähän aikaisemmin. ja söin iltapalan omalla kämpillä. aijon silti lähteä lomille huomenna. en jää viikonlopuksi tänne koska mä olisin ihan yksin. ja olisi vähän tylsää kun ei ole seuraa. no mukavaa taas lähteä kyllä lomille. ilmoitin eilenä jo valmiiksi ohjaajille että lähden.
mutta. kyllä tää olo tästä helpottuu. aijon taas levätä viikonlopun. aijon nukkua taas pitkään ja valvoa. ja suklaata syön viikonloppuna. ja ajattelin myös syödä pizzaa. ristorante pizzaa. sitä mun tekee nyt mieli. viimeksi söin sipsiä viikonloppuna. nyt en aijo sitä syödä taas vähään aikaan. otin eilenä käyttöön noi mun uudet housut. aijon laittaa ne tänäänkin päälle. kun on toiminta tunti iltapäivällä.
ei mitään tietoa että mitä me tehdään. mutta se selviää kyllä.
mutta. ihan mukava päivä tänään taas tiedossa. ja innolla odotan huomista. kun lähden taas lomille. aijon nyt lomailla niin paljon kun pystyn. ennen kun tulee taas huonompi kausi ja silloin ei voi lähteä lomille. ensin mietin että lepäisin tämän viikonlopun täällä, mutta olisin ihan yksin sitten. ja sitä mä en halua. menen mielummin poikaystävän luokse. haluan sen kanssa viettää myös mahdollisimman paljon aikaa. ja menen sen luokse kun voi.
me nähdään aina viikonloppuisin. joko mä menen aina sen luokse. ja jos olen täällä niin se tulee käymään viikonloppuna.
tänään pystytää juttelemaan vähän enemmän skypessä.
eilenä mulla meni salilla vähän myöhään niin ei ehditty kauheasti jutella. no mä kuulin sen äänen ainakin. kun soitin sille niin sanoin että pikkaisen väsyttää. onneksi uni tuli nopeasti illalla.
nyt taas jaksaa tämän päivän. positiivinen asenne vaan päälle. tästä tulee mukava päivä. menen ehkä lenkille illalla. jos jaksan.
katsotaan. menen taas päivällisen jälkeen.
tai lounaan jälkeen voisi itse asiassa mennä. vielä kun on valoisaa.
en uskalla kauheasti liikkua pimeällä. mä teen niin että käyn lenkillä lounaan jälkeen. ennen kun toiminta tunti alkaa. se alkaa kahdelta ja kestää kolmeen asti. yleensä se tunti menee nopeasti. ja mun molemmat kaverit tulee myös sille tunnille. on juttu seuraa.
tänään olen menossa illalla kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. ja juomaan teetä. jutellaan samalla.
viikon päästä mennään viettämään yhden kaverin luokse synttäreitä. sen ja mun toisen kaverin. mun kaikki kaverit on mukana siellä. ja mä olen päättänyt että mä juon niissä juhlissa vaan limsaa ja kivennäisvettä. en yhtään alkoholia. en ole juonut nyt melkein neljään kuukauteen. hyvin olen pärjännyt.
enkä ole sortunut kertaakaan juomaan. hyvä minä.
viikonloppuna mä juon taas mehukivennäisvettä ja limsaa. ne on mun juomat. ha hyviä ovat. poikaystävä juo välillä lonkeroa viikonloppuisin. eikä se haittaa mua yhtään. saa juoda jos haluaa.
ei milläään jaksaisi siivota mutta täytyy. no laitan musaa taas soimaan niin on mukavampi siivota. ensin aijon imuroida koko kämpän, siivota vessan, pölyt pitää pyyhkiä.
keittiö pitää siivota kahvin puruista. vaikka mitä. mutta sitten on ihan mukavaa kun on taas siistiä. ja kivempi lähteä lomille kun kämppä on siisti ja järjestyksessä. koitan ajatella positiivisesti.
en ole nyt jaksanut värittää. ei ole ollut innostusta.
mutta kyllä mä sitten innostun jossain vaiheessa.
katsoin eilenä taas tabletilta moderni perhettä. pari jaksoa ennen kun lähdin salille. voisi taas tänään katsoa jos kerkiän.
tänään tulee taas toi ikuisesti nuori. laitan sen tallenukseen ja katson sen huomenna. kerkeän hyvin katsomaan ennen kun lähden lomille. huomenna mulla on verikokeet klo 12. kerkiän syömään pikaisesti ennen kun lähden sinne. onneksi mulla on aika hyvä kunto niin jaksaa kävellä. siinä tulee sitten heitettyä päivän lenkki. yhteensä 6 kilsaa tulee käveltyä huomenna. sinne ja takaisin.
no sitten kun siellä on käynyt niin ei tarvi taas kuukauteen käydä. ja se on ihan hyvä että se on päivällä eikä heti aamulla.
huomenna on naisten ryhmä taas. kymmeneltä. saa nähdä mitä tehdään. näen vielä kaverit silloin. ennen kun ne lähtee lomille.
tekstaillaan taas parhaan kaverin kanssa. niin kuin aina kun ollaan lomilla. kysellään miten viikonloppu on sujunut.
apua. huomenna on taas vaikeaa päättää mitä suklaata söisi. taidan tehdä niin että käyn ostamassa ne viikonloppu suklaat kun olen käynyt verikokeissa. sen jälkeen siis kauppaan. se on matkan varrella. on aikaa miettiä siellä kaupassa että mitä suklaata söisi.
tänään pitää katsoa emmerdale aamulla. se tulee uusintana. en nähnyt eilenä sitä niin katson ne jaksot aamulla. hyvin kerkiää siivota ennen sitä. pitää taas juoda teetä tässä aamulla.
kun olen siivonnut niin keitän. uutiset pitää taas lukea tabletilta.
mulla on iltalehti sivu tallennettu tuohon mun tabletiin niin voi selailla sitä. ai niin sen voisi taas laittaa latautumaan.
on akku sitten taas täynnä niin voi katsella ohjelmia.
laitan sen kohta latautumaan. ulkona on aika kiva ilma. mukavaa mennä lenkille tänään päivällä. tiedän minkä reitin aijon kulkea. siinä menee se puolituntia. otan vesipullon mukaan taas. niin ei tule jano. join salilla eilenä koko pullollisen vettä. mulla menee se aina.
juon aina vähän väliä kun teen noita liikkeitä.
ja siitä on tullut myös tapa että kun menen lenkille niin mulla on silloinkin vesipullo mukana. rahaa tuli eilenä. pitäisi maksaa pari laskua taas. koitan vaikka huomenna maksaa ne. saa ne pois alta.
sitten ne on maksettu. vuokra laskua ei ole vielä tullut. saa nähdä paljon se sitten on. yleensä se on ollut alle 500 euroa. tai vähän yli 500 euroa. se aina välillä vaihtelee se summa.
se ei ole aina sama. onneksi saan kelalta rahaa niin pystyy maksamaan laskuja. ja jää aina itselle vähän käyttö rahaa. viikonloppuna ei varmaan mene kauheasti rahaa. tiedän mitä ostan. varmaan alle 20 euroa menee vaan. sopivasti.
ei liikaa. tehdään varmaan poikasytävän kanssa ruokaa viikonloppuna. saa nähdä mitä tehdään. jotain hyvää silti.
ja lauantai iltana syön pizzaa. nam. ihanaa kun voi taas vähän herkutella kun on viikonloppu. saa syödä taas vaikka mitä. mulle tulee taas ähky olo. kun syön taas paljon suklaata.
sitten alan taas liikkumaan hulluna viikonlopun jälkeen. saa kalorit kulutettua. aijon mennä taas salille ensi viikon maanantaina.
ompelu ryhmän jälkeen taas. syön välipalaksi puuroa niin jaksaa salilla. ja kerkiän taas tulla takaisin ennen päivällistä.
mutta. nyt alan imuroimaan.kerkiän vähän siivota ennen aamupalaa. ja jatkan sen jälkeen. kun on syönyt niin jaksaa siivota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.