IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lauantai aamu. heräsin taas seitsemältä. ja keitin aamu kahvit.
eilen illalla mä nukahdin mun sohvalle ja heräsin jotain puoli yhdeltätoista illalla. menin sitten omaan sänkyyn nukkumaan.
eilenä oli ihan mukava päivä. käytiin naisten ryhmässä triossa.
käytiin taas cubus liikkeessä mistä ostin ihanat oranssin pinkit olo housut missä lukee kultaisella teksitillä "keep cool"
maksoi 20 euroa. ne on mulla tälläkin hetkellä jalassa. aivan ihanat. sitten H&M liikkeestä ostin pinkin topin mikä maksoi vaan 5 euroa. mulla meni sitten vaan 25 euroa siellä. mutta löysin jotain itselle.
ei ollut turha reissu. eilenä kävin myös seppälässä niin ostin poikaystävälle sieltä mustan hihattoman paidan.
apteekissa kävin myös. nyt mulla on leponexia taas. ei heti lopu.
ja kaupassa kävin ostin suklaata ja päärynämehu kivennäisvettä.
en ole vielä juonut sitä. aijon tänään juoda.
poikaystävä on tulossa käymään tänään. ajattelin että voitaisiin hakea pizzat koti pizzasta. ja ostaa leffa mässyä jos katsotaan pari leffaa.
mukava päivä tulossa tänään. en ole taas vähään aikaan syönyt koti pizzaa. nyt voisi taas syödä. e aijo miettiä tänään mitään kaloreita. aijon vaan syödä. ja nauttia. huomenna on sitten itsenäisyys ateria täällä. mun kaveri tulee myös syömään sinne. ohjaajat on järjestänyt semmoisen. meille asukkaille. varmasti on hyvät ruoat tiedossa. mutta muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. mukavaa kun poikaystävä tulee käymään. päästään viettämään laatu aikaa.
katsoo sitten ensi viikon viikonloppuna jos menen sitten taas sen luokse viikonlopuksi. näin me sovittiin.
mulla on kiva tiski vuori taas kertynyt. alan taas kohta tiskaamaan.
sain taas pari laskua eilenä. vuokra maksoi nyt vaan alle 500 euroa.
saan sen maksettua kun ensi viikolla tulee onneksi lisää rahaa.
ja muut laskut myös. välillä toi mun vuokran hinta vaihtelee. se on välillä alle 500 tai vähän yli 500. nyt se oli onneksi vaan alle 500 euroa. säästää siinäkin taas vähän rahaa.
nyt koitan olla shoppailematta enempää tässä kuussa. ehkä olen ostanut jo itselle tarpeeksi joulu lahjoja. ja vähän hemmotellut itseäni. ensi kuussa rahaa saa sitten mennä vaan sinne desuconiin.
voisi vaikka viikonloppuna pestä pyykkiä. kun on aikaa. sitte ei tarvi pestä sitten alku viikosta. ajattelin huomenna pestä.
jos pesukone on vapaa. ruoka on onneksi maistunut. ja pizza maistuu todellakin tänään. syön melkein aina pizzaa viikonloppuisin.
siitä on tullut vaan tapa. aamupala on vasta yhdeksältä.
puoli tuntia myöhemmin mitä yleensä. tässä on vielä vähän yli tunti aikaa. no mä olen koneella. katsoin eilenä taas salkkarit.
muuta en katsonut koska nukahdin sohvalle. heti kahdeksan jälkeen.
olin pikkaisen väsynyt. huomenna näen sitten taas parasta kaveria illalla. kun se tulee lomilta. pitää laittaa viestiä tänään sille ja kysellä miten viikonloppu on sujunut. teetä aijon juoda taas vähän myöhemmin. pitäisi myös värittää jossain vaiheessa. tänään mä koitan. vaikka tuossa illalla vaikka ellen keksi muuta tekemistä.
tai sitten olen vaan koneella. eilenä mä istuin taas suurimman ajan koneella. välillä tulee oltua koneella ja välillä ei. arki päivinä mä koitan olla silleen etten olisi koneella koko aikaa. paitsi illalla kun skypetän poikaystävän kanssa ja aamulla olen koneella jotta saan tämän blogin aina kirjoitettua. mun aamu lähtee aina hyvin käyntiin kun on saanut aamukahvit, ja blogin kirjoitettua.
olen kirjoittanut kohta tätä blogia täällä jo neljä vuotta. ihan joka päivä. ja mä aina keksin jotain kirjoitettavaa tänne.
kirjoitan aina sitä mitä mulle tulee aina mieleen.
ensi viikon tiistaina taas klubitalolle aamulla. pääsen keittiöön tekemään jotain hommia. siinä se aamu sitten meneekin.
ei tarvi onneksi vaan istua ja ihmetellä. saa sitten nähdä keskiviikkona mitä töitä pääsen tekemään.
kun menen sinne kehräämölle. toivottavasti jotain mukavaa hommaa. millä saa ajan kulumaan. yksi ohjaajista kyseli multa eilenä että miten siellä kehräämöllä oli mennyt. ja mitä tein siellä.
kerroin mitä tein ja sanoin myös että tykkäsin siitä pakasta.
onneksi mä herään joka aamu aikaisin niin keskiviikko aamuna ei ole vaikeaa herätä. herään aina heti kun kello soi. mä en halua enää nukkua pitkään. ainakaan arkena. mutta sitten viikonloppuna kun olen lomilla niin mä nukun suurimman osan ajasta.
nukun silloin aina pitkään ja sitten siihen päälle vielä päikkärit.
poikaystävä välillä valittaa että nukun aina liikaa. mutta se antaa mun aina nukkua. ja herättelee sitten aina mut välillä.
viimeksi kun olin poikaystävän luona niin lauantaina nukuin kolmen tunnin päikkärit. ja heräsin siihen kun oltiin menossa saunaan. sitten saunan jälkeen olin vielä hetken hereillä. katsoin telkkaria ja menin taas jo yhdeksältä nukkumaan. saa nähdä mihin asti jaksan valvoa sitten tänään. menen varmaan jo yhdeksältä nukkumaan. aijon ottaa iltalääkkeet ihan normaalisti illalla. mä otan ne aina seitsemän jälkeen kun on iltapala. aina iltapalalla me asukkaat otetaan aina ne iltalääkkeet silloin. onneksi toi leponex lääke pistää nukuttamaan.
hyvä uni lääke. onneksi mä nukun tosi hyvin joka yö. yleensä en heräile yöllä onneksi. nukun aina vähintään sen 9 tuntia.
no sitten kun on nukkunut hyvin niin jaksaa hyvin seuraavan päivän.
ja syö hyvin niin jaksaa silloin myös. vaikka mulla on tämä syömishäiriö niin mulle aina maistuu onneksi ruoka. ja teen aina niin että syön mahan täyteen. niin jaksaa. ja ettei paino saa tippua.
ja viikonloppuisin herkuttelen. onneksi viikolla en syö silleen joka päivä suklaata. syön vaan normaalia ruokaa. sitten kun se viikonloppu tulee niin silloin on mukavaa syödä taas herkkuja.
ja kun odottaa sitä hetkeä että saa syödä.
saa nähdä mitä leffa mässyä ostetaan tänään poikaystävän kanssa.
mun tekisi mieli jotain irtokarkkeja. tai sipisä. pitää kysyä poikaystävältä että mitä se haluaa. jotain ostetaan silti.
netflixistä katsotaan sitten ne leffat. mun kannettavalta.
en ole vielä kerennyt katsomaan animea. huomenna ajattelin katsoa.
kun on aikaa. ja huomenna aijon katsoa tabletilta sen ikuisesti nuori jakson. en ole vielä kerennyt katsomaan sitä. mun piti eilenä katsoa se mutta se vähän jäi. putous tulee taas illalla. aijon varmaan katsoa sen. jos en keksi muutakaan tekemistä.
tai sitten olen koneella. huomenna ajattelin katsoa taas frendejä. tai tänään aijon katsoa. eilenä en katsonut yhtään.
en muistanut tai kerennyt. vielö on monta kautta vielä. olen vasta toisella kaudella. ai niin ja niitä leffoja pitäisi myös katsoa.
niitä on suosikeissa muutama. laitoin äsken tabletin latautumaan. annan sen rauhassa latautua. on sitten akku taas täynnä niin sitä voi taas käyttää. toi tabletti oli kyllä hyvä hankinta.
sillä voi katsoa vaikka mitä ohjelmia ja sarjoja. ja ruutu on sopivan kokoinen mistä katsoa. se on aina mukavaa kun makoilee sohvalla tabletti sylissä ja katsoa jotain sarjaa. sekin on yksi tapa aina rentoutua. ja saa hyvin ajan kulumaan. mun tabletti on valkoisen värinen. aina kun olen poikaystävän luona ja se on mukana niin poikaystäväkin välillä käyttää sitä. annan sen käyttää sitä ihan vapaasti. se saa käyttää sitä niin paljon kun haluaa.
silläkin on tabletti mutta se on vähän vanha ja huono.
niin se käyttää sitten mun tablettia. ja poikaystävä laittaa sen aina latautumaan välillä jos en itse muistaa laittaa sitä.
saa nähdä kuinka kauan toi mun tabletti sitten vaan kestää. se on ollut mulla nyt alle vuoden vasta. sain sen viime kesänä.
toivotaan että kestää pitkään vielä. mutta nyt alkoi tiskaaminen.
ja musiikin kuuntelu siinä samalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.