IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

klubitalo ja sähly tänään.Tiistai 15.12.2015 08:10

olen tänään menossa taas klubitalolle aamulla. saan siellä kulutettua taas aikaa. eielnä oli vähän huono päivä. mutta illalla sitten taas olo alkoi helpottaa. käytiin kaverin kanssa lenkillä illalla. itkin jopa eilenä. mua vaan itketti. mutta sitten kun sain itkettyä niin olo alkoi silloin vähän helpottaa. aijon ottaa rauhottavan mukaan kun olen menossa sinne klubitalolle. jos tulee huono olo niin se on sitten varmuuden vuoksi mukana. pitää syödä hyvä aamupala tänään niin jaksaa aamupäivän klubitalolla. ruokailu meillä on siinä kahdentoista aikaan. ai niin mun pitää soittaa sinne että olen tulossa syömään sinne.
soitan sinne tuossa ennen yhdeksää. koska ennen kymmentä sinne pitää ilmoittaa että on tulossa syömään.
menen sinne taas bussilla. saan ohjaajilta bussi kortin taas.
ei onneksi tarvi itse maksaa noita matkoja. tänään on taas sähly iltapäivällä. päästään taas parhaan kaverin kanssa pelaamaan. me naiset voitettiin viimeksi. ja tänään yritetään taas voittaa.
tulee varmasti ihan mukava peli. ainakin siinä saa liikuntaa samalla.
siinä on sitten mun tämän päivän liikunnat. suunniteltiin kaverin kanssa että mennään taas lenkille huomenna illalla.
mennään varmaan sama lenkki mikä tehtiin eilenä. se kestää sen puolituntia. se on ihan hyvä aika kävellä. menin eilenä sittenkin kaupassa käymään. piti ostaa puuroa koska se alkaa kohta loppumaan. nyt on sitä taas eikä tarvi vähään aikaan hakea. mä syön tuota nalle merkkistä puuroa. se on hyvää ja halpaa.
keitän sen puuron aina mikrossa. nopeaa.
en mennyt seppälässä käymään. päätin vaan että ruoka kauppa eikä mikään muu. rahaa saa mennä vaan ruokaan tässä kuussa. en shoppaile mitään enempää tässä kuussa. ja mä olen tajunnut sen että en tarvitse mitään mitä mulla jo on.
sen olen nyt viime aikoina oppinut. ja poikaystävä on sanonut mulle monta kertaa etten tarvitse mitään.
säästän rahaa taas. mutta ensi vuoden puolella aijon ostaa jotain kivaa sitten itselle. ylihuomenna mulla on se psykologi aamulla. muistaakseen kymmeneltä oli aika. pääsee sinne taas juttelemaan. ei haittaa. mulla on sitten aika paljon kerrottavaa. pitää kertoa tuosta klubitalosta ja kehräämöstä missä olen töissä.
ja muutenkin kerron samalla miten olen viime aikoina voinut.
hyvin se keskustelu menee. ei mitään paineita. sitten kun on taas käynyt siellä niin ei tarvi taas kuukauteen mennä sinne.
sain eilenä luettua uusimman anime lehden. siinä oli yksi anime sarja minkä aijon katsoa jossain vaiheessa. mikä vaikutti kiinnostavalta. varmaan taas katselen tabletilla jotain taas tänään kun tulen klubitalolta. ehkä katson taas frendejä tai ensisilmäyksellä sarjaa. no pitää katsoa. pitää mennä kohta kaivamaan vaate kaappia että mitä pistän tänään päälle. mulla on taas vaate kriisi. katson kohta kun olen kirjoittanut eka blogin.
sain eilenä pestyä pyykkiä. nyt pitää vaan lakanat pestä loppu viikosta. kohta tiskaan taas. voisi kohta kuunnella vaikka musiikkia.
päivä lähtee mukavasti käyntiin kun kuuntelee. tulee hyvä fiilis.
onneksi noi naisten vaivat alkaa olla pikku hiljaa ohitse. viimeiset paineet saan purettua tuolla sählyssä. illalla menen taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. sitten on taas skypetystä poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse iltaa viettämään. katsotaan taas salkkarit ja uusi päivä.
nyt on aika pirteä olo. join taas hetki sitten aamu kahvit. se herättää aina. vahvaa mustaa kahvia. en laita mitään maitoa tai sokeria sekaan. se menee aina mustana. tykkään mustasta kahvista.
ja sen pitää olla aika vahvaa että herää.
teetä kerkiän juomaan vasta kun tulen sieltä klubitalolta.
tänä aamuna en kerkiä. no sitten tee maistuu todella hyvältä kun tueln sieltä klubitalolta. pitää juoda tänään ainakin pari kupillista sitä. juon seuraavan teen sitten vasta kun menen kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. mutta. ihan mukava päivä taas tulossa tänään. ja huomenna sitten taas töihin. aijon herätä huomenna siinä puoli seitsemältä. kerkiää juomaan kahvit, kirjoittaa blogin ja syömään aamupalan. lähden siinä kahdeksan jälkeen kävelemään sinne kehräämölle. tulee varmasti ihan mukava työ päivä.
olen sitten siellä taas sen viisi tuntia. kahteen asti.
saa nähdä mitä pääsen tekemään sitten huomenna. toivottavasti jotain mukavaa puuhaa millä saa ajan kulumaan.
onneksi mun kaverikin on töissä siellä myös niin on seuraa.
jaksan varmasti hyvin tämän viikon taas. nyt ei ole onneksi tällä hetkellä ahdistavaa oloa. hyvä että sain itkettyä vähän eilenä
niin nyt ei ole kauhean kireää oloa. kyllä tää tästä taas.
nyt on vähän parempi päivä taas.
enää muutama päivä niin tulee kelalta se vähän yli sata euroa.
saan maksettua sitten tämän kuukauden viimeisimmän laskun.
sitten on hyvä mieli kun on saanut ihan kaikki laskut taas maksettua.
ei tarvi niitä sitten enää miettiä. teen aina silleen että aina kun tulee laskuja niin yritän maksaa ne melkein heti ettei unohdu.
ja saa ne äkkiä pois alta. sitten samalla näkee paljon jää tilille rahaa.
onneksi mun raha asiat on hyvin tällä hetkellä. ei mitään stressiä niistä. lääkkeet riittää mulle joulun yli. laskin eilenä vähän noita lääkkeitä kun jaoin ne dosettiin.
ei tarvi hakea mitään. ensi vuoden puolella tammikuussa pitää hakea sitten taas jossain vaiheessa lisää leponexia.
masennuslääkkeet ei ainakaan mulla ole heti vielä loppumassa.
niitä on nyt taas ihan riittävästi. ja medipam rauhottavia mulla on myös yksi paketti taas. hyvä että niitäkin on. jos tulee taas semmoinen olo että joutuu ottamaan niitä.
eli jos toi ahdistus iskee vaikka. onneksi noi rauhottavat alkaa aika nopeasti vaikuttamaan kun ottaa sen. ne vaikuttaa jo alle kymmenessä minuutissa. sitten olo on semmoinen ettei enää ajattele mitään. ja se mieli rauhoittuu. jos vaikka mielikuvitus laukkaa rajuna niin rauhottava auttaa siihen ainakin.
hyvä lääke. ja se auttaa aina tuohon huonoon oloon.
en nyt viime aikoina ole syönyt niitä. hyvin on mulla nyt mennyt. ja hyvin olen jaksanut tähän asti. positiivisella asenteella vaan olen mennyt. eikä ole mitään paineita koska olen sen oppinut elämään päivän kerrallaan. ja hetken kerrallaan.
siinä samalla nautin elämästä. sitä ei koskaan tiedä mitä huomenna voi tapahtua. pitää vaan nauttia kun pystyy.
ja olen onnellinen tällä hetkellä. tykkään mun elämästä tällä hetkellä.
mulla on ihanat kaverit ja ihana poikaystävä. joita rakastan tosi paljon. niiden takia jaksan elää päivästä toiseen. en ole yksin.
ja meillä on aina hyviä ja hauskoja hetkiä. ja tuetaan toinen toisiamme. ja se on parasta että mä näen mun kaverit joka päivä. poikaystävän kanssa näemme aina viikonloppuisin.
mutta skypetellään joka päivä aina illalla. se vähän yli tunti aina.
sen jälkeen menen aina iltapalalle ja parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. ja yhdeksältä nukkumaan. eilenä nukahdin saman tien kun pääsin omaan sänkyyn. menin jo ennen yhdeksää nukkumaan eilenä. alkoi väsyttämään. mutta nyt jaksaa taas kun on nukkunut hyvin. mutta. nyt menen kaivamaan vaate kaappia ja miettimään mitä pistän päälle tänään. farkut laitan ainakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.