IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään töihin :)Keskiviikko 16.12.2015 07:41

tänään on taas työpäivä. mä heräsin tuossa puoli seitsemältä. ja keitin äsken aamu kahvit. nyt on hyvä ja pierteä fiilis. tästä tulee hyvä päivä. positiivisella asenteella vaan mennään.
eilenä olin siellä klubitalolla. oli ihan mukavaa. sain siellä kulutettua aikaa. sitten kun tulin sieltä niin aloin katsomaan tabletilla taas ensisilmäyksellä sarjaa. katsoin sitä siihen asti kun oli sähly. miehet voittivat tällä kertaa. parilla maalilla. mutta hyvä peli oli silti ja oli mukavaa pelata. nyt sähly jää joulu tauolle ja jatkuu sitten taas ensi vuoden puolella. kaikki noi ryhmät jää joulu tauolle.
ja jatkuu sitten ensi vuoden alussa.
mutta fiilis on hyvä tällä hetekllä. ihan mukavaa lähteä töihin.
lähden tuossa vähän yli tunnin päästä. syön kohta ruisleipää mitä tein eilenä valmiiksi. jaksaa sitten aamun siellä. taide ryhmä on siinä aamulla taas niin menen sinnekkin. sekin on töiden lisäksi.
mä ja kaveri ollaan siinä samassa ryhmässä.
aloitin tekemään viimeksi uutta kuvaa. liiduilla. niillä on ihan mukavaa piirtää. se ryhmä kestää sen puolitoista tuntia. yhteentoista asti. sitten sen jälkeen työt jatkuu taas. yhdeltätoista meillä on ruoka.
kuulin että tänään on ruokana pinaatti lettuja. ne on ihan hyviä. syön hyvin niin jaksan sitten loppu päivän. illalla ollaan menossa kaverin kanssa taas lenkille. sen jälkeen katsotaan taas lemmen viemää ja juodaan teetä. pääsee rentoutumaan lenkin jälkeen. skypetystä taas poikaystävän kanssa ja parhaan kaverin luokse illalla. tää päivä menee varmasti taas äkkiä. mutta aijon nauttia tästä päivästä. mukavia asioita taas tänään tiedossa.
mä ja poikaystävä ei nähdä nyt tänä viikonloppuna. se lähtee moikkaamaan yhtä kaveria viikonlopuksi. sanoin että menee vaan. kyllä me keretään olla vielä monta ja monta viikonloppua yhdessä.
sitten on mukavaa taas nähdä toista pitkän ajan jälkeen.
olen ehkä menossa kotiin viikonlopuksi. katsoo miten menee tää loppu viikko ja millainen fiilis on sitten perjantaina. olenko ihan puhki ja jaksanko lähteä edes lomille. no sen näkee sitten. elän nyt vaan päivän kerrallaan. ei mitään stressiä.
en tarvinut onneksi rauhottavaa eilenä. se oli mulla mukana varmuuden vuoksi jos klubitalolla olisi tullut huono olo. mä selvisin.
hyvä minä. en ota nyt mitään rauhottavaa tuonne töihin koska tiedän että mulle ei tule huonoa oloa siellä. ja mun kaveri on siellä niin olo tuntuu vähän turvallisemmalta.
menen sitten sivuun jos huono olo iskee.
ihan mukavaa mennä illalla lenkille kun siellä on ihanan kirpeä ilma kun on pakkasta. ei ole mitään sadetta tai räntää.
tulee hyvä lenkki. mennään taas sama lenkki reitti kun viimeksi. se kestää sen puoli tuntia. kävellään ripeää tahtia.
huomenna aamulla mulla on se psykologi. oli vissiin kymmeneltä aika. siivoan sitten kämpän loppuun kun tulen sieltä. huomenna on taas siivous päivä. siivoan aamulla sen minkä kerkiän ennen kun menen sen psykologin luokse. ihan ok mennä sinne taas. nyt siihen on alkanut tottumaan ja se on ihan ok psykologi. en inhoa tai mitään.
ihan mukavan oloinen. jonka kanssa jutella.
varmaan se keskustelu kestää sen puoli tuntia taas. ei kauaa. kerron että olen alkanut käymään klubitalolla ja että olen töissä.
niissä riittää kerrottavaa. ja tietysti jutellaan siitä miten olen voinut viime aikoina. sanon että hyvin on mennyt.
kerkiän takaisin lounaalle kun tulen sieltä.
toiminta tunti on taas huomenna. saa nähdä mitä silloin tehdään. onneksi molemmat kaverit tulee myös siihen ryhmään. on seuraa.
käyn varmaan taas kaupassa huomenna. tai sitten perjantaina.
jee. kohta saa syödä taas suklaata kun viikonloppu lähestyy.
syön sen poikaystävän ostaman suklaa levyn sitten.
ja mulla on yksi pähkinä pussi syömättä. syön senkin viikonloppuna.
niissä pähkinöissä on suolaa ja hunajaa. ne on todella hyviä. niitä myydään lidlissä. ne on aika kalliita. maksaa vähän yli pari euroa pussi. ne on hyvä sipsin korvike. jos ei halua syödä vaikka sipsiä, niin ostaa pähkinöitä sen sijasta. ja niissä pähkinöissä on paljon kuitua ja ovat terveellisiä. en ole koskaan syönyt oikeen mitään pähkinöitä mutta noista mä tykkään.
syön nyt tässä samalla aamupalaa kun kirjoitan. alkoi olla nälkä joten aloin nyt syömään. se on ihan hyvä kävellä sinne kehräämölle niin herää siinä samalla. sinne on alle puolen tunnin kävely matka. ei ole kamalan kaukana. saa siinäkin samalla lenkkeiltyä.
kohta pitää tiskata taas. tiskaan ennen kun lähden. ei jää lojumaan noi tiskit. sänkykin pitää pedata.
nukuin tosi hyvin viime yön. nukahdin jo yhdeksän aikaa kun tulin parhaan kaverin luota. katsottiin taas salkkarit ja uusi päivä. salkkarit jäi aika outoon kohtaan. pitää katsoa taas tänään.
ai niin aamu lääke pitää ottaa kohta. ettei vaan unohdu. se on mulla tuossa yhdessä purkissa. masennus lääke. se menee vaan mulla aamuisin. ei onneksi mene leponexia aamulla. jos sitä joutuisi syömään aamulla, olisin aika väsynyt ja tokkurassa. leponex pistää väsyttämään kun sitä syö. ihan hyvä että otan sen lääkkeen aina illalla niin saan nukuttua hyvin. hyvä uni lääke siinä samalla.
ja se rauhoittaa. kohta pitää laittaa farkut jalkaan. ja joku paita.
en vieöä tiedä että minkä paidan laitan töihin. noi yhdet siniset farkut laitan jalkaan. pankki korttia en aijo ottaa mukaan ettei se häviä. enkä mä tarvitse rahaa yhtään kun menen sinne töihin.
sieltä saa onneksi ruoan. niin sillä pärjää hyvin loppu päivän.
saa sitten tulevaisuudessa nähdä otanko sitten lisää työ päiviä.
hyvin on nyt ainakin mennyt. hyvin olen jaksanut.
ainakin on viikolla kivasti tekemistä. on noi ryhmät, klubitalo ja toi työ paikka. viikot menee hurjaa vauhtia kun on tekemistä. olen nyt aika tyytyväinen tähän mun viikko ohjelmaan.
mikä ollaan ohjaajien kanssa suunniteltu.
ja ohjaajat ovat myös nyt aika tyytyväisiä siitä että olen alkanut käymään klubitalolla ja töissä. tää on osa tätä mun kuntoutusta.
ja sen olen huomannut että nyt mulla menee paremmin kuin koskaan. paino on kohillaan, ei ole tipunut yhtään. se on noussut mikä on hyvä asia. syön hyvin joka päivä. toi syömishäiriö ei tunnu niin pahalta. ja olen iloinen ja onnellinen. mikä voisi olla parempaa.
mä nautin joka päivästä. jokaisessa päivässä on monta hyvää asiaa. mistä nauttia. en enää juo alkoholia tai polta tupakkaa.
en ole ollenkaan riippuvainen niistä. ne asiat vaan pilaa terveyden.
ja säästää paljon rahaa. suklaasta en aijo luopua koskaan.
se on yksi mun nautinnoista. suklaata pitää aina syödä joka perjantai kun alkaa viikonloppu. siitä se viikonloppu aina alkaa.
voi herkutella. enkä silloin mieti mitään kaloreita.
sitten viikonlopun jälkeen alan aina liikkumaan. lenkillä ja salilla.
tykkään kovasti liikunnasta. tulee aina hyvä fiilis lenkin jälkeen. pääsee kuumaan suihkuun ja keittää teetä. se on yksi mun lempi asioista. siitä mä nautin. en jaksa nyt meikata kun menen töihin.
laitan hiukset taas ponihännälle. sormukset laitan sormiin ja ranne korut. ne riittää. vähän yli puoli tuntia niin täytyy lähteä.
laitan musaa soimaan kun alan tiskaamaan.
tästä se päivä lähtee hyvällä fiiliksellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.