IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

eilenä oli ihan mukava työ päivä. ja se taide ryhmä oli mukava missä olin aamulla. sain taas siinä tehtyä yhden työn loppuun ja aloitin taas uutta. nyt teen taas yhtä ihmis hahmoa. se on tällä kertaa lyijy kynä työ. ensi kerralla piirretään hiilellä jotakin.
ennen piirsin aina hiilellä. nyt on taas mukavaa kokeilla sitä monen vuoden tauon jälkeen. en vaan tiedä että millaisen kuvan piirrän sitten sillä hiilellä. juttelin ohjaajien kanssa jotka ovat töissä myös siellä että millaisia hommia alkaisin pikku hiljaa tekemään. mulle ehdotettiin että pääsisin vaikka kahvilaan töihin. sanoin että mikäs siinä. ihan mielelläni menen sinne sitten. en ole varma että onko se sitten keskiviikkoisin koska olen vaan nyt alkuun silloin töissä. no sen näkee sitten.
sitten taas tehtiin kaverin kanssa noita tonttuja. maalailtiin niitä taas.
siinä meni sitten ainakin se tunti.
olen päättänyt että otan tästä lähtien sinne töihin omat eväät. huomasin että ruokaa mitä siellä on ei ole mun mielestä ollenkaan hyvää. enkä halua maksaa siitä viittä euroa jos se on pahaa. ja tulee halvemmaksi kun otan omat eväät sinne. mun pitää jutella sitten niiden ohjaajien kanssa tästä asiasta. haluan olla rehellinen.
en tykkää niiden ruoasta. siitä tulee ihan mieleen noi sairaala ruoat kun olin osastolla. tänään mulla on toi psykologi. en nyt muista oliko se aamulla vai iltapäivällä. mun pitää kysyä ohjaajilta kun menen aamupalalle. kun olen kirjoittanut taas tämän blogin niin alan siivoamaan. loput sitten siivoan kun tulen sieltä takaisin.
tai jos se psykologi aika on iltapäivällä niin kerkiän tänä aamuna siivota kaikki. ajattelin olla viikonlopun täällä. mun molemmat kaveerit on myös täällä. vietän niiden kanssa laatu aikaa. poikaystävä lähtee sinne reissuun viikonlopuksi. luvattiin soitella toisillemme. tänään me keretään hyvin skypettämään vielä illalla.
ajattelin mennä taas lenkille illalla. eilenä oltiin kaverin kanssa lenkillä. oli hyvä lenkki. tuli hyvä fiilis sen jälkeen. kun pääsi siuhkuun ja keitettiin teetä. tänään on taas toiminta tunti. iltapäivällä. saa nähdä mitä tehdään. käyn kaupassa taas tänään.
aijon ottaa nyt tämän viikonlopun mahdollisimman rennosti. lepään taas niin jaksan ensi viikon. aijon katsoa taas viikonloppuna ensisilmäyksellä sarjaa, animea, frendejä, leffoja.. silleen saan ajan kulumaan. ja värittää täytyy taas kun on aikaa, olla koneella, käydä lenkillä, viettää kavereiden kanssa aikaa. siinä se viikonloppu meneekin mukavasti. tää viikko on mennyt todella hyvin. hyvin olen jaksanut ja kaikkea. ei ole alkanut ahdistamaan tai mitään.
eikä ole joutunut ottamaan rauhottavia.
on ollut hyvä ja positiivinen fiilis. ihan ok mennä sinne psykologille.
tulepaahan taas juteltua siinä samalla. mulla on paljon kerrottavaa. en ole käynyt vähän yli kuukauteen sen luona.
aamupala on taas tunnin päästä. kerkiän vähän siivoamaan ennen sitä. en varmaan kerkeä juomaan teetä aamulla jos mulla on se psykologi aika kymmeneltä. pitää lähteä puoli kymmeneltä kävelemään sinne niin kerkeää ajoissa. sinne on vaan vartin kävely matka. no tuleepahan samalla lenkki heitettyä.
ja saa raitista ilmaa siinä samalla. lakanat pitää pestä tänään ja vaatteita. niin viikonloppuna ei tarvi sitten pestä.
pesen kaikki tänään. varmaan tuossa lounaan jälkeen katson onko pesukone vapaa. huomenna saa syödä taas suklaata. ja pähkinöitä.
siinä on osa mun viikonloppu herkut. voi taas herkutella.
mukavaa viettää sitten perjantai iltaa parhaan kaverin kanssa.
tulee mukava ilta varmasti. katsoo jos vaikka valvoisi vähän pitempään. mutta aijon viikonloppunakin herätä siinä seitsemältä.
en vaan osaa nukkua pitkään kun olen täällä. on nyt vaan tottunut että herää silloin, keittää kahvia ja kirjoittaa blogi. siitä on vaan tullut tapa. silleen mun joka aamu lähtee aina käyntiin.
ja päivästä ei tule mitään ellei ole kirjoittanut blogia.
olen nyt kirjoittanut tätä blogia muutaman vuoden.
ja mä koitan joka päivä kirjoittaa jotain. mitä tulee mieleen ja kirjoittaa mun elämästä. mitä aina teen joka päivä, millainen fiilis on jne. tykkään kirjoittaa. hyvistä asioista ja huonoista asioista.
mutta. nyt tällä hetekllä on ihan hyvä olo. kahvi sai mut taas heräämään. tästä tulee ihan mukava päivä taas. vähän rennompi päivä mitä eilenä. ja huomenna on taas aamulla naisten ryhmä.
kuulin että vietetään vähän pikku jouluja.
juodaan glögiä ja syödään pipareita. no meneehän se aamu silleen.
ja sitä on mukavaa viettää kun molemmat kaverit on mukana.
käyn ehkä tokmannilla huomenna. katsoo jos jaksaa.
menen huomenna illalla taas lenkille. pakko päästä.
olen jäänyt tuohon lenkkeilyyn koukkuun. yritän aina joka päivä käydä sen puolen tunnin lenkin. mä vaan jotenkin tykkään aina kävellä ja saa samalla raitista ilmaa. se aina piristää mua.
ja tulee se hyvä olo lenkin jälkeen. ja jos vituttaa tai on kireä olo niin menee vaan lenkille. se vähän auttaa. mua ainakin. saa siinä lenkin aikana vähän ajatella asioita ja tuulettaa ajatuksia.
tekee mulle aina hyvää. sen jälkeen on ihanaa päästä kuumaan siuhkuun. sen jälkeen mä aina rentoudun. on toi lenkkeily parempi asia kuin joku tupakka. onneksi en polta enää. kannatti silloin lopettaa viisi vuotta sitten. en kadu yhtään. ei ole riippuvainen tai mitään. ja siinä säästää tosi paljon kun ei polta. tupakka vaan kallistuu koko ajan. kohta joku aski maksaa sen kymmenen euroa.
huhhuh. sillä rahalla saisi monta suklaa levyä.
ja ruokaa pystyy ostamaan sillä rahalla. onneksi poikaystävä ei polta tupakkaa. mun kaverit polttaa. ne saa polttaa jos haluavat.
me kaikki ollaan erilaisia. jotkut tykkää polttaa jotkut ei.
mielummin käytän ne tupakka rahat vaikka shoppailuun tai säästän.
ja en tykkää tupakan hajusta yhtään. se on vaan niin voimakas ja paha haju. ja terveys menee jos polttaa. ja kun polttaa sen monta vuotta niin on varmasti sitten vaikeaa lopettaa. itse kerkesin polttamaan sen kolme vuotta vaan. sitten lopetin.
20 vuotiaana lopetin tupakan polton. hyvä päätös oli.
ohjaaja oli mun tukena kun lopetin. aloin vaan syömään nikotiini purkkaa. ja sitten se tupakan poltto loppui.
en muista vaan enää että kauan mä söin sitä nikotiini purkkaa.
jonkun aikaa. ja se on hyvä etten juo enää alkoholia. se ei oikeen sovi tämän lääkityksen kanssa. olen sen tajunnut vihdoinkin.
ja tulee vaan huono olo ja krapula. ei mitään järkeä. juon mielummin limsaa. siitä ei tule huonoa oloa tai maha kipeäksi.
ja sen huomasin että mun maha ei kestä alkoholia. mulle tulee helposti maha kivut mitkä voi kestää sen pari viikkoa. kiitos ei enää.
nyt maha ei ole enää kipeä kun lopetin juomisen.
ja siinä säästää taas paljon rahaa. siideri ja lonkero on nykyään aika kalliita. mielummin käytän ne rahat vaikka suklaaseen. suklaasta en aijo luopua koskaan. se on yksi parhaimmista asioista.
mielummin syön suklaata kun juon.
suklaan syömisestä ei tule huonoa oloa tai maha kipeäksi. paitsi jos syö liikaa suklaata. mulle tulee vaan ähky olo jos syön sitä liikaa.
ei onneksi muuta. pidän aina sitten taukoa ja syön taas.
mutta. nyt voisi alkaa tämä siivoaminen. kerkeää jonkin verran siivoamaan. aloitan imuroimalla. sen jälkeen moppailen.
ja vessa pitää siivota. huomenna sitten kirjoitan blogiin miten meni sen psykologin luona. ja tästä päivästä. tulee varmasti taas kivasti tekstiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.