IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lähden tänään neljäksi päiväksi kotiin. vietän joulun siellä. äiti tulee hakemaan mut iltapäivällä. pitää alkaa pikku hiljaa pakkailemaan. aijon ottaa kannettavan ja tabletin mukaan. olen ainakin perjantaihin asti. eilenä vaan tuli semmoinen olo illalla että hitto pitäisikö jo lähteä kotiin? nyt kun joulu niin me saadaan olla pitempään lomalla.
saadaan pitää vähän pitempiä lomia. mikä on vaan hyvä. mun kaikki sisarukset tulee myös kotiin viettämään joulua. mukavaa. näen taas niitäkin. ihanaa lähteä pitemmälle lomalle. odotan innolla jo iltapäivää kun saa lähteä. koitan lomalla kirjoittaa joka päivä blogia. ettei se vaan jää. kerron miten kotona on mennyt jne. kerron mitä olen puuhastellut.
olen menossa vielä tänä aamuna klubitalolle käymään. menen taas bussilla ja olen noin pari tuntia siellä. olen sitten takaisin siinä puoli kahdelta. hyvin kerkeän takaisin ennen kun äiti tulee hakemaan.
pitää käydä kaupassa tänään ennen kun ne menee jouluksi kiinni. eilenä mä kävin kaupassa. ostin taas pari pakettia teetä. ai niin mun teet pitää ottaa lomille mukaan niin saa sitä juotua. en koskaan juo lomilla kahvia vaan teetä. tee on parempi.
mun pitää soittaa töihin tänään etten ole huomenna tulossa.
koitan hoitaa sen tänään. ja muutenkin huomenna siellä on aika rento päivä niin ei se haittaa etten mene sinne. pitää vaan ilmoittaa etten tule. soiteltiin poikaystävän kanssa eilenä niin kerroin sille että menen kotiin tänään. se sanoi että lupaa tulla käymään.
näen sitten sitäkin. odotan kovasti uutta vuotta. ihanaa viettää se sitten poikaystävän kanssa. odotan innolla.
ja olen sitten vähän pitempään sen luona.
olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. hyvä että olen näin hyvässä kunnossa jouluna. mä pelkäsin sitä kauheasti etten olisi jouluna hyvässä kunnossa. mutta nyt olen. ihanaa. täytyy sitten nauttia lomasta täysillä. ja se on mukavaa että näkee taas perhettä pitkästä aikaan. ja viettää joulua niiden kanssa. mulla on vaate kriisi että miten pukeudun jouluna. pitää tässä aamulla katsoa ja pakata vaatteet valmiiksi. katson sen kun olen kirjoittanut blogin ja pakkailen siinä samalla. ai niin tää kämppä pitää laittaa kuntoon ennen kun lähden. pitää tiskata, pedata sänky..on sitten kiva palata lomilta siistiin kämppään. aamupala on taas tuossa tunnin päästä. hyvin kerkiää tehdä asioita ennen kun lähden klubtalolle.
lähden taas sillä bussilla mikä lähtee varttia vaille kymmenen aamulla. matka kestää sen puoli tuntia.
ai niin mun pitää katsoa noi vaatteet sinnekkin. en tiedä mitä pistän päälle tänään. taas vaate kriisi päällä.
eilenä oli ihan mukava päivä. kävin eilenä kaupassa, katselin taas yhden leffan netflixistä, ja ensisilmäyksellä sarjaa katsoin, animeakin jaksoin katsoa pari jaksoa. kohta olen saanut katsottua working!!! animen toisen kauden loppuun. vielä on yksi jakso jäljellä. aijon katsoa sen tässä lähi aikoina kun vaan ehtii. sitten olen senkin katsonut. sitten voi aloittaa uutta anime sarjaa katsomaan. ja niitä on muutama tällä hetkellä. no ainakin on katsottavaa siihen asti kun alkaa noi uudet sarjat. niitä odotellessa.
ai niin kun pääsen kotiin niin tabletin voi vaikka silloin laittaa taas latautumaan. akku on kohta loppu siitä. tuli eilenä katsottua aika paljon sillä. käytiin kaverin kanssa lenkillä eilen illalla ja katsottiin lemmen viemää. juotiin samalla teetä ja juteltiin. annoin kaverille ja parhaalle kaverille eilenä noi joululahjat. sanoin samalla niille että lähden jo tänään joulu lomalle. ne lähtee vasta keskiviikkona.
mä sain kavereilta myös pari lahjaa. avaan ne vasta joulun jälkeen kun tulen lomalta. en viitsi ottaa niitä mukaan lomille.
ai niin pitää soittaa kllubitalolle että olen tulossa syömään. soitan tuossa aamupalan jälkeen. sain eilenä pestyä pyykit. samalla pesin muutaman pyyhkeen siinä samalla. omistan aika monta pyyhettä. varmaan viisi pyyhettä roikkuu tuolla vessassa. niitä on hieman kertynyt. no parempi olla niitä enemmän kun taas yksi kappale. ja niitä on hyvä aina pestä välillä kun pystyy. ettei ne ala haisemaan pahalle. ja onhan se kivempi että on taas puhtaita pyyhkeitä.
lakanoita en ole jaksanut pestä viime aikoina. koitan ne pestä sitten taas kun tulen joulu lomilta. se on yksi mun tavoite.
kohta voisi laittaa musaa soimaan. loma fiilis sitten vaan lisääntyy.
nyt täytyy fiilistellä. on tulossa varmasti mukava joulu. aijon nauttia. pääsee taas saunaan. ihanaa. pitää muistaa ottaa sauna kamat mukaan. ettei vaan unohdu. ja äidltä pitää pyytää että se lyhentäisi vähän taas näitä mun hiuksia. ne on taas kasvanut hirveästi. ottaisi taas muutaman sentin pois. sitten mulla olisi taas vähän polkka tukka. ja sitä on helpompi hoitaa kun on vähän lyhyemmät.
mutta haluan että saan ne vielä silti pomi hännälle.
tykkään enemmän lyhyistä hiuksista kun taas pitkistä. kyllä mulle sopii myös pitkä tukka, mutta mulla menee se sitten paljon nopeammin takkuun. ja mulla on niin paksut hiukset niin sitä on vähän vaikeampi hoitaa. kun on lyhyemmät niin sitten vaan riittää se shampoon ja hoito aineen käyttö. ja harjaa niin sitten ne on hyvät. onneksi olen saanut oman värin kasvatettua takaisin niin ei tarvi enää koskaa värjätä hiuksia. tykkään enemmän luonnollisista hiuksista. että on se oma hius väri. muistan kun olin teini niin silloin tuli värjättyä hiuksia jatkuvasti. mutta ei enää onneksi. se on ohi.
olen kasvanut aikuiseksi. alkaa olla nälkä taas. no kohta pääsee aamupalalle. mä voisin vähän imuroida tätä kämppää.
mun piti eilenä imuroida mutta en jaksanut. tänään täytyy ennen kun lähden lomille. kerkeää ihan hyvin iltapäivällä kun tulen klubitalolta. onneksi saan netin puhelimesta niin pystyy olla netissä kotona. ja pystyy skypettämään poikaystävän kanssa illalla.
pitää muistaa ottaa noi kuulokkeet mukaan. ettei vaan unohdu.
pystyy sitten puhumaan niillä. uskon että klubitalolla menee hyvin tänään. ei tule mitään ahdistusta. positiivisella asenteella menen sinne taas. ei mitään hätää ja nyt olen onneksi tottunut käymään siellä. aluksi jännitti mutta enää ei onneksi jännitä.
eikä noi bussi matkat tunnu onneksi pahalta. ennen mua ahdisti olla bussissa. se liittyy jotenkin tähä mun sairauteen. ja tää on hyvää harjoittelua samalla kun menen klubitalolle.
onneksi noi bussit ei ole kamalan täynnä kun olen ollut.
en jaksa meikata tänään. laitan hiukset vaan kiinni ja siistit vaatteet päälle. se riittää. tunnen taas itseni ihan hyvännäköiseksi ilman meikkiä. eikä sitä aina tarvi meikata. iho saa vähän hengittää samalla. mä yritin yhdessä vaiheessa käyttää ripsiväriä mutta ei se oikeen onnistunut. mulla on tosi lyhyet ripset. eikä niistä tullut koskaan pitkiä. joten totesin että ei onnistu. pärjään ihan hyvin ilman mitään ripsiväriä. sekin tuli testattua.
mä vaan käytän yleensä puuteria ja huulipunaa. ne riittää mulle.
onneksi mulla on hyvä ja tasainen iho niin se puuteri aina riittää mulle. sillä saa tummat silmänaluset peitettyä hyvin.
en osaa käyttää mitään luomiväriä tai rajaus kynää.
ei onneksi tarvi käyttää niitä. pärjää ihan hyvin ilman niitä. mutta kynsilakkaa käytän aina. ai niin mun pitää lakata noi kynnet jouluksi.
otan lakan mukaan lomille niin lakkaan ne sitten ennen joulua.
eli varmaan siinä huomenna. hyvin kerkiää. korut pitää valita jouluksi mitkä pistää. ne kerkiän myös tässä aamulla katsoa.
hirveästi puuhaa ennen kun lähden joulu lomalle.
mutta kerkiän tehdä kaiken. nou hätä.
mutta nyt jatkuu pakkaaminen. ja tiskata täytyy kohta. musaa vaan soimaan taustalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.