IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

loma mennyt erittäin mukavasti :)Lauantai 26.12.2015 16:26

nyt jaksoin tulla taas koneelle ja tänne. ajattelin blogin kirjoittaa taas. en ole kirjoittanut nyt muutamaan päivään. olen nyt poikaystävän luona. olin kotona perjantaihin asti ja tulin sitten sieltä tänne poikaystävän luokse eilenä. joulu meni todella mukavasti. leivon kasan torttuja, syötiin riisi puuroa, käytiin haudoilla, syötiin taas joulu ruokia, oli sauna, ja avattiin lahjoja. mä sain lahjaksi muumi lakanat, pari kahvi kuppia, suklaata, olo housut, yhden dvd:n.. vaikka mitä. olin ihan tyytyväinen noihin lahjoihin. olen nyt vaan nukkunut ja nukkunut,
ja levännyt. nukuin juuri äsken taas parin tunnin päikkärit taas.
nyt sitten taas jaksaa ensi viikolla. pidettiin poikaystävän kanssa eilenä leffa ilta. katsottiin illan aikana aikin kolme leffaa. mentiin sitten nukkumaan tuossa vähän yli yksitoista illalla. käytiin tänään ärrällä. mun teki mieli sipsiä. kaupat oli kiinni niin käytiin siellä ostoksilla. ärrällä on kyllä törkeän kallista. onneksi siellä tulee käytyä harvoin.
sitten kun tultiin takaisin niin alettiin tekemään ruokaa. syötiin kanaa ja riisiä. sen jälkeen menin hetkeksi nukkumaan.
mutta mukavaa on kyllä ollut nyt kun on pitempi loma.
olen kohta viikon ollut lomilla ja mukavaa on ollut.
huomenna palaan sitten illalla takaisin. näen parasta kaveria taas huomenna. ihanaa kyllä nähdä sitä. menen sen luokse viettämään iltaa. tabletilla olen vähän katsonut yuru yuri animea. olen nyt siinä puolessa välissä sarjaa. se on vaan ihana sarja.
en nyt ole tänään tai eilenä katsonut sitä.
eielnä kun menin poikaystävän luokse niin sauna oli sopivasti. oli hyvät löylyt. joulu torttu kiintiö on täynnä. mä olen syönyt lomalla ihan tajuttomasti torttuja. ei kiitos enää. nyt riittää. ensi jouluna sitten taas syön niitä. suklaatakin olen syönyt aika paljon. saa nähdä tuleeko kilo tai pari. huonoa oloa mulla ei ole ollut ollenkaan loman aikana. hyvä fiilis on ollut. on mulla tietysti noita rauhottavia varmuuden vuoksi aina mukana kun olen lomilla.
jos vaikka yllättäen tulee huono olo. ollaan tekstailtu parhaan kaverin kanssa joka päivänä loman aikana. kysellään että mitäs olet puuhaillut. toista kaveria mä näen sitten vasta maanantaina. mennään taas silloin illalla lenkille. lääkkeet on hyvin riittänyt loman ajan. ne sitten jaetaan dosettiin taas maanantaina.
ryhmät ei ala ihan vielä. ne on edelleen joulu tauolla.
tuntuu nyt vaan oudolta kun ei ole ryhmiä. menen taas varmaan töihin tuossa keskiviikkona ja tiistaina taas klubi talolle.
tänään aijon taas valvoa ja nukkua huomenna taas pitkään. olen nyt lomalla nukkunut joka päivä pitkään. en ole laittanut mitään kelloa herättämään. ja jos mua on alkanut vaikka päivällä taas nukuttamaan niin sitten vaan nukun.
tuntuu nyt oudolta olla ircissä taas kun en ole nyt ollut kolmeen päivään täällä. nyt taas olen. ja alan olla taas joka päivä.
herään taas arkena aikaisin, keitän aamu kahvit ja kirjoitan blogin.
rutiini alkaa sitten taas. kaupassa mun ei vielä tarvi käydä alku viikosta koska ostin kaiken tuossa viime tiistaina ennen kun lähdin lomille. voi nyt maanantain ottaa aika rennosti. olen koneella ja katson tabletilta jotain. menen kaverin kanssa lenkille, katsotaan lemmen viemää, skypetän poikaystävän kanssa ja menen illalla parhaan kaverin luokse. siinä se maanantai päivä sitten menee.
nyt aijon nauttia täysillä tästä viikonlopusta.
aijon heti laittaa noi uudet muumilakanat. ne oli aivan ihanat.
en ole itse viittinyt ostaa yhtään niitä lakanoita kun ne on kamalan kalliita. jee. nyt mä omistan muumi lakanat.
tehtiin joulu iltana nuotio tuohon miedän pihaan. seisottiin ja katseltiin sitä puolitoista tuntia. oli mukavaa. eikä ollut kamalan kylmä. mulla oli myös päällä toppa takki ja toppa housut.
tarkeni olla ulkona. ja jaksoin valvoa jouluna yhteentoista asti.
mutta oli tosi mukavaa nähdä sisaruksia. saa nähdä koska mä näen ne seuraavan kerran. vanhempia oli myös mukava nähdä.
oli kyllä mukavaa olla kotona. soitin ohjaajille että olen sunnuntaihin asti lomilla. tää loma on mennyt todella äkkiä.
huomenna pitää palata takaisin. ja sitten taas uutena vuotena poikaystävän luokse taas. mukavaa. taas pääsee sitten lomille.
olen nyt vaan lomalla juonut teetä, ja mehukivennäisvettä.
kahviakin olen juonut hiukan. jouluan piti juoda vähän kahvia että pysyisi hereillä. ja eilenä aamulla join aamu kahvit. nyt kun olen ollut poikaystävän luona niin olen juonut vaan teetä. on mulla vielä myös jaffa limsaa. juon sitä juuri tällä hetkellä kun kirjoitan.
sipisä alan syömään vähän myöhemmin. illemmalla.
katson sitten samalla tuleeko telkasta mitään. luulen että aijon katsoa liv kanavaa varmaan. sieltä tulee aina jotain ohjelmaa.
onneksi poikaystävällä on telkkari. pystyy katsomaan ohjelmia.
joa ei vaikka jaksa tehdä mitään muuta.
en ole nyt tabletilla katsonut mitään pariin päivään.
animea katsoin viimeksi sillä. olen vaan ollut ja ihmetellyt.
huomenna voisi katsoa taas jotain sillä tai ehkä tänään voisi katsoa.
mun tekisi mieli katsoa taas sitä ensisilmäyksellä sarjaa.
olen vielä toisessa kaudessa. hyvä sarja mun mielestä.
sitten kun tulen taas lomilta niin alan varmaan taas lenkkeilemään ihan hulluna. pakko saada vähän noita kaloreita kulutettua. on nyt taas syönyt aika paljon lomalla ja jouluna. en ihmettele kun seuraavan kerran on punnitus niin on tullut se kilo tai pari.
sille ei voi sitten oikeen mitään. ne tulee jos tulee. tällä hetkellä mä painan sen 57 kiloa ainakin. olen siihen ihan tyytyväinen.
on tullut vähän muotoja mistä tykkään. ja peppu näyttää hyvältä. se tärkein. jos se pari kiloa tulee niin saan ne ihan varmasti sitten pois.
liikun hulluna. ja herkuttelen vaan viikonloppuisin. viikolla syön normaalia ruokaa. kyllä tää paino tästä. ja voihan sekin olla että tää mun paino alkaa ehkä sitten taas tippumaan pikku hiljaa.
silleen on käynyt aina välillä. tai sitten se ehkä ei tipu koskaan.
no sen näkee sitten aikanaan. että mitä tälle mun painolle sitten tapahtuu. mutta nyt olen ihan tyytyväinen tähän hetkiseen painooni.
tunnen itseni hyvännäköiseksi vielä.
ja mä sallin sen että herkuttelen vaan viikonloppuisin. se on ihan hyvä että herkuttelee välillä. tekee ihan hyvää.
viikonloppu on sopiva aika herkutteluun. odotan innolla kun pääsen kohta syömään sipsiä. olen odottanut sitä koko päivän.
kiva se sipsi pussi maksoi ärrällä melkein neljä euroa.
no harvoin tulee ostettua niin kallista sipsi pussia. ostin nyt sips sipsi pussin. nekin on ihan hyviä. vähän vaihtelua samalla kun mä syön aina noita ranch sipsejä. eilenä mä söin konvehti suklaata. oli tosi hyvää. söin melkein koko rasian. nyt mun suklaa kiintiö on ainakin täynnä. ei enempää suklaata. syön varmaan suklaata taas uutena vuotena. ja sipsiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.