IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mukava viikonloppu :)Sunnuntai 10.01.2016 11:54

Mukavasti on mennyt viikonloppu poikaystävän luona. Tänään illalla pitää palata takaisin. Käytiin kärkkäisellä perjantaina. poikaystävä osti tietokone näytön. Eilenä mä nukuin taas ja saunottiin eilenä. Oli hyvät löylyt. seksiäkin ollaan harrastettu. Ja katsottiin eilenä illalla yksi kauhu leffa. Se oli aika hyvä. Arki alkaa taas huomenna ja kaikki noi ryhmtä mitkä oli joulu tauolla. Töihin taas ensi viikon keskiviikkoa. Toivottavasti ei tule mitään esteitä. Sählykin alkaa taas tiistaina Mukavaa päästä pelaamaan. Ja mennä salille taas keskiviikkona. Kaverin kanssa. Nyt aikakin kuluu nopeammin kun on tekemistä taas viikolla. Mulla alkaa tänään noi naisten vaivat ja mua ärsyttää tällä hetkellä kaikki. Hermot on meinannut mennä tänään poikaystävän takia ja poikaystävällä on ollut hauskaa. Rakastan sitä silti. Ja se tietää millainen mä olen kun noi naisten vaivat iskee.
Mutta suklaata saa nyt syödä kun on noi vaivat. Ainakin mä syön aina silloin suklaata. En mieti silloin mitään kaloreita. Syon vaan.
Olo alkaa sitten helpottaa tuossa muutaman päivän päästä. Olen silloin oma itseni. Ja kaikki on taas hyvin. Ensi viikon alku päivistä pitää vaan selvitä. Desucon tapahtumaan on alle viikko. Odotan innolla. Nyt kun odottaa sitä tapahtumaa niin aika kuluu hitaasti kun odottaa. Tulee mukava viikonloppu.
Eilenä juttelin äidin kanssa puhelimessa. vaihdeltiin kuulumiset.
Heräsin tänään jotain kymmenen jälkeen. Olen taas nukkunut aika paljon viikonloppuna. Eilenäkin nukuin taas päikkärit.
Ja nukun ehkä tänään taas. No olenpahan saanut levättyä. Jaksaa ensi viikon taas. Uudet anime sarjat ovat alkaneet. En ole ihan kaikkea katsonut vielä. Pitää katsoa ne tuossa ensi viikolla kun kerkiää. on varmasti tullut jotain hyviä taas mitä voi katsoa. Salkkarit alkaa huomenna taas. Onneksi. Tulee taas jotain telkasta illalla. Katsotaan taas parhaan kaverin kanssa.
Pitää nostaa tililtä noi Desucon reissu rahat. pankki korttia en aijo ottaa mukaan ettei se vaan häviä. Nostan ainakin sen vähän yli sata euroa ainakin ellen enemmän. No pitää katsoa.
Oon taas viikonlopun aikana syönyt taas suklaata ja pähkinöitä. Pullaakin olen syönyt. Nyt on taas herkuteltu.
Olen viikonloppuna katsonut tuota ensisilmäyksellä sarjaa netflixistä. Olen nyt kolmannella kaudella. Hyvä sarja mun mielestä.
Mulla on pää vähän kipeä. En tiedä mistä johtuu. Jostakin.
Muuten ollut ihan hyvä fiilis viikonloppuna. paitsi että tänään kaikki vähän ärsyttää. poikaystävä katsoo tällä hetkellä animea. Noita uusia jaksoja. Gintama animea pitäisi katsoa taas. mulla on vielä satoja jaksoja katsomatta. Hyvä anime. Ainakin siinä sarjassa on katsomista. Alkaa taas väsyttämään. Ajattelin olla nyt hetken koneella. Illalla olen koneella ainakin. Ennen iltapalaa.
Muistin tänään ottaa aamu lääkkeet. Eilenä en muistanut ottaa.
Ei se ole onneksi vaarallista jos ei muista ottaa yhtenä aamuna lääkkeitä. Ilta lääkkeet olen muistanut ottaa.
Mulla oli sauna juomana jaffa limsaa ja kivennäisettä. Oli hyvää kylmänä. Alkoholia mun ei ole tehnyt mieli yhtään. En edes enää ajattele alkoholia. limu ja kivennäisvesi kelpaa. Ei tule huono oloa kun juo niitä. ja ehkä vähemmän kaloreitakin.
En ole juonut nyt seitsemään kuukauteen. Ja hyvin menee edelleen.
En ole sortunut sen aikana kertaakaan juomaan.
Ja nyt on tottunut jo siihen ettei enää juo.
poikaystävä juo joskus mutta se ei häiritse minua. se saa juoda jos haluaa. Ja mun paras kaveri juo myös alkoholia.
juokoon jos tahtovat. Kunhan mun ei tarvi juoda.
Siinä säästää aika paljon rahaakin kun ei juo. Mä olen säästänyt todella paljon kun lopetin. Shoppailu rahaa. Ensi kuussa pitää päästä taas shoppailemaan kaikkea kivaa. Uusia alusvaatteita voisi ostaa, se uusi seksiasu olisi kiva..No katsoo ensi kuussa sitten mitä haluaa shoppailla. Kyllä se ensi kuu sieltä tulee taas.
Ja Hoito neuvottelu on siinä kuussa. Hyvin se menee. Sitten kun sen hoitaa pois alta niin sitä ei ole sitten vähään aikaan taas. Se on aina kerran vuodessa mulla. Mulle iksi kauhea jano. Pitää mennä kohta juomaan vettä. Mulla on ollut tämän viikonlopun aikana ollut koko ajan jano. En tiedä että mistä johtuu. Mutta se on han hyvä juoda.
Ei tule neste hukkaa. Sitten kun käyn kaupassa taas niin pitää ostaa lisää kivennäisvettä. Ai niin noi sali kamat pitää kaivaa taas esiin.
Kun niille tulee taas käyttöä. Mä yritän alkaa taas käymään salilla myös maanantaisin. Maanantaisin ja keskiviikkoisin.
Se olisi yksi tavoite taas tälle vuodelle. Aijon myös jatkaa lenkkeilyä. Sitä en aijo lopettaa. Se on nyt hyvä vaan kun pääsee taas kunnolla liikkeelle. tekee tosi hyvää keholle ja mielelle.
ja siitä saa hyvää nautintoa kun liikkuu.
sitten kun on taas liikkunut viikolla niin voi taas herkutella viikonloppuna taas suklaata. Pystyn onneksi vaan herkuttelemaan viikonloppuisin. Viikolla en aijo herkutella. Syon silloin vaan ihan normaalia ruokaa. Ja viikonloppua on aina ihanaa taas odottaa kun voi herkutella. Nyt olen ollut tyytyväinen tähän mun painoon. Se on näköjään nyt pysähtynyt. mikä on vaan hyvä asia.
en tunne itseäni lihavaksi. Vaan kauniiksi. Olen tosi tyytyväinen tähän mun vartaloon. En ole liian laihakaan. Vähän pyöristynyt.
kauniilla tavalla. Tykkään ostella nyt alusvaatteita taas koska tiedän että ne näyttää hyvältä päällä. Olen seksikäs.
Mielummin käytän rahat alusvaatteisiin kun taas alkoholiin tai tupakkaan. Tai shoppailuun muutenkin.
Odotan innolla taas sitäkin että pääsee ostelemaan korko kenkiä taas. Haluaisin kovasti uudet taas. ai niin mun pitää hankkia se uusi peili kun se edellinen meni rikki. En nyt oikeen pysty ottamaan uusia kuvia itsestäni kun se on rikki se peili. Pitää hankkia uusi. Jostakin. Sen peilin pitää olla iso. Ja että se mahtuu mun kämppään.
värillä ei ole väliä kunhan näkee siitä itsensä.
Peilien ei pitäisi olla kamalan kalliita. Toi mun edellinen peili maksoi 40 euroa. Ostin sen ikeasta. Vuosia sitten. Nyt se kaatui ja meni rikki. hieman vitutti. No onneksi pystyy ostamaan uuden tilalle.
Sitten pystyy peilin kautta ottamaan uusia kuvia. Ja laittaa uusia tänne irciin. Pitää nyt vaan käyttää noita vanhoja kuvia. Nekin on ihan hyviä. Ei haittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.