IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään taas desuconiin ^^Sunnuntai 17.01.2016 08:25

Eilenä oli mukava päivä kaverin kanssa. Ja desuconissa oli mukavaa. Otin tosi paljon kuvia noista cosplay asuista kun jotkut oli pukeutunut. Kysyin aina että voiko ottaa kuvan? Shoppailtua tuli paljon. Mulla meni se sata euroa ainakin. Mä löysin sephiroth pehmo lelun mikä maksoi kymmenen euroa. Oli hieno löytö. Sitten ostin K-on! animen ritsu hahmo figuurin. Ja poikaystävälle ostin tuliaiseksi myös k-on! hahmo figuurin. Oli kalliita figuureja. Maksoi 30 kappale. Mulla meni niihin 60 euroa. Sitten löysin vielä itselle kissa hupparin missä on korvat.
Se oli hieno huppari. Se on pinkin ja mustan värinen. Löytyi s koko vielä. Meni hyvin mun päälle. Mennään tänään taas kaverin kanssa desuconiin pyörimään. Käydään ensin syömässä jossain ennen kun mennään taas sinne. Tänään aijon laittaa pitkän talvitakin päälle. Huomasin eilenä että siellä oli vähän kylmä. Aijon ottaa kuvia taas siellä desuconissa. Sitten siirrän ne kuvat koneelle jossain vaiheessa.
Ei tullut onneksi huono oloa koko päivänä. Oli vaan mahtava päivä eilenä. Kaverin kanssa suunniteltiin että mennään kesälläkin taas desuconiin. Mun kaverikin on nyt innostunut animesta ja mangasta.
Olen tartuttanut sen siihen. Sitten kesällä kun mennään taas desuconiin niin pitää ottaa vähän enemmän shoppailu rahaa mukaan.
Mä olisin halunnut ostaa kaiken sieltä eilenä. Nyt täytyy alkaa pikku hiljaa säästämään sinne reissuun taas rahaa.
Käytiin eilenä hesessä syömässä. Syotiin molemmat kerros ateriat.
Jaksoin syödä koko annoksen. Maha tuli täyteen. Oli tosi hyvää kun ei ollut aikoihin syönyt hese ruokaa. Käytiin myös pyörähtämässä suomalaisessa kirjakaupassakin. Mentiin katsomaan noita aikuisten värityskirjoja. Sinne oli tullut tosi paljon uusia. Olisin halunnut kovasti ostaa uuden. Mutta en ostanut. Pitäisi taas alkaa värittämään pitkästä aikaan. En ole varmaan nyt kuukauteen värittänyt. Kyllä mä innostun siitäkin sitten jossain vaiheessa.
Skypetin eilenä illalla taas poikaystävän kanssa. Kerroin sille kaiken desucon päivästä. Tänään taas skypetellään illalla.
Katsoin taas vähän gntama animea eilenä. Ja onnistuin nukahtamaan taas sohvalle. heräsin siinä yhdentoista aikaan illalla ja menin omaan sänkyyn nukkumaan. Nukuin sikeästi viime yön.
Nyt taas jaksaa mennä desuconiin tänään. Tulee mukava päivä taas tänään. Eilinen päivä meni tosi äkkiä. Ja niin varmaan tämäkin päivä menee nopeasti. Huomenna alkaa taas arki.
Aamupala on taas tuossa yhdeksän aikaan. Vielä tunti. Alkaa pikku hiljaa olla taas nälkä. Syön tuhdin aamupalan niin ei tule sitten hirveän nopeasti nälkä taas. Vesipullo pitää taas ottaa mukaan.
Siellä desuconissa oli myös onneksi juoma pisteitä mistä pystyi juomaan vettä. Otan silti vesipullon mukaan taas.
Siellä tulee helposti jano kun siellä on niin paljon ihmisiä ja aika lämmin. Otan rauhottavan mukaan taas tänään varmuuden vuoksi.
Uskon ettei tänäänkään tulee varmaan huonoa oloa mutta ei sitä koskaan tiedä. Se on hyvä olla mukana.
Mulla on nyt monta anime sarjaa taas listalla mitkä pitäisi katsoa.
Katsominen ei ainakaan lopu heti kesken. Ja uusia sarjoja tulee vaan. Gintama anime ei ainakaan lopu heti kesken. Siitä sarjasta on tullut satoja jaksoja ja mä olen vasta kerennyt katsomaan 14 jaksoa sitä. Poikaystävä on nähnyt kaikki gintama anime jaksot.
Mutta se on hyvä anime sarja. Siellä desuconissa oli myös aika paljon mangaa myynnissä. Niitä en ostanut yhtään.
Puolenkuun pelit liikkeessä pitäisi käydä taas. En ole aikoihin käynyt siellä. Voisi mennä katsomaan niitä manga kirjoja mitä siellä on. Ja ehkä ostaakin niitä. Jos löytyy joku mielenkiintoinen sarja.
En ole nyt pitkään aikaan ostellut mitään manga kirjoja. Niitä voisi kyllä ostella taas. Alkaa taas keräämään niitä.
Mulla löytyy vielä paljon tilaa monelle manga kirjalle. Nykyään mä luen mangaa tuolla mun tabletilla joskus.
Heti kun tultiin lahdesta niin oli pakko päästä suihkuun ja teen keittoon. Käytiin kaverin kanssa sinuhe kahvilassa juomassa kahvia ja teetä. Ennen kun tultiin bussilla takaisin. Mä join teetä ja söin pullan. Kaveri joi kahvia. Siellä kahvilassa oli aika rauhallista onneksi. Kulutettiin siellä aikaa kun odoteltiin bussia.
Nyt on taas bussirahat valmiina kun mennään desuconiin tänään taas. Otan varmaan nyt pankki kortin mukaan.
Eilenä mulla oli vaan käteistä. Taidan ottaa nyt kortin mukaan. Maksan sillä noi ruoat. eilenä oli jotain 20 astetta pakkasta. Varmaan tänäänkin on aika kylmä ilma tiedossa. Laitan sen pitkän talvitakin ja toppahousut. Hattu, hanskat, kaulahuivi.
Niillä tarkenee sitten ulkona. Kohta pitää alkaa taas tiskaamaan.
ja sänky pedata. Musiikkia aijon kohta kuunnella taas.
Join taas aamukahvit. Teetä en varmaan aijo nyt juoda aamulla.
Juon sitten desuconin jälkeen. Ajattelin sitten kesällä kun on taas desucon, niin laitan tuon kissa hupparin. Ja toisena päivänä varmaan sen koulutyttö asun. Asut melkein suunniteltu sinne.
Onhan tässä vielä monta kuukautta aikaa suunnitella.
Pitää sitten taas katsoa noi liput koska ne tulee sitten myyntiin. Kaveri lupasi taas hommata ne. Ja tulostaa ne. Sillä on onneksi tulostin. Maksan sille sitten takaisin siitä lipusta niin kuin tälläkin kertaa. Laitoin tuon mun ritsu figuurin tuohon mun tv taso pöydälle sephiroth figuurin viereen. Ja sephiroth pehmolelu meni tuonne mun sohvalle koristeeksi. Aijon hankkia noi kaikki k-on! hahmo figuurit.
Tilaan ne netistä. Ja tiedän mihin laitan ne sitten. Tuohon samalle tv tasolle. Tilaa löytyy vielä. Telkkarin viereen. En oikeen löytänyt sieltä mitään hienoa anime julistetta. Siellä ei oikeen ollut.
Katsoo jos kesällä sitten löytyisi desuconissa.
Siellä oli myös hienoja anime mukeja missä oli joku animehahmo.
semmoisen olisin myös halunnut. Mutta toi mun sata euroa meni aika äkkiä. Kivat kantamukset kyllä oli kun tultiin sieltä. sephiroth pehmolelu mahtui mun laukkuun onneksi.
Oltiin jotain ennen viittä takaisin eilen illalla. Kerrottiin ohjaajalle miten se reissu meni. Ja sanottiin että mennään uudestaan tänään sinne. Nyt oli vähän erilaisempi viikonloppu mitä yleensä.
Olen aina silloin lomilla tai jotain. Poikaystävän kanssa ollaan soiteltu ja skypetelty. Nähdään taas poikaystävän kanssa ensi viikon viikonloppuna. Odotan innolla. Mukavaa aina nähdä toista pitkän ajan jälkeen. Ikävä on kova. Mutta onneksi löysin poikaystävällekkin jotain sieltä desuconista. Sanoin sille että en kerro mikä se on. Se on yllätys sille. Varmasti tykkää siitä figuurista.
Mutta. Tästä tulee taas aika mukava päivä. Täytyy vielä nauttia tästä päivästä desucon päivästä. Seuraava desucon tapahtuma on sitten kesällä. Sitä sitten odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.