IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikko alkanut erittäin mukavasti :)Tiistai 26.01.2016 08:11

Eilenä olo tosi mukava päivä. Hyvä fiilis oli koko päivän.
Kokki ryhmä oli taas aamulla ja hyvät ruoat tehtiin. Mä tein salaatin mihin tuli porkkanaa ja ananasta. Nopeasti sain tehtyä sen salaatin.
Kokki ryhmän jälkeen kävin kylillä asioilla. Kävin apteekista ostamassa sen sepamed suihku saippuan. Oli ihan sika kallis. Se maksoi kahdeksan euroa se pullo. olin että huhhuh. Sitä ei voi sitten kauheasti ottaa suihiun aikana. Sitä pitää käyttää säästeliäästi. Ettei se heti ole taas loppu. Kävin kaupassakin. Nyt on taas teetä. Ostin pari pakettia. Ostin vihreää citrus teetä ja intense mint teetä.
Tänään pitää mennä taas klubitalolle aamulla. Ai niin sinne pitää kohta soittaa että olen tulossa syömään sinne.
Pääsee taas matkustamaan bussilla. Toivon ettei mulle tule huono olo bussissa. No mä otan rauhottavan mukaan jos iskee huono olo.
Se on ihan hyvä olla mukana. Sain eilenä kauheasti lahjoja. Kavereilta ja ohjaajilta. Paras kaveri oli ostanut mulle ihania sukkia ja suklaata. Toinen kaveri oli myös ostanut suklaata Ja ohjaajilta sain ihanan pikky myy kulhon, karkkia ja sukkia. Nyt on taas sukkia. Ei heti ole loppumassa. Eilenä katselin taas animea. Katselin yuru yuria ja gintamaa. enää pari jaksoa niin olen saanut katsottua yuru yurin kolmannen kauden loppuun. Sitten on taas yksi sarja katsottu. Eilenä oli ompelu ryhmä taas mutta mä en jaksanut tehdä sitä kaulahuivia. Ei vaan huvittanut. Mä vaan isuin ja ihmettelin.
Tein sen mun synttäri kakun eilenä loppuun. Se oli todella hyvää.
Sen kakun väliin tuli mansikka hilloa ja kermavaahtoa.
Ja se kakun päällinen oli täynnä kerma vaahtoa. Laitoin karkkeja sen kakun pinnalle. Kävin eilenä illalla lenkilläkin. Oli todella ihana ilma kun ei ole enää niin kamalan kylmä tuolla ulkona.
Heitin sen puolen tunnin lenkin. Lenkin jälkeen menin suihkuun, keitin teetä ja aloin katsomaan lemmen viemää. Illalla sitten skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Äiti ja isä soitti mulle eilenä illalla ja toivottivat hyvää syntymä päivää. Sain eilenä paljon onniteluita.
Tuntuu vähän oudolta olla jo 26 vuotta vanha. Kohta mä olen 30 vuotias. Aika on mennyt siis todella äkkiä.
Tänään on taas sähly iltapäivällä. Päästään pelaamaan taas. Ihan mukavaa taas pelata. Siinä saa taas vähän liikuntaa. Tekee ihan hyvää. Loppu ilta menee taas skypetellessä ja menen taas parhaan kaverin luokse illalla. Toinen kaveri tulee taas mun luokse tänään katsomaan lemmen viemää. Eilenä me nähtiin hetken aikaa. Kaveri toi sen synttäri lahjan eilenä. Mutta tää viikko on alkanut muakavsti käyntiin. Ja nyt on todella hyvä olokin taas. Jaksaa tehdä asioita.
Toivottavasti huominen työ päivä menisi hyvin ettei tulisi sitä huonoa oloa. No katsotaan miten huominen menee. Mutta nyt aijon vaan keskittyä tähän päivään ja hetkeen. nyt on taas tiski ainetta. Alan taas kohta tiskaamaan. Mä aina tiskaan aamuisin koska mua alkaa häiritsemään jos en tiskaa tiskejä. Se on hyvä aina tehdä aamuisin niin saa sen pois alta. Sitten niitäkään ei tarvi miettiä.
Tiedän mitä puen päälle tänään. Ajattelin laittaa sen pinkin hupparin ja farkut. Ne on ihan siistit vaatteet. En ole nyt vähään aikaan käyttänyt tuota mun pinkkiä hupparia. Ostin sen silloin luhta myymälästä. Ei ollut kamalan kallis. Se on ihanan värinen.
Hiukset laitan taas ponihännälle. Nyt on mukavampi seistä bussi pysäkillä tänään kun ei ole enää niin kylmä. lähden tuolla vähän ennen kymmentä bussilla. Olen sitten klubitalolla noin puoli yhdentoista aikaa. Se bussi matka kestää sen 40 minuuttia.
yleensä se menee äkkiä se aika. Toivon vaan että bussi ei olisi niin kamalan täynnä kun tulen takaisin sieltä. Aina kun menen sinne klubitalolle bussilla niin bussi ei ole sitten niin kamalan täynnä.
No hyvin ne matkat menee varmasti. Ajattelin taas katsoa varmaan animea taas kun tulen klubitalolta. Mä olen nyt jotenkin innostunut taas tuosta animen katsomisesta. Mangaa pitäisi taas alkaa keräämään. En vaan tiedä että mistä sarjasta alottaisin.
No pitää katsoa. Ajattelin käydä puolen kuun pelit liikkeessä sitten taas jossain vaiheessa. Siellä myydään mangaa. En ole aikoihin käynyt siellä. Voisi tässä kevään aikana taas käydä.
animen katsominen ei todellakaan lopu heti kesken. uusia sarjoja tulee vaan ja edelliset sarjat on vielä katsomatta. Koitan katsoa niin paljon animea kun vaan pystyn. Ja kerkiän.
Lääkkeet riittää vielä tälle viikolle vielä. Huomasin sen kun jaoin ne eilenä dosettiin. Mulla olikin se psykologi vasta torstaina aamulla. Mä jotenkin muistin että se olisi ollut perjantaina. No jos se on torstaina niin hyvä vaan. Se aika oli tuossa kymmeneltä.
keskustaan kävelee vartissa. ei ole kaukana.
Tulepaahan samalla ulkoiltua. Ja kerkiän sieltä hyvin takaisin lounaalle. Pitää siivota vaan ensin ennen kun menen sinne psykologille. Ei sitten tarvi siivota sen jälkeen.
Jos vaikka huomenna pääsisin vihdoin ja viimein sinne salille.
Naisten kuntosali tunti on taas huomenna illalla.
Mennään kaverin kanssa sinne taas. enkä mä nyt ole oikeen edes viime aikoina käynyt enää salilla. Se on vähän jäänyt. En oikeen tiedä että miksi. Ei vaan ole varmaan jaksanut mennä. No onneksi mä lenkkeilen sentään. Ja pelaan sählyä. Saan niistä jonkin verran liikuntaa. Ja huomenna saan aika paljon liikuntaa kun kävelen töihin ja takaisin. Ja se sali on vielä illalla. Mukavasti liikuntaa siis huomenna. Syön taas hyvin niin jaksaa sitten taas koko päivän. Pitää taas huomenna käydä ostamassa töihin eväät. Käyn kaupassa ennen kun menen töihin. En vaan vielä tiedä oikeen että mitä otan evääksi. Se selviää sitten kaupassa. Kyllä mä jotain keksin.
Varmaan jotain mikro ruokaa taas. Se on ihan hyvä ateria. Tai kolmio voileipä olisi yksi vaihto ehto. Sitä vaan säilyttäisi jääkaapissa eikä sitä tarvisi lämmittää. No katsoo sitten huomenna mitä otan. Lähden taas varmaan tuossa kahdeksan jälkeen aamulla.
hyvin kerkiää käydä kaupassa ennen kun menen töihin.
Pitää taas syödä hyvä aamupala tänään niin ei nälkä sitten heti iske.
ruokailu on klubitalolla vasta kahdeltatoista.
Saa nähdä mitä on ruokana tänään. Klubitalolla on aina tosi hyvät ruoat. En valita. Syön aina mahan täyteen. Niin jaksaa sitten.
sählyn jälkeen meillä on taas se ruoka. Syödään välipala taas ennen peliä niin jaksetaan pelata. Mä aijon olla taas puolustamassa.
Paras kaverikin puolustaa. Saa sitten nädä onko meillä tänään seka joukkueet vai miehet vastaan naiset. Se selviää sitten.
Teetä kerkiän juomaan taas tuossa kun tulen klubitalolta.
En viitsi tänä aamuna juoda ettei tule taas vessa hätä. Kahvit join taas tuossa äsken. Toi mun kahvi pannu pitäisi taas pestä kunnolla.
Laittaa jotain ainetta niin se puhdistuisi. No mä teen sen varmaan tässä lähi aikoina. Sitten kun vaan kerkiää. Se on hyvä putsata välillä. Tulee taas hyvää kahvia sen jälkeen taas.
Mun pitäisi viedä taas roskat mutta mä en koskaan jaksa tehdä sitä. Mä vien aina noi roskat kun on siivous päivä. Eli torstaina.
Silloin ne on pakko viedä viimeistään silloin.
Nyt toi mun roskis on ihan täynnä taas. Pitäisi oikeasti varmaan viedä. Mä teen nyt silleen että vien ne roskat samalla ennen kun menen aamupalalle. Mä yritän ainakin. Ei sitten jää enää haisemaan kaappiin. Laitan uuden roskis pussin sitten.
Mua himottaa nyt noi karkit mitkä sain ohjaajilta lahjaksi.
Haluaisin kovasti syödä jo ne. Koitan olla etten syö niitä. Mä pystyn kyllä siihen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.