IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mukavasti tekemistä tänään :)Maanantai 08.02.2016 07:38

uusi viikko alkaa. Hyvä fiilis tällä hetkellä. Nyt taas jaksaa kun otti rennosti viime viikonlopun. Tästä tulee mukava päivä. Aamulla on tosiaan ohjelmassa kokki ryhmä. Tehdään ruis burgereita ja suklaa vaahtoa. Hyvät ruoat tiedossa. Paras kaveri tekee noi ruis burgerit.
Mä teen suklaa vaahdon. Siinä se aamu sitten meneekin taas.
Joudun käymään apteekissa kokki ryhmän jälkeen. Pitää käydä hakemassa sitä leponex lääkettä mikä on ihan lopussa. Toivottavasti se resepti on uusittu. Jos ei niin pitää taas soittaa ja sanoa että uusii sen.
Alkaa noi leponexit olla ihan kohta lopussa. Alku viikolle riittää mutta ei loppu viikolle. En ole vieläkään saanut verikoe aikaa ohjaajilta. Saa nähdä saanko sen tänään vaikka. Koska kuu on jo vaihtunut ja pitäisi käydä niissä verikokeissa. Varmaan tällä viikolla on ne.
Tänään olen innolla menossa salille illalla. Mukavaa että alan nyt käymään maanantaisin salilla. Nyt sitten käyn salilla pari kertaa viikossa. Maananataina ja keskiviikkona. ja kaveri on mukana.
On seuraa sitten siellä. Sali tunti alkaa siinä varttia vaille viisi ja loppuu varttia vaille kuusi. Kerkiän sen jälkeen skypettämään poikaystävän kanssa. Hyvin kerkiää käydä suihkussa tunnin jälkeen.
Onneksi me aina lämmitellään alkuun ja venytellään lopuksi. Ei paikat tule kauhean kipeiksi. Meillä on puuroa taas päivällisellä. Hyvin kerkiää syömään ennen sali tuntia. jaksaa tehdä kun on syönyt. Ja ruoka ehtii vähän sulaa ennen tuntia.
odotan sitä mun toppia minkä tilasin eilenä netistä.
Tulee varmaan tällä viikolla postiin niin pystyy hakemaan ja maksamaan sen. Ensi kerralla aijon ostaa nelly.comista uudet korko kengät. Siellä oli muutamat aivan ihanat. Ja maksoi vaan 44 euroa kappale. Olen alkanut suunnittelemaan myös millaisen merkki laukun meinasin ostaa seuraavaksi. Laukun osto budjetti on se pari sataa euroa. Sillä summalla saa varmasti aivan ihanan laukun.
Aijon ostaa sen tämän vuoden puolella. Mutta en tiedä että koska. Se laukku on joko guess tai joku muu. Sitten ei taas tarvi ostaa uutta laukkua vähään aikaan. Olen päättänyt että alan ostamaan noita merkki laukkuja mielummin kun jotain halpoja laukkuja.
Tykkään kaikesta kalliista. Ja mikä näyttää hyvältä. Lahdessa on toi kekäle liike niin siellä myydään guess laukkuja ja muita merkki laukkuja. Katsoo jos sieltä sitten vaikka löytyisi se laukku.
Löysin taas mun kaapista yhden laukun mitä en ole käyttänyt kertaakaan. Nyt ajattelin käyttämään sitä. Ei tarvi ostaa vielä uutta.
En eilenä jaksanut katsoa tabletilla mitään eilenä. Halusin vaan olla koneella. Mutta tänään ajattelin taas katsoa gossip girl sarjaa.
Koitan taas tehdä silleen että olen nyt koneella tämän aamun, ja tulen seuraavan kerran koneelle vasta illalla kun skypetän poikaystävän kanssa. Ettei ihan koko aikaa vaan istu koneella. Viikonloppuna mä istuin ihan koko ajan. Onneksi arki ja ryhmät alkaa taas niin ei istu koko aikaa koneella.
Tänään tulee salkkarit. ihanaa. Oon niin taas odottanut sitä. Viime perjantaina ei tullut salkkareita. Mutta nyt taas tulee.
Lemmen viemää en näe tänään koska olen salilla silloin.
Pitää tallentaa se ohjelma ja katsoa myöhemmin tabletilta se.
Jaksoin herätä tuossa puoli seitsemältä. Ei mitään ongelmaa.
Olen siitä tyytyväinen että olen nyt aamu ihmisiä mitä en ennen ollut. Ennen mä vaan nukuin koko ajan. kaikki aamut.
Aina kun oli mahdollisuus. Onneksi toi aamu kahvi aina herättää mut ja aamu lähtee aina käyntiin kahvin voimalla. kietän aina tosi vahvaa kahvia aamuisin. Mutta olen enemmän tee ihmisiä kun taas kahvi ihmisiä. Tykkään enemmän juoda tuota vihreää teetä.
Se on vaan niin hyvää ja terveellinen juoma.
Juon sitä vähintään kolme kuppia päivässä. Sitä voisi juoda vaikka kuinka paljon mutta mulle riittää päivässä se pari kuppia tai kolme kuppia teetä.
pitää juoda taas pika teet tässä aamulla ennen kokki ryhmää.
sitten sen jälkeen juon teetä taas päivällä.
Ennen sali tuntia en aijo juoda teetä koska sitten tulee kauhea vessa hätä. Juoma pullo pitää ottaa salille taas mukaan. Mulla menee aina salilla toi kokonainen vesipullo. Se on vaan hyvä juttu.
Onneksi olen taas innostunut tuosta kuntosalista. Tykkään siitä tosi paljon. Ja se on hyvä että liikkuu. En mennyt eilenä lenkille kun tuolla ulkona oli taas tappavan liukasta.
Käveltiin aika hitaasti eilenä kyliltä kaverin kanssa kun oli liukasta.
Tänään pääsen taas liukastelemaan tuonne ulos kun pitää käydä siellä apteekissa. Kävelen varovasti. Niin en liukastu.
En nyt kerkeä pesemään pyykkiä. Pystyn pesemään pyykkiä tuossa loppu viikosta. Mulla on niin paljon ohjelmaa taas niin ei kerkeä pesemään. Koitan katsoa jos torstaina toi pesukone olisi vapaa aamusta. Jos ei niin sitten pesen perjantaina.
Huomenna aamulla mun pitää mennä taas tuonne klubitalolle.
Toivon että noi bussi matkat menisi huomenna hyvin.
Ettei ala vaan ahdistamaan taas bussissa. Otan tuon rauhottavan mukaan taas varmuuden vuoksi. Se on hyvä olla aina mukana jos iskee huono olo ja ahdistus. Mutta sen olen huomannut mun elämässä että mulla on hyvin energiaa. Jaksaa tehdä kaikenlaisia asioita viikolla. Ja mä nautin siitä. Melkein kaikki päivät tuntuu hyviltä kun ei ole sitä huonoa oloa. Mutta jos se huono olo iskee niin ajattelee vaan että ehkä huomenna on parempi päivä.
Mä tykkään mun elämästä tällä hetkellä. olen onnellinen.
Se on se tärkein asia. olen hyvin oppinut elämään näiden sairauksien kanssa. Skitsofrenia on se pahin sairaus.
Toisena tulee toi syömishäiriö. Mutta pystyn onneksi syömään joka päivä ruokaa. Ja mä tykkään aina syödä.
onneksi mulla ei ole mitään oksentelua tai silleen että en syö mitään.
Olen ymmärtänyt vihdoin sen että ruoka ja syöminen on tärkeä asia.
Jaksaa ja eikä paino tipu niin kamalan rajusti.
Nyt mun paino on onneksi noussut. Ja pysynyt hyvänä.
Veren paineetkin on aika hyvät. Ja nyt kun mä liikun paljon niin mun lihakset on myös kasvaneet. mikä sitten lisää vähän tuota painoa.
Mutta yritän vähentää sokerin syömistä. Sallin kyllä aina viikonloppuisin syödä vähän suklaata. En pysty luopumaan siitä.
Mä rakastan suklaata tosi paljon. Alan tekemään silleen että en sitten viikonloppuisin söisi älyttömiä määriä sitä suklaata.
Syön silleen sopivan määrän sitä. Ja se maistuu joka kerta hyvältä kun ei ole syönyt sitä hetkeen. Mun lempi suklaa on ehdottomasti toi fazerin hasselpähkinä suklaa. En ole aikoihin muuten syönyt sitä.
Limsan juonnin aijon lopettaa kokonaan. Pystyn olla juomatta limsaa. Ihan helppo juttu. Ja lomilla sallin juoda sen yhden alkoholittoman siiderin aina saunan jälkeen.
vettä ja vihreää teetä juon aina viikolla. Ja tietysti mustaa kahvia. Ja kivennäisvettä silloin tällöin. Ja aina jos iskee makean himo, niin juon aina teetä. Se auttaa ainakin mua. Tai sitten vaikka lähtee lenkille. Saa muuta tekemistä. Ja ajateltavaa.
Onneksi on noita keinoja siihen jos makean himo iskee.
Noi keinot auttaa aina mua. Ja netistä myös löytyy keinoja mitkä auttaa kun makean himo iskee. Tai sitten voisi syödä noita hedelmiä sokerin sijasta. Sitä en muuten ole koskaan kokeillut että söisi hedelmiä. Mä olen itse asiassa aika huono syömään mitään hedelmiä. Mutta voisihan sitäkin kokeilla. ei ollenkaan huono idea.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.