IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

verikokeet ja sydän filmi.Keskiviikko 02.03.2016 07:09

Se on taas työpäivä. joudun lähtemään vähän aikaisemmin koska mulla on kahdeltatoista verikokeet ja sydän filmi.
Lähden siinä kun olen syönyt. Kaupassa pitää käydä hakemassa eväät taas töihin. Syön varmaan taas jotain salaattia ja pasteijan.
Verokokeiden jälkeen mun ei tarvi enää palata töihin.
Käyn kaupassa kun olen tullut verikokeista. Pitää ostaa ainakin lisää kahvia. Se on ihan lopussa. Ostan taas kulta katriina kahvia.
Kohta alan syömään aamu palaa kun olen saanut vähän tätä blogia kirjoitettua. Mä en meinannut jaksaa nousta ylös sängystä kun kello soi.
Olisin halunnut vaan nukkua. Mutta ei. Pakko oli nousta ylös. Heräsin kuudelta. Ja join äsken aamu kahvit. Nyt olen aika hereillä taas.
Mutta fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. ihan mukavaa mennä taas töihin. On vähän lyhyempi päivä. Ja sieltä töistä kun kävelen sinne terveys keskukseen niin sinne ei ole sieltä pitkä matka.
Alle pari kilsaa. Illalla ollaan menossa kaverin kanssa lenkille koska ei ole ohjattua kuntosalia tänään. Ensi viikolla alkaa taas ne naisten kuntosali tunnit. Nyt me lenkkeillään. Saadaan raitista ilmaa.
Eilenä mulla oli aamulla punnitus. Multa oli lähtenyt kilo. Mikä on hyvä juttu. Nyt mä painan 59,3 kg. Vielä jos saisi muutaman kilon pois niin olisi hyvä. Veren paineetkin otettiin samalla. Nekin näytti hyviltä. Klubitalo reissu meni hyvin eilenä. Ei tullut huonoa oloa bussissa. Matkat meni hyvin. Ja klubitalolla oli hyvät ruoat taas.
Eilenä oli sählykin. Miehet vastaan naiset. Me naiset voitettiin muutamalla maalilla. Oli hauskaa kyllä pelata. Syke nousi kun vaan juoksi ja puolusti kentällä. Hyvä ettei veren maku tullut suuhun. Ja hyvä fiilis tuli pelin jälkeen. Ensi viikon tiistaina on taas sähly.
Sitten kun kesä tulee niin tois sähly ryhmä jää kesä tauolle.
Meillä on silloin jotain muuta liikuntaa. Kuten pesäpalloa tai lenkkeilyä. Mä menen aina lenkille koska mä en tykkää pelata pesäpalloa. En ole koskaan tykännyt pesäpallosta. Onneksi sitä ei ole pakko pelata. Kaveritkaan ei tykkää pesäpallosta. Joten me lenkkeillään. Sekin on ihan hyvää liikuntaa.
Etenkin kun kesä ja helteet niin kuuma tulee varmasti.
Meinasin eilenä tilata sen uuden seksiasun netistä.
Näytin poikaystävällekkin kuvan siitä asusta niin sekin tykkäsi siitä.
Se asu maksoi jotain 33 euroa. Se on pinkin värinen asu. Ja aika seksikäs. Sopii mulle varmasti. Mä tilaan sen asun tässä kuussa.
Kun rahat ovat tulleet niin tilaan sen. Mun pitää hankkia jostain henkareita mihin mä voin ripustaa noi mun asut.
Mielummin pidän niitä henkareissa ettei ne rypisty kaapissa.
Ja tilaa löytyy noille asuille. Pitää käydä tokmannilla katsomassa myydäänkö siellä noita henkareita. Ei varmaan ole kauhean kalliita varmaan. Ostan nyt alkuun muutaman. Saa noi mun asut ripustettua.
Tänään aijon olla töissä verkkareissa. En jaksa mitään farkkuja nyt. Mä laitan noi mun mustat verkkarit. Missä on taskut. Mä sain ne joululahjaksi viime jouluna. Tosi hyvät housut.
Pitää muistaa ottaa noi sisäkengät taas töihin.
Villapaidan laitan myös. Siinä on sitten mun asu. Hiukset taas kiinni.
En varmaan meikkaa. Ei jaksa. En aijo ottaa tarvittavaa mukaan töihin koska mulla on lyhyempi päivä ja mä uskon ettei mulle tule huonoa oloa sen aikana. Lähden tuossa kahdeksan jälkeen kävelemään kauppaa kohti ja sitten töihin.
Aamu lääkkeet pitää muistaa ottaa kohta. Ettei unohdu.
Tää viikko on mennyt yllättävän hyvin tähän asti.
Olen positiivisesti yllättynyt. Mutta se on vaan hyvä asia että voi nyt yllättävän hyvin. Jaksaa nyt. Nyt pitää vaan nauttia taas tästä olosta kun pystyy. Sitä ei koskaan tiedä millainen päivä on sitten huomenna. Olen nyt elänyt tämän viikon hetken ja päivän kerrallaan. E ole todellakaan miettinyt vielä mitään viikonloppua.
Kohta pitää taas tiskata. Ja sänky pedata.
Ennen kun lähden. On sitten mukavaa palata siistiin kämppään.
En katsonut eilenä tabletilla mitään. Olin vaan koneella.
Mutta tänään ajattelin katsoa tabletilla jotain kun pääsen töistä ja verikokeista. Hyvin on iltapäivä aikaa katsoa.
Katson ehkä taas the fosters sarjaa tai O.C sarjaa.
Pääsee niissäkin eteen päin. Saa ne pikku hiljaa katsottua.
Teetä kerkiän juomaan taas tuossa kun tulen verikokeista.
Tuntuu nyt oudolta kun tänään ei ole kuntosalia illalla.
No onneksi voi aina mennä lenkille. Toivottavasti aurinko paistaisi illalla niin olisi mukava silloin kävellä.
Vähän yli tunti niin pitää lähteä. Onneksi ei ole vielä mikään kiire.
Kauppaan kävelee siinä vartissa. Onneksi on nyt aamulla vähän valoisampaa. Ei ole enää niin pimeää. Ja illatkin alkaa olla valoisia.
Sieltä se kesä tulee. Odotan innolla.
Mutta. Uskon että tästä tulee mukava päivä taas. On tekemistä.
Ja kaveriakin näen töissä taas. On juttu seuraa.
Eilenä illalla menin siinä yhdeksältä nukkumaan. Nukahdin heti kun pääsin sänkyyn. Onneksi mä nukahdan joka ilta aika nopeasti. Ja saan nukuttua yön aina hyvin. Nyt kun käyn tänään niissä verikokeissa niin ei taas tarvi käydä kuukauteen siellä.
Ai niin leponex lääkettä pitää muistaa hakea.
Se loppuu kohta. Riittää vielä tälle viikolle noi lääkkeet. Käyn huomenna tai perjantaina hakemassa ne apteekista. On sitten niitä taas. Masennus lääke ei ole vielä loppumassa.
Sitä vielä onneksi riittää. Ja on noita rauhottavia.
Musaa voisi kohta laittaa soimaan. Aamu lähtee mukavasti käyntiin.
Kun tiskaan niin musa soi taustalla.
Onneksi saa vähän raitista ilmaa niin herää siinä samalla ennen kun menee töihin. Siellä on vähän pakkasta. Mutta ei onneksi niin kylmä.
Puen taas päälle toppahousut ja toppa takin.
Tarkenee kävellä. illalla skypetellään taas poikaystävän kanssa.
Me jutellaa aina se tunti. Kysellään päivän kuulumiset.
Ja jutellaan niitä näitä. Tulee paljon halvemmaksi skypettää kun soittaa puhelimella. Tulisi aika iso puhelin lasku.
Mutta. Onneksi on skype. Hieno keksintö.
Koneelle tulen varmaan taas vasta illalla. Kun alan skypettämään poikaystävän kanssa. Kun pääsen töistä niin ajattelin katsoa tabletilla jotain sarjaa. Kerkiää hetken levähtää ennen kun pitää sitten illalla lähteä lenkille. päivällisen jälkeen.
Syön hyvin taas niin jaksan lenkkeillä. Kävellään kaverin kanssa se puolituntia. Ja lenkki reitti tiedetään mikä mennään.
Se kestää sopivasti sen puolituntia. Sitten lenkin jälkeen teetä ja lemmen viemää. Menen suihkuun vasta sitten skype puhelun jälkeen. Siinä seitsemältä. Hyvin kerkiää käydä ennen iltapalaa.
Sain nyt äsken syötyä tuon ruisleivän. Nyt voisi alkaa se tiskaaminen. Ja musan kuuntelu.
Tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.