IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Maaliskuu alkaa.Tiistai 01.03.2016 07:19

Tiistai. Tänään pitää lähteä taas aamulla klubitalolle.
Lähden tuossa ennen kymmentä menevällä bussilla. Olen sitten täällä takaisin taas puoli kahden aikaan. Mutta aika hyvä fiilis tällä hetkellä.
Saa nyt nähdä miten noi bussi matkat menee. Toivottavasti hyvin.
Otan silti mukaan sen rauhottavan. Jos huono olo vaikka iskee.
Eilenä taas katselin tabletilla the fosters sarjaa ja O.C sarjaa.
Tulin sitten koneelle taas illalla. Skypetin poikaystävän kanssa eilenä illalla. Ja tänään taas skypetellään. Olin eilenä ompelu ryhmässä.
Mun kaulahuivi alkaa olla pikku hiljaa valmis. Ajattelin sen jälkeen aloittaa uutta kaulahuivia. Sukkia en todellakaan haula tehdä. Mulla menisi vaan hermot sen kanssa. Kaula huivi on aika helppo.
Ja mä teen taas sitten jotain ompelu ryhmässä.
kävin eilenä illalla lenkillä. Oli aivan ihana ilma. Ilta aurinko paistoi ja oli valoisaa. Kävelin taas sen puoli tuntia. Ripeää vauhtia.
Tänään on sähly taas. Mukavaa mennä taas pelaamaan tänään.
Ja paras kaveri on mukana. Varmaan taas pelataan miehet vastaan naiset niin kuin aina. Miehet voitti viimeksi. Tänään me naiset yritetään taas voittaa tänään. saa nähdä miten käy. Toivottavasti voitetaan.
Sählyn jälkeen syön päivällisen, menen suihkuun ja kaverin luokse taas katsomaan lemmen viemää. Eilenä kaveri oli mun luona katsomassa lemmen viemää. Oli huvittava jakso. Me vaan naurettiin.
Oli taas levottomat jutut samalla. Ja loppu illan olin taas parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit, uusi päivä ja poliisit.
Mutta menin jo sitten ennen yhdeksää nukkumaan illalla kun väsytti. En nähnyt poliisi ohjelmaa ihan loppuun. Oli pakko mennä nukkumaan. Mulla on vaate kriisi taas päällä. Mä en tiedä että mitä puen päälle tänään kun menen klubitalolle. Alan heti kaivamaan vaate kaappia kun olen saanut blogin kirjoitettua.
Ajattelin laittaa noi mun harmaat farkut ainakin jalkaan.
En ole niitä käyttänyt kauheasti joten ajattelin tänään käyttää niitä.
Hiukset laitan taas ponihännälle. En meikkaa tällä kertaa. ei jaksa.
sain eilenä aamulla pestyä pyykkiä. Nyt ei tarvi taas ihan hetkeen pestä. kaivelin mun vaate kaappia huvikseen eilenä ja mä löysin monta toppia mitä en ole kerennyt käyttää. Sitä tekee aina löytöjä vaate kaapista. Mä löydän aina jotain semmoista mitä en ole kerennyt käyttää. Löysin pari napa toppiakin. Niitä alan käyttämään sitten kesällä. Ja varmaan sitten kesällä ostan lisää napa toppeja.
Mun kannattaa käyttää niitä koska mulla on aika litteä maha.
Mistä olen erittäin ylpeä. Mulla on aina ollut litteä maha.
Mielummin annan läskin kertyä vaikka perseeseen mutta mahaan se ei saa koskaan kertyä. Teen salilla aina vatsa lihas liikkeitä.
Kävin eilenä tokmannilla. ostin kynsilakan poisto ainetta ja yhden mukin. Mikä maskoi 6 euroa. Halusin mennä eilenä sinne kuluttamaan aikaa kun en jaksanut katsoa koko aikaa tablettia.
Huomenna mä joudun lähtemään vähän aikaisemmin töistä. Koska mulla on kahdeltatoista taas verikokeet ja sen lisäksi sydän filmi.
Pitää sanoa niille ohjaajille siitä. En mene takaisin töihin sitten enää.
Tulen suoraan verokokeista kotiin. Onneksi mä kerkiän syömään ennen kun menen sinne. Meillä on yhdeltätoista ruokailu.
No sitten saa ne pois alta. Ei tarvi taas kuukauteen mennä verikokeisiin. Kohta pitää tiskata taas. Ja sänky pedata. teetä en kerkiä juomaan tässä aamulla. Mutta sain onneksi kahvit juotua äsken. Nyt olen hereillä ja pirteä. Tästä tulee varmasti ihan mukava päivä. Uskon ainakin. Ja uskon myös siihen että ne bussi matkat menee hyvin. Koitan vaan matkan ajan ajatella vaikka mukavia asioita niin ei tule huono olo bussissa. Kyllä mä selviän.
Ja se on hyvä että rauhottava on mukana varmuuden vuoksi.
Nyt olisi maaliskuu. helmikuu meni mun mielestä siis todella nopeasti. varmaan tämäkin kuukausi menee äkkiä. kohta on jo huhtikuukin. Aika menee vauhdilla. Mutta tylsää ei ole todellakaan ollut. Kun on noi ryhmät,työt, harrastukset ja kaverit.
Aijon mennä sitten tässä kuussa seppälään vähän shoppailemaan.
ostan jotain kivaa sieltä. nyt kun on tullut noita uusia kevät vaatteita.
Alusvaatteita voisi samalla ostaa. Haluaisin kovasti uudet rintaliivit.
Pitää katsoa jos löytyy hyvännäköiset. Varmaan saan ne sitten halvalla tai sitten ne on kalliit. No ei haittaa. rintaliivejä ei ole koskaan liikaa. Eikä alusvaatteita. Niitä on aina hyvä ostaa välillä ja heittää vanhat pois. Mitkä on ihan kuluneet ja vanhat.
Himoan niitä farkkuja mitä siellä seppälässä on nyt myynnissä.
Ehkä ostan nekin sitten. tai sitten myöhemmin.
jonkun kivan paidan voisi ostaa seppälästä.
Ja noita T-paitoja voisi myös ostaa. Niissä on hyvät tekstit aina.
Ostan sitten S kokoisia paitoja. Mä aina ostan S kokoisia paitoja tai toppeja. Mitä tiukempi sen parempi. Tulee hyvin esiin tuo mun littana maha. Mun pitää hakea lisää leponex lääkettä taas.
Se alkaa olla taas lopussa. En muistanut sanoa lääkärille viimeksi että se pitäisi uusia. No sinne pitää sitten soittaa ja sanoa että uusii sen. Niin saa sitä lääkettä sitten. Muita lääkkeitä mulla oli onneksi vielä. Aamupala on taas noi puolentoista tunnin päästä. Mä heräsin taas tänään ennen herätys kelloa. Totesin vaan että nyt ylös ja kahvin keittoon. Onneksi toi kahvi herättää mut joka aamu. Mä keitän aina todella vahvaa kahvia. Tykkään vahvasta kahvista.
Ja juon sen aina mustana. En todellakaan laita maitoa tai sokeria sekaan. Olen aina tykännyt mustasta kahvista.
Tänään tulee juotua ainakin pari kuppia teetä. Juon sitten kun olen tullut klubitalolta ja illalla kun menen kaverin luokse katsomaan lemmen viemää niin juon sitten sen toisen kupillisen teetä.
Eilenä mä kerkesin juoda kolme kuppia teetä.
Juona aina teetä kun tekee mieli ja kerkiää.
kun menen aamupalalle niin syön ruisleipää taas.
Se pitää hyvin nälän poissa aamun ajan. Meillä on klubitalolla ruoka taas kahdeltatoista. Pitää muistaa ottaa se kolme euroa mukaan koska se ruoka maksaa siellä sen verran.
Huomenna kun menen töihin taas niin pitää taas käydä kaupassa hakemassa noi eväät. Ennen kun menen töihin.
Pitää huomenna sitten lähteä siinä kahdekasn jälkeen.
Herään huomenna aamulla taas kuudelta. kerkiää juomaan aamu kahvit, blogin kirjoittaa rauhassa ja syödä aamupala.
Ei ole sitten niin kiireinen aamu. Voi rauhassa nauttia aamusta kun ei ole kamalan kiire. Inhoan jos tulee aina kauhean kiire.
se on musta ärsyttävää. Onneksi mä herään aina joka aamu ajoissa.
En olisi uskonut että musta on tullut aamu ihminen nyt.
Ennen mä nukuin aina kun pystyi. en meinannut herätä aamulla.
Myöhästyin aina aamupalalta. Mutta nyt kaikki on toisin.
Se on hyvä mitä aikaisemmin herää niin uni tulee paremmin illalla.
Olen sen huomannut. Pitää laittaa toi mun laukkukin valmiiksi.
Otan taas sisä tossut mukaan sinne klubitalolle. En viitsi sukkasillaan olla siellä. pitää muistaa ottaa rahat mukaan. Otan rahapussin myös.
Saan taas bussikortin mukaan ohjaajilta. En joudu maksamaan matkoja onneksi itse. Se on hyvä että saa sen kortin.
Puen taas lämpöisesti niin tarkenen bussi pysäkillä.
Laitan taas toppa housut. Ja toppatakin. Siellä on aika viileää vielä.
Odotan kovasti että ilmat lämpenee niin pääsee eroon noista toppa housuista. Pystyy olemaan farkuissa. Mutta mun jalat jäätyy ellen nyt laita noita toppa housuja. Onneksi mä omistan noi toppa housut.
Ja mä otan aina ne jalasta pois kun olen klubitalolla.
Mutta. nyt alan kaivamaan vaate kaappia ja etsiä minkä paidan pistän päälle. Sitten sen jälkeen alan tiskaamaan. Musiikkia tottakai soimaan taas taustalle. Päivä lähtee mukavammin käyntiin kun kuuntelee hyvää musaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.