IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvällä fiiliksellä mennään :)Keskiviikko 09.03.2016 07:07

Jaa-a. Se olisi taas työpäivä. Mä heräsin jo tuossa kuuden aikaan.
Sain aamu kahvit juotua, Nyt on pirteä ja hyvä fiilis. uskon että tästä tulee mukava päivä. Pitää käydä taas kaupassa ennen kun menen töihin koska mun pitää hakea eväät.
hyvin kerkiän ennen yhdeksää. Mun pitää olla jo yhdeksältä siellä. Olen aina etu ajassa. Puoli tuntia aikaisemmin mitä yleensä.
No ainakin olen ajoissa. Eilinen klubitalo reissu meni todella hyvin. Bussi matkat ei tuntunut pahalta yhtään. Selvisin. En joutunut ottaa mitään rauhottavaa vaikka se oli varmuuden vuoksi mukana.
Aijon töihin ottaa sen myös. Mutta uskon että selviän ilman sitä.
Kahdelta sitten loppuu työpäivä. Menen salille sitten taas illalla kaverin kanssa. Mukavaa mennä taas salille. Teen kunnolla ne kaikki liikkeet että se syke nousee hieman. Ja hyvä fiilis tulee aina tunnin jälkeen.
se on parasta. eilenä meillä oli sähly pelit. Me naiset voitettiin noi miehet. saatiin 7 maalia enemmän mitä miehet taas.
Oli kiva pelata. Kannustin muita samalla kun pelattiin.
Kaveri oli taas mun luona katsomassa lemmen viemää. Sitten skypetin taas poiakystävän kanssa. Tänään me ei keretä skypettämään koska olen salilla. Mä sitten soitan puhelimen kautta sali tunnin jälkeen.
Keretään puhumaan hetken aikaa. Otin eilenä käyttöön noi mun uudet housut. Laitan ne tänäänkin tuonne töihin päälle.
Siis tosi hyvät jalassa. Ja ne venyy hieman. Ei tunnu tiukalta.
Sitten kun niitä alkaa pesemään niin ne venyy enemmän.
Mulla ei ole onneksi tänä aamuna mitään vaate kriisiä. tiedän mitä pistän päälle tänään. Puen vaan sitten päälle. Olen vielä mun olo housuissa. Kun olen saanut blogin kirjoitettua niin puen päälle.
Alan myös tiskaamaan. Niin kuin joka aamu. On sitten taas puhtaita astioita. Mä varmaan otan evääksi taas kinkku salaatin, pasteijan ja tuore mehua. Ne maksaa kaikki sen kolme euroa.
Ehkä aijon ostaa kivennäisvesipullon myös. On sitten juotavaa jos tulee jano. En meikkaa nyt ollenkaan. Mulle riittää taas tänään siistit vaatteet ja hiukset on kiinni. Lähden tuossa puolentoista tunnin päästä. Kahdeksan jälkeen lähden kävelemään. Onneksi ei ole vielä mikään kiire. Voi rauhassa syödä aamupalaa. Syön ruisleipää.
Se pitää hyvin tuon nälän aamun ajan. Meillä on ruokailu tuossa yhdeltätoista. Uskon että tänään tuo työpäivä menee äkkiä.
Se on aina mennyt. Sekin on ihan mukavaa aina jutella muiden kanssa aina siellä. Ja onneksi mun kaveri on myös töissä siellä niin on juttu kaveri. Sain eilenä taas väriteltyä. Kun olin klubitalolla.
Kannatti ottaa noi väritys kamat mukaan sinne. Aikakin kului vähän nopeammin. Aijon aina ottaa noi mun väritys kirjat mukaan sinne.
Onpahan tekemistä sitten siellä. Sain eilenä melkein väritettyä taas yhden kuvan loppuun. Sitten kun väritän taas seuraavan kerran niin väritän se kuvan sitten kokonaan loppuun.
Siitä kuvasta tulee hieno. Noi stabilo tussit on vaan ne parhaat kynät millä värittää. Ja ne kestää todella pitkään ne tussit.
Sitten kun väri alkaa loppumaan niistä niin ostan taas uudet suomalaisesta kirjakaupasta. Ne paksut stabilo tussit maksaa sen 20 euroa. Ja ne ohkaiset stabilo tussit maksaa sen saman verran.
Onneksi mulla on rahaa kun ostaa uudet tussit.
Mutta. mä suosittelen alkaa värittämään. Se on mukavaa puuhaa.
Aikakin kuluu nopeammin. Aijon varmaan taas huomenna värittää.
Tänään en varmaan jaksa koska tulen töistä ja on sali illalla.
Mutta katsoo jos huomenna värittäisi taas.
Menen taas parhaan kaverin luokse illalla. Katsotaan salkkarit ja uusi päivä. Sekä poliisit. Tulee ohjelmaa illalla mitä katsoa.
Ai niin mun pitää käydä apteekissa hakemassa sitä leponex lääkettä.
Katsoo jos jaksan käydä apteekissa työ päivän jälkeen.
Jos en jaksa niin käyn huomenna sitten. Saan ne kyllä haettua tällä viikolla. Niin on sitten niitä taas. Pitää myös nyt seurata koska tuo masennus lääke sitten alkaa loppumaan. Mä saan sitä sitten isompana pillerinä kun sitä mun masennus lääkettä nostettiin.
Sitten kun haen sitä seuraavan kerran apteekista.
Mutta olen nyt huomannut että kun tuota masennus lääkettä nostettiin nyt niin olokin on ollut todella tasainen.
Ei ole ahdistanut tai mitään. Se on alkanut jo vaikuttamaan.
Hyvä juttu. Se on pää asia että on hyvä olo.
Ja että jaksaa. Huomenna aijon maksaa vuokran. Saa sen hoidettua pois alta. Sitten sitäkään ei tarvi miettiä.
Pitää laittaa taas laukku valmiiksi. Pitää ottaa taas mukaan noi sisä tossut. Pidän niitä jalassa. Ettei sukat likaannu.
Nyt ilmojen pitäisi alkaa pikku hiljaa lämmetä. Ihanaa. Kevät saapuu. Lumet sulaa ja aurinko alkaa paistamaan. Enää ei tarvi pitää mitään toppahousuja. Tarkenee farkuissa.
Ja nahkatakkia pääsee käyttämään. Sitä odotan kovasti.
Mä pidän aina nahkatakkia kun tarkenee. Nahkatakki on mun lempi takki. omistan muutaman nahkatakin. Nyt ei onneksi tarvi hankkia uutta koska ostin silloin viime syksynä seppälästä sen yhden nahkatakin. Sitten se nahkatakki sopii todella hyvin korko kenkien kanssa. Kohta pääsee myös käyttämään kunnolla korko kenkiä kun tuolla ei enää ole sitten niin liukasta. Nyt en ole käyttänyt korko kenkiä tuon liukkauden takia. Ettei nilkka mene paskaksi.
Kohta pääsee taas poikasytävän moottoripyörän kyytiin.
odotan innolla. Sitten kun lähden aina lomille poikaystävän luokse kesällä niin se tulee hakemaan mut moottoripyörällä.
Tykkään aina olla sen kyydissä. Alkuun se jännitti mutta siihen tottuu nopeasti. Onneksi en paina kauheasti kun olen sen kyydissä.
poikaystävä asuu 18 kilsan päässä. Matkakaan ei ole onneksi kamalan pitkä. Se kestää sen 20 minuuttia.
Hyvin saa pakattua mukaan tuon mun kannettavan. Sen voi laittaa reppuun. vaatteita ei voi kauheasti pakata mukaan.
Sänkykin pitää pedata ennen lähtöä. Vähän saa tätä kämppää järjestykseen. keittiö on ihan sotkuinen. Pitää samalla pyyhkiä noi tasot kun on tiskannut. ja pestä taas tuo kahvipannu.
Pitää katsoa jaksaisiko kaupassakin käydä tänään.
Mutta jos en jaksa niin käyn sitten huomenna.
huomenna on vaan siivous ja tominta tunti.
vähän rennompi päivä mitä taas tänään.
Aijon ottaa noi mun ranne korut käyttöön tänään. Ne sopii hyvin tuon mun pinkin hupparin kanssa. sormuksia mä en ole pitänyt aikoihin. Mulle on riittänyt noi ranne korut ja korvikset.
Töissä mä en pidä korviksia. Mutta sitten kun haluaa näyttää taas nätiltä niin sitten pidän semmoisia isoja korviksia.
Ja pitää meikata. Nyt olen pärjännyt hyvin ilman mitään meikkejä.
Mutta sitten kun perjantai koittaa niin silloin mä aina meikkaan.
perjantain kunniaksi. Voisi taas laittaa musat soimaan.
Aamu lähtee hyvin käyntiin. Tästä tulee hyvä päivä. Mä uskon siihen.
positiivinen asenne vaan päälle. Niin sillä selviää tämän päivän.
Eikä joudu ottamaan mitään rauhottavia.
Koittaa myös ajatella mukavia asioita. Niin hyvä fiilis lisääntyy siinä samalla. Mutta. Nyt puen päälle, pakkaan laukun ja alan tiskaamaan.
Noin tunti lähtöön. Ai niin aamu lääkkeet pitää ottaa.
Ettei ne unohdu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.